Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה תאונה לפני שבועיים , הבן בליעל לא מודע באשמה ומיכיוון שהוא לא הודיע על התאונה לחברת הביטוח הסוכנת שלי טוענת כי לא נעשה דבר במשך חודשיים. אז עכשיו בעוד חודש הצ'ק הדחוי ל90 יום על סך 5 אלף זוזים הולך להיפדה והצפי שהיא נותנת לי הוא כה חצי שנה עד שאני הראה את הכסף שלי בחזרה אם בכלל.

האם כל זה נשמע כמו הקצב הרגיל שבו הדברים אללו מתקדמים ואם כן מה בכלל הפואנטה בצ'ק דחוי אם לא מוחזר הכסף לפני שהצ'ק נדחה במקרה ויש ללכת למשפט.

פורסם

מוכר היטב וכואב.

קודם כל, תוכל להתנחם בעובדה שבמידה ותזכה במשפט,תקבל החזר עם הצמדה למדד (שיעלה מאד בקרוב,בעקבות ישום הגזרות של האוצר) ועם ריבית.

השיטה של הצ'ק הדחוי עובדת (ומתוכננת) עבור הפוגעים והנפגעים ההגונים. ברגע שכולם מוסרים פרטים לסוכן שלהם כנדרש, נשארת רק הבירוקרטיה בין החברות והסוכנים של הצדדים, מה שלוקח גג 45 יום. אז מחליטים מי אשם, והחברה בה הוא מבוטח שולחת צ'ק לצד השני. (ומשלמת את הנזק גם לאשם, במידה והיה לו ביטוח מקיף).

כמו שהמקרה שלך מתגלגל (כשהצד השני לא מסר בכלל הודעה לביטוח) אני הייתי מתחי ללחוץ על הסוכנת שתפנה לחברה לצורך ניסוח כתב תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות. גם זה לוקח זמן (עד שהם נענים לבקשה, עד שהיועץ המשפטי שלהם מנסח משהו, עד שהם שולחים לך את זה שתחתום, עד שזה חוזר,מבוייל בבולי אגרה ומופקד במזכירות בית המשפט, ואז, רק אז תקבל תאריך למשפט בטווח זמן של 6 חודשים.

לדעתי, חבל על הזמן שיעבור. אם לא תפעל מהר תראה את הכסף עוד שנה. לא חצי שנה.

רק הסתייגות אחת. אתה חייב להיות בטוח שאתה יכול להוכיח את צדקתך. פגשתי אנשים שתבעו בבית שמשפט לתביעות קטנות וסופו של דבר שילמו גם הוצאות משפט וגם לא ראו את כספם האבוד. תכין מסמכים, תמונות,שיחות מוקלטות תצהרי עדים חתומים (הם בד"כ לא יזומנו לביהמ"ש בשל קוצר הזמן,ותדרש רק חתימתך כ הם אותנטיים) וכל מה שיכול לעזור ותעביר ליועץ המשפטי של חברת הביטוח. כתב התביעה הראשוני חייב להראות כמקרה סגור וברור לגבי צדקתך.

בהצלחה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם יש לך מקיף תדרוש מחברת הביטוח שלך

אם לא היה לך מקיף אלא רק צד ג' תקרא בעיון את ההודעה מעלי.

אתה יכול לבקש מהמוסך לדחות את תשלום השיק . לא פעם הם מסכימים להמתין . מכיר מקרים שהמתינו 60-90 יום נוספים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כלומר אם יש לי מקיף החברת ביטוח מחוייבת לשלם לי עוד לפני שהיה משפט (ללא התחייבות עצמית ?!) , וכן יש לי מקיף.

לגבי התביעה, אין לי תמונות מזמן התאונה רק אחרי ואין לי עדים או הקלטות . אם לא הייתי חושד שהערס היה משקר גם לא היה צורך בכל העדויות אללו (בהתחשב בנסיבות ), האפס חתך אותי באמצע צומת כשהתחלף הרמזור ולו הייתה רק פנייה שמאלה ולי רק ישר. אבל בהתחשב באופי הבן אדם אני די בטוח שהוא יכחיש שאלו היו הנסיבות. כלומר אין קייס ויש סוכנות ביטוח עצלנית , שלא שמה קצוץ ,שלא עשתה דבר במשך חודשיים, הההה כמה שהחיים יפים

פורסם

יש לך מקיף

דרוש את הכסף מחברת הביטוח שלך. יש לך אומנם השתתפות עצמית + הפרמיה לשנה הבאה תתייקר.

תבע בעזרת חברת הביטוח שלך - בדרך כלל יש גם סעיף סיוע משפטי- את ההשתתפות העצמית + התייקרות הפרמיה מהנהג הפוגע, לאחר שתגיע כמובן למסקנה שהוא אשם.

ואחרי כל זה תחליף את סוכנת הביטוח שלך אם היא לא נתנה לך את העצות האלה בעצמה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השתתפות עצמית תשלם גם תשלם. וגם הפרמיה צפויה לעלות בשנה הבאה.

אתה עדיין יכול לצלם את הצומת ולצייר (בפוטושופ אם אתה שולט ואם לא אז בטוש על תמונה מודפסת) היכן עמד כל רכב,להיכן נסע ומה קרה. המקרה שאתה מתאר קל להוכחה. הנתיב מסומן לשמאלה בלבד. הפגיעה ברכב שלך מצד שמאל.

התמונות של אחרי ודו"ח השמאי יעידו על מוקד הפגיעה ויוכיחו את טענתך. חוקר פרטי טוב יוציא עבורך הקלטות "מפלילות" גם עכשיו. הבעיה שזה עולה כסף (במקרה דומה מאד שהיה לי, עמד לרשותי בחינם גיסי היקר ,חוקר מנוסה, שבשיחת טלפון של דקה עם האדיוט "שלי" סגר את התיק, בעצם. גם שם העניין היה מיקום הרכבים בצומת והגאון פלט את מיקומו האמיתי אחרי שאלה אחת מכשילה. מה עוד שאצלי האדון השתמש בתעודת ביטוח חובה מזוייפת, והודה גם בכך בשיחה,על הדרך...)

אין לי מושג איך מנהלים שיחה כזו ומה להגיד. אם הייתי אני מדבר בטח עוד הייתי מפליל את עצמי :-)(או את אשתי בעצם,היא נהגה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הבנתי ,טוב אני מרגיש קצת יותר מיודע ומרגיש נעים יותר בידיע שגם אחרים נדפקים בצורה דומה לשלי.

תודה על המידע חברה, אני הנסה את מזלי בבית המשפט, בהתחשב בכך שזוהי התאונה הראשונה שלי ולא קיבלתי אפילו דוח חניה מעולם ואני די בטוח שאלו לא הנסיבות של הערס , אז זה כנראה הסיכויים שלי לא רעים לראות את הנשיאים המתים שלי בחזרה (עם ריבית).

תודה על האינפורמציה

• תוכן חדש...