Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי בבית הפילטר המקורי ישנה כניסה לאוויר וכמובן יציאה.

בזמנו הכשילו אותי בטסט על "פילטר פתוח", אחרי וויכוח הרב בוחן הראה לי את הסעיף שבו רשום שבית הפילטר חייב להיות סגור ואטום ושאם לא אזי הרכב לא עובר טסט.

כשהעלתי את הסוגייה שרשמתי פה במשפט הראשון הוא החל לצעוק עלי שאני מתחכם והעיף אותי מהמשרד.

בסופו של דבר הרכבתי את הקופסא המקורית ועברתי.

אתמול חבר נכשל על אותו סעיף בדיוק.

מי יודע מה פשר הטימטום (לכאורה) של התקנה הנ"ל?

פורסם

למה לא חוקי? פילטר פתוח נחשב כפילטר תחליפי בדיוק כמו הפילטר נייר שמחליפים במוסך :roll: ההבדל היחיד הוא שאתה מוציא את הקופסא.

פורסם

כן אבל מותר להגדיל הספק ומומנט של המנוע עד אחוזים מסויימים ופילטר לא יעבור את הגבול בכל מקרה.

פורסם

מצד אחד עמית אמור לכשיל בטסט על פילטר פתוח, מצד שני יש חוקים שקובעים שהפילטר חוקי ובנוסף לפי הנוסח כל רכב מנועי אמור להיכשל בטסט כי קופסת האוויר שלו פתוחה מן הסתם :roll:

פורסם

לדעתי בפתוחה הם מתכוונים לזה שהפילטר לא ישב סתם ככה בחוץ, אלא שישב בתוך תיבה כביכול "סגורה" שיש לה פתח יניקה ועוד פתח שעובר למצערת.

פורסם

פלטר פתוח מהווה יותר זיהום אוויר, במיוחד בכבישי עפר או שנכנס לכלוך קטן אפילו אם לא נראה לעיין.

הוא נשרף בתא הבעירה ותורם לזיהום האוויר הנפלט ממערכת הפליטה של הרכב.

אני לא יודע אם זאת הסיבה לקיומו של הסעיף.

• תוכן חדש...