Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown Audio SAE-1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת נראה שעשיתה את שיעורי הבית שלךך

מבורק גבר תתחדש במונו שלפי דבריך האחד הרעיםם

את האמת גם אני שמתי עליו עין ולפי איך שאתה מרוצה ממנו נראה שזה המונו שלי

תודה גבר על האינפורמציה והמידע וששיתפתה אותנו.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחח כשחיברתי את המגבר הזה ל2 פיונרים איך שהבאתי אותו

נהרס לי חצי באגז וחצי פלסטיקה ברכב.

אחרי שהבאתי את האבוק 15 הבנתי שהמגבר הזה פשוט קרנף.

אני מוריד בפניו את הכובע:-)

פורסם

בחוברת הדרכה של הSAE מצויין במפורש איך לחבר אותו בשרשור למגבר נוסף SAE

מעבר לכך במגבר יש את כל החיבורים הנחוצים ולא רשום בשום אותיות קטנות בשום מקום בחוברת ההדרכה שזה לא נתמך.

ככה שזה צריך לעבוד על פי מה שרשום בחוברת ולפי מה שרואים במגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה1000D תומך בחיבור מגבר נוסף,

יש עליו כניסות מתאימות, וזה גם מופיע בחוברת שלו.

הוא לא יציב בחצי אום כמו הסידרה הגבוה.

פורסם

צורת החיבור היא - ההדק החיובי של הסאב מתחבר להדקים החיוביים של המגבר שעובד כמאסטר וההדק השלילי של הסאב מתחבר להדקים החיוביים (כן, החיוביים - זו לא טעות) של המגבר שמתפקד כסלייב.

עתיד - אפשר לבדוק את זה במפגש הבא על הסאב שלך - אני חושב שהוא יעמוד בזה :-P

צוחק... צוחק... לא מחפש הרפתקאות מיותרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה ללא ספק חלק בלתי נפרד מהמערכת.

זה מזכיר לי, אני צריך לערוך את שלי... :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

אני שמח שאתה מרוצה מהמגבר בחדש שלך..תתחדש!

גם אני הייתי מופתע מאיכות והדיוק שהתקנתי אותו ברכב שלי.. (שהיה לי סאב סרווין וגה הד 12") אבל כיום אני מחפש סאב חדש לרכב שלי אני הולך לכיוון הארסנל ואני תוהה עד כמה הוא יוכל להחזיק אותו מבחינת הספק?

ומצד שני אני רואה פה אנשים עם מגבר כזה (1000) וכאוסים או יותר גבוה האבוקים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
יפרק לארסנל ת'ת*ת

אני אישית ממליץ על כאוס. לדעתי עדיף בצורה משמעותית על הארסנל.

מזה לא מחייב המגמר מוציא ב2 אום 500 RMS בדיוק מה שהארסנל צריך

אבל ה1 אום אין מה לדבר

גם לי עלה המחשבה לחבר אילו ארסנל ואז אמרתי למה לא להוסיף עוד 500 שקל ולהביא את הקאוס החיה הרעה הזאת

פורסם

אצלי הארסנל "12 מחובר ב-2 אום ל- 1200D שנותן לו 600 WRMS ,אומנם

רק 100 WRMS יותר ,אבל מנצל אותו כמו שצריך :-D

אבל לצערי לא יצא לי לשמוע את האבוק ,אז אני לא יודע עד כמה ההבדל משמעותי .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

איזה דיון סאנדאון AA נפתח כאן - בחיי :-D

קודם כל לגבי הנושא של ההספק - כמו שכבר ציינתי - מקודם הגברתי את הסאב הזה גם בגישור על הקיקר 600.4 שלי שסה"כ זה מגבר טוב אפילו טוב מאוד בעיניי ועובדה שעד כמה שבגישור הוא גם הרבה יותר ממה שהסאב שלי צריך - הוא לא ממש שלט עליו.

אז זה לא רק עניין של הספק אלא עניין של היכולת של המגבר לשלוט על האלמנט שמחובר עליו.

כיוונתי היום את הBIT1 - הורדתי את הסלופ מ36 ל12 ובאמת קיבלתי את מה שרציתי - סאב וופר יוצא מן הכלל שגם נשמע ככה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...