Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי אתה טועה כי יש ויש..............

אני לא רוצה להתערב אבל אם אני הייתי הולך להשקיע כזה סכום אז הייתי מעדיף מונית שמורה מרצדס שנת 2002 מאשר מרצדס שנת 97 , תשמעו המכוניות של מרצדס עברו הרבה מהפכות ב-5 השנים של בין 97 ל-2002 אבל כל אחד והדעות שלו ומה שהוא יחליט זכותו ,ואני מאחל לו מזל טוב לאיזה אוטו שהוא יקנה בסופו של דבר .

שוב, אנסה להסביר לך....120K זה המחיר שנהג מונית קונה מנהג מונית. אדם כמוני וכמוך שהוא לא נהג מונית יצטרך להוסיף למחיר זה את המכס.

פורסם
אז בוא אני יחדש לכם לאבא שלי יש מרצדס E-CLASS 2002 והיא שמורה מאוד אין עליה מכות אפילו סמלים ופס קישוט שגנבו ממנה (אנשים מגעילים) הוחלפו לחדשים ,בטמבון האחורי היתה פעם אחת מכה מאיזה מישהו שנכנס באוטו, חוץ מזה שאני טעיתי שכתבתי 300 זה 380 קילומטר.

היא מונית מבפנים היא חדשה לגמרי לפני שבועיים נגמר האחריות ובתוקף האחריות הוחלפו גיר,הגה,משאבת דלק,תושבות,בתוך האוטו הוחלף רדיו דיסק ולוח שעונים אפילו שלא היה צורך לעשות החלפה של אותם חלקים אבל בשביל שיהיה יותר קל למכור וכדי למי שיקנה אותה יהיה ראש שקט אותה אז נעשתה ההחלפה.

בוא אני יגיד לך משהו תלוי מי אותו אחד שמחזיק במונית יש מוניות שבמצב גרוע מאוד ויש מוניות ששומרים עליהם והם במצב מצויין.

אפילו הכובע למונית שיש בארץ שהורס את הגג של האוטו אבא שלי החליף , דרך דוד שלי הבאנו מגרמניה קובע מקורי של מרצדס שמתחבר לאוטו ללא צורך בברזלים כמו בארץ שמשאירים חלודה ופוגעים בצבע.

שוב זה תלוי מי בעל הרכב..................

מונית זה מונית

לא מומלץ לאדם פרטי לקנות רכב שהיה מונית

לא משנה איך שמרו עליו...

ממש לא נכון, בגדול הכדאיות תלויה בביטוח והוצאות אחזקה.

לרכוש מרצדס שהיא לשעבר מונית זו בעיה בגלל מחיר הביטוח.

לעומת זאת אם תרכוש אוקטביה שהיתה מונית יכול להיות שזה בהחלט ישתלם לך.

פורסם
מונית עושה ביום בממוצע בין 500 ק"מ ל 1000 אז זה המון!!!!

אבל עזבו תחזרו שנייה בבקשה לנושה כי ז באמת חשוב לי בבקשה תעזרו לי

תודה מראש

דורון.

14K זה לא סוף העולם שכן יכול להיות יקר יותר אך עדין זה לא זול.

לדעתי אין סיבה שלא תוכל למצוא חברת ביטוח שתבטח אותך בפחות מזה (נגיד 11K) תבדוק ב:

http://b2bit.co.il/scripts/isb2b14.dll?page=ONEHTZPOTCLIENT&sender=B2bit

• תוכן חדש...