Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא המאזדה 3 ביחס למתחרות שלה בקטגוריה נחשבת לכיפית ומהנה לנהיגה.

אני רק לא מבין, האם מפריע לך שהביטוח יהיה יקר לרכב ספורטיבי (כי הקליאו לדוגמא, שהיא אולי הרכב הכי ספורטיבי שתוכל לקנות בתקציב הזה, ממש זולה לביטוח אפילו ביחס לרכב משפחתי) או האם אתה מחפש רכב שלא תהיה לו למיזה של משהו ספורטיבי בשם (כמו איביזה ספורט, פיזו 206 GTI וכו')?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחיר הביטוח אינו הבעיה, הבעיה היא היעוד של הרכב.

בדרך כלל העניין נורא קל לבדיקה על ידי טלפון אחד לחברת ביטוח גדולה (9 מיליון/ביטוח ישיר או AIG), ברוב המקרים רכבי ספורט לא ניתנים לביטוח אצלהם.

רכבים כגון איביזה ספורט מבחינת השם אינם בעיה.

רכבים כגון 206 GTI אשר מיועדים להיות רכב ספורטיבי (מבלי להיכנס לדעות של רכב טוב או לא) כן בעייתים.

~~~

את המאזדה 3 אני מכיר טוב מאוד, ואכן הרכב לא רע אך הייתי רוצה קצת יותר מזה.

רכב שלדעתי היה עונה לי יחסית על הדרישות הוא ה206 XS אך קשה למצוא אחת למכירה משנתון מתקדם (2007/8) וכמו כן הרגע ירדתי מ206 והייתי מעדיף משהו אחר.

רכב שמאוד מעניין אותי הוא הגולף FSI שנת 2005 (בכוונה לא רשמתי נפח מנוע- אינני סגור עדיין אך אני מעדיף את ה1.6). אך לצערי עדיין לא קיבלתי אף תגובה לגביו.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

גיל, כי היא נחשבת "ספורטיבית", ואז הביטוח על חשבונו ולא על חשבון אמא :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איביזה 1.6 שרמת הגימור שלה נקראת ספורט, רחוקה מלהיות ספורטיבית.

וחוץ מהשם אין דבר ספורטיבי בה.

בגלל זה היא נחשבת כאופציה מבחינתי והאיביזה FR או קופרה לא.

אם אני אשנה הגדרה ל"רכב המרגיש קליל וזריז" :wink:

האם אז יהיה קל יותר לחשוב על משהו שאינו ספורטיבי אך יתאים לי?

או לפחות משהו שהוא יותר כיפי ממאזדה 3 אך פחות מקליאו ספורט?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
גיל, כי היא נחשבת "ספורטיבית", ואז הביטוח על חשבונו ולא על חשבון אמא :-)

עלות הביטוח של אביזה FR 2005 היא 4600 ש"ח כולל מקיף ולא שונה בהרבה מרכבים שלא מוגדרים ספורטיביים.

איביזה 1.6 שרמת הגימור שלה נקראת ספורט, רחוקה מלהיות ספורטיבית.

וחוץ מהשם אין דבר ספורטיבי בה.

בגלל זה היא נחשבת כאופציה מבחינתי והאיביזה FR או קופרה לא-זה שיש לך אחד מ2 אלו לא אומר שאתה בהכרח חייב להתגרזן בכל נסיעה, מספיק רק התחושה בהאצות הביניים ובעקיפות(דבר שלא תרגיש באיביזה ספורט) בשביל להנות ממנה.

אם אני אשנה הגדרה ל"רכב המרגיש קליל וזריז" :wink:

האם אז יהיה קל יותר לחשוב על משהו שאינו ספורטיבי אך יתאים לי? כן' האיביזה FR עונה לשם קליל וזריז, אולי עם פלוסים של מכוניות ספורטיביות.

או לפחות משהו שהוא יותר כיפי ממאזדה 3 אך פחות מקליאו ספורט?-למה להנות פחות מבקליאו ספורט, גם אלו שלא תוקפים סיבוביםנהים ממנה, אתה לא חייב להיות נהג ספורטיבי והתרומה הרבה יותר "כייפית" לכסף.

בסופו של דבר הכסף הוא שלך , אבל לטעמי אתה חושב שהמשמעות של רכב ספורטיבי/בעל יומרות ספורטיביות הוא התגרזנות גרידע וזה ממש לא נכון.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למה תמיד שוכחים אלפות?

אלפא 147 1.6 לא מוגדרת כספורטיבית, ומציעה המון הנאה מנהיגה. שווה בדיקה.

CoupéF7R

פורסם

אז.. סע בזהירות :wink:

לא בטיחותי פסיבית, כן, יחסית לרכב מודרני, אך עדיין מציע 6 כ"א.

אבל יש לה בטיחות אקטיבית די טובה ולדעתי זה אף יותר חשוב.

CoupéF7R

• תוכן חדש...