Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנטית 30,000 - 20,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טווח מחירים בעייתי, אך כמוני כמוך - אין הרבה מה לעשות.

לכן, יש להתפשר על נוחות, שואו ופאן על מנת לשמור על הכיס.

בטווח המחירים הנ"ל ובהתחשב בצרכים שלך (רכב עירוני) הייתי ממליץ על רכב חסכוני, קטן, ויחסית אמין

כמו הדייהטסו שרייד אשר ידוע כ"רכב לסטודנטים". הרכב המדובר אמנם לא חזק במיוחד (קיים בנפחי מנוע

של 1.300 ו- 1.500 סמ"ק) אך הינו רכב קטן, ויחסית קל. לאחר חיפוש זהיר ובדיקות קניה שבוצעה ופוענחה

כהלכה - אתה יכול לצאת עם שרייד מודל 99-2000 שתמלא באופן משביע רצון את הצרכים שלך:

רכב קטן, חסכוני, אמין, בעל חלקים וחלפים זולים וזול לתחזוקה (הכל יחסי כמובן).

בהצלחה!

פורסם

אם כבר קורסה אז 1400, ידנית כמובן.

היא לא תעלה יותר בשנתונים האלה והיא חזקה משמעותית.

פורסם

אכן הפונטו עדיפה על כל מה שהוצע כאן.

תהיה מודרנית הרבה יותר, בטיחותית יותר וחסכוניות יותר.

!AWDSOME

פורסם

גם אני מחפש רכב בתקציב הנ"ל -

הבעיה עם הפונטו היא שכל הפונטו שנוצרו לאחר 2002 ונמכרות בארץ הינם מהשכרה.

ואני לא מעוניין לרכוש רכב שהיד הראשונה שלו היא השכרה..

השרייד הרבה יותר מצויה כיד ראשונה פרטית - וניתן למצוא גם רכבים אוטומטיים מסוגה ועם ק"מ נמוך למדי.

פורסם

ובכל זאת היא עדיין מודרנית פחות, חסכונית פחות, בטיחותית פחות מהפונטו המקבילה (ELX)

חברות ההשכרה רכשו את דגם הACTUAL - S שזו רמת הגימור הנמוכה ביותר. ELX - DYNAMIC היא המומלצת.

!AWDSOME

• תוכן חדש...