Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלח לי בה"פ את הפרטים שלך ואשלח לך בחזרה את הטלפון של חברה טובה שלי, אחיינית של אריס סאן (וגם זו שמקבלת את המחאות התמלוגים, בחיי...:twisted::wink:), אם היא לא תדע לזהות, אף אחד לא ידע.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לא זוכר את שמו של השיר, אך הוא הופיע באלבום "דרינגי דרינגי" שיצא בשנת 74'.

ללא ספק, אריס סאן היה גיטריסט בחסד עליון, מהטובים שהיו כאן בארץ, אם לא הטוב שבהם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שלח לי בה"פ את הפרטים שלך ואשלח לך בחזרה את הטלפון של חברה טובה שלי, אחיינית של אריס סאן (וגם זו שמקבלת את המחאות התמלוגים, בחיי...:twisted::wink:), אם היא לא תדע לזהות, אף אחד לא ידע.

וואוו, תודה...החברה שלך קוראים לה לינה ?

אני אשמח לדבר איתה, אריס היה תמיד האליל שלי מאז שאני זוכר את עצמי.

רוב הלהיטים המפורסמים שלו ביוונית לא היו מקוריים שלו, אבל העיבודים והביצועים מושלמים והתעלו על המקור.

מה שהדהים אצלו במיוחד היה איך גם בסולואים המורכבים ביותר הכל אצלו נראה נטול מאמץ וקליל.

• תוכן חדש...