Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 308 או משהו אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה קשה ולכן אני פוחד לקנות ולהתאכזב

אפשר להגיד שהמנוע של הגולף 160 כ"ס עם הגיר הרובוטי הוא השילוב המושלם אבל 195 אלף ש"ח זה גנבה

לכן ה308 היא תמורה טובה למחיר אבל למה הם לא רוצים להביא את הגיר הרובוטי ואפילו הידני שם מדובר על 150 כ"ס ולא על 140 ונתונים הרבה יותר טובים אז הבחירה היתה קלה יותר

בגולף יש את הגיר הרובוטי אבל רק 122 כ"ס 20 ממונט

לכן נראה לי שתהיה יותר חלשה

אני לפני כמה חודשים רציתי להזמין 308 טורבו ידנית,לאכזבתי היבואן לא הסכים,מציע לך לגשת לאולם תצוגה המרכזי ולדבר עם מנהל אולם התצוגה/מכירות.

פורסם

TSI 122 מרגישה יותר נמרצת מפיג'ו המסורסת על ידי הגיר. אפילו כוח היו צריכים להוריד כי הגיר לא מתאים למנוע מצויין.

פורסם

קראתי היום בפורום רכב אחר שמישהי התעניינה לעשות הזמנה על 308 ידנית,ואמרו לה באולם שאין בעיה אבל צריך להמתין 3 חודשים מכיוון שזה הזמנה מיוחדת,מציע לך לבדוק באולם הראשי של היבואן.

• תוכן חדש...