Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו אימפרהזה 02 ניו איג שעשתה 55 אלף קילומטר יד ראשונה השקעתי עליה גאנטים אגוזוז וכו היא מושקעת מטופלת במוסך מורשה כמובן אין בעיות חלקי חילוף זולים וכו'.אני מתבלט עם כדאי להחליף תאוטו למאזדה 3 ספיריט ורציתי לדעת מה היא צריכת הדלק שלה לאומת הסובארו מנוע 2000 לאומת 1600 מה עלות הביטוח ואם יש הפרשים עצומים בהחזקה בחלקי חילוף וכו ועם זה בכלל שווה ומשתלם

תודהה

פורסם

אני למדתי נהיגה על אימפרזה וכיום אני נוהג על 3 ספיריט.

מבחינת רכב. אין מה להשוות האימפרזה עגלה מתה לעומת הספיריט. מבחינת אחיזה הם די דומות, ההגה של המאזדה הרבה יותר טוב. מבחינת הנאה המאזדה לוקחת בגדול. לגבי צריכת דלק. בעיר עם רגל רכה על הגז זה +- 1-9/10 מחוץ 1-11.

אצלי הביטוח כולל נהג צעיר עולה 6.5. לגבי ההחזקה אם היא הייתה יקרה לא היית רואה חצי מיליון מאזדות על הכביש.

בסה"כ אם תוכל להרשות לעצמיך אני ממליץ לך על הספיריט, רכב נפלא.

פורסם

שלום עוזי,

אנא קרא את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב), פרסם להבא הודעות עם סימני פיסוק כדי שהן תהיינה קריאות.

מאזדה 3 בנפח 2.0 ל' תהיה יקרה יותר לאחזקה מהאימפרזה. גם בצריכת הדלק וגם בביטוח. שווה ומשתלם? אם השיפור באיכות החיים שלך עם המאזדה שווה לך את האקסטרה כסף כל חודש - לך על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזק את מה שכתבו כאן מעליי,

אבל קח בחשבון עוד פרמטר, אם אתה הולך לקנות רכב יד שנייה ולא חדש ,אני בטוח שלא תמצא רכב במצב של הרכב שלך,ככה שאתה הולך להוסיף כסף וברוב הסיכויים לעלות בק"מ,

אני הייתי מציע לך לא לחפש רכב כי כרגע אתה לא לחוץ ואם אתה בכל זאת רוצה להחליף פשוט תחכה עד שתמצא משהו שמור באמת.

פורסם
לגבי צריכת דלק. בעיר עם רגל רכה על הגז זה +- 1-9/10 מחוץ 1-11.

אצלי עם רגל רכה מאוד בעיר זה היה 1:8 ( רגל כבדה אפשרי להגיע ל 1:6.5 )

מחוץ לעיר ( חזרה מאילת... ) עשה 1:11.6

פורסם

יש אלטרנטיבות לא פחות טובות ממאזדה 3 ספיריט, אתה יודע....

אוקטביה 2.0FSI

פיג'ו 307 2.0

ועוד....

קשה מאוד למצוא ספיריט משנתונים 2004-2007, וגם יבקשו כמה אלפים מעל המחירון. לא רואה כל הצדקה לשלם מעל המחירון ולהכנס ללחץ בחיפוש רכב. ממליץ לך לחפש בשקט רכב פחות מבוקש (ולא פחות טוב), ולשלם כמה אלפים פחות מהמחירון ואף שנתון יותר גבוהה. מתי שהוא אם תהיה הזדמנות, תקח/תחליף לספיריט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...