Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השרשור שהיה פה על בזבוז מים כדי להרטיב את האספלט חשבתי על רעיון -

המטרה הרי היא להקטין את מקדם החיכוך ולהכנס להחלקה יותר בקלות.

אז במקום שההר יבוא אל מוחמד - מוחמד יבוא אל ההר. במקום להרטיב את כל המשטח במים, בואו נרטיב רק את מה שצריך להרטיב - את הגלגלים האחוריים. אפשר לבנות מתקן מאולתר שיהיה מורכב ממיכל גדול שיישב בבגאז', משאבת 12V קטנה וכפתור הפעלה לנהג. מהמיכל ייצאו 2 צינורות עם ממטרות קטנות בקצה שיורכבו בבתי הגלגלים האחוריים (מאחר וזה רק לאימונים אפשר לעשות הרכבה חיצונית זמנית רק עבור האימון). ואז לפי דרישת הנהג המשאבה משפריצה מים על הגלגלים האחוריים באופן רציף, ובא לציון גואל. צריך כמובן לחשב ולבדוק כמה זמן של אימון אפשר לקבל עבור מיכל בגודל סביר, ולקבוע את ספיקת המשאבה הדרושה וכו', אבל נראה לי שזה מספק.

אפשר אפילו להוסיף למים סבון אולי או כל דבר אחר שיוריד את מקדם החיכוך אפילו עוד יותר. מה דעתכם ?

ככה גם יוכלו לעשות אימונים במקומות שאין בהם אפשרות להשקות בכלל, וכמובן שכמות הגומי הנשרף תרד משמעותית..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רשום פטנט. הרעיון נחמד ביותר. את הביצוע נשאיר לתכנון המהנדסים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמה דברים

1) לא טוב שיש נוזל נוסף שם חוץ מדלק, זה יגרום להעברות משקל לא רצויות...

2) לא מומלץ להרטיב רק את הגלגלים האחוריים, האחיזה לא תהיה זהה, והדריפטים יהיו איטיים

3) לא צריך בכלל מים בשביל לעשות דריפטים!!!

4) צמיגים לדריפטים לא עולים כסף ומספיקים ליום אימון קשה בדרך כלל או לכמה ימי אימון סבירים...

פעם הבאה תחשוב באופן יותר מקצועי ;)

ליעד.

פורסם

רעיון יפה מאוד לדעתי- מעניין לבדוק מה יקרה ומה קצב שתיית המים שדרוש כדי שהצמיג לא יתייבש.

מצד שני, אם לא תעביר צינור שירטיב גם את הגלגלים הקדמיים, אתה תוכל לעשות דריפטים בקלילות רבה, אפילו ברכב הנעה קדמית... ברור שזה לא מדמה תחרות דריפטים שבה לכל הצמיגים יש אותו החיכוך.

פורסם
רעיון יפה מאוד לדעתי- מעניין לבדוק מה יקרה ומה קצב שתיית המים שדרוש כדי שהצמיג לא יתייבש.

מנסיון...(ולא לזלזל ברעיונות של יואן ^_^) באוטו שלי שהוא טיפה יותר חזק מה שרמאנט הצמיגים מתחממים מאד,ומהר!

ז"א חמים מספיק בשביל שזה יהיה ממש לא נעים למגע!

עכשיו נמשיך טיפה לאימון הרטוב שהיה, המים זלגו שם באופן לא אחיד על המגרש, מה שגרם לצמיגים לעבור מרטוב ליבש, המהירות שהצמיג התייבש בה הייתה כזאת גבוהה, אני לא נותן לגלגל יותר מ-3 סיבובים על האספלט (כשהצמיג כבר חם) עד שהוא מתייבש לגמרי!

בקיצור אני בספק שזה יעבוד עם כלים יותר חזקים ומהירים, וגם אם כן, מי שיש לו כלים חזקים ומהירים יותר לא ממש זקוק לקומבינה הזאת... :|

ד"א בהנאה קדמית גם אם גלגלים אחוריים רטובים זה לא ממש יכול להקרא דריפט, אתה יכול לזרוק ולהחליק אבל ברגע שתתן גז...סינדרלה תבהה בשעון ותגלה שהשעה היא חצות :twisted: (יש כמה דרכים יותר מצחיקות ופחות בטיחותיות ששמעתי שיגרמו לרכב הנעה קדמית לזרוק בקלות אבל זה לא המקום...)

ליעד.

פורסם

הרעיון הוא למצוא את קצב ההשפרצה המינימלי שבו ממשיכים להרטיב את הגלגל למשך כל זמן הדריפט, לא לפני רק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

דבר ראשון , סחטיין על הרעיון , דבר שני הרעיון הוא לא רעיון מקורי , הוא נמצא בשימוש כבר כמה שנים (לפחות פה בהונגריה), הוא עובד !!!ולדעתי זו דרך מצויינת לחסכון בצמיגים ובזמן ההחלפה של הצמיגים , החיסרון היחידי של המערכת (כמו שליעד ציין)הוא המהירות של הדריפט , פרמטר שהוא לא כל כך חשוב בשלבים הראשונים של לימוד דריפטים.

סופשבוע טוב.

אדם

פורסם

בהמשך לסופר גלו

vbvbvbvb

סוזי (הבתולה) של השכנים מקומה 7 התחתנה ,מכיוון שהזוג הצעיר לא יכול

להרשות לעצמו ירח הדבש במלון,

בלילה הראשון שלהם ביחד - ליל-הכלולות הם בילו בדירה של אימא ואבא.

בשעות הבוקר, שי, האח הקטן של חנה הכלה, בא לאכול את ארוחת הבוקר ..

כמו שהוא הולך מחוץ לדלת ללכת לבית הספר, הוא שואל את אימא אם הזוג הצעיר

עדיין בחדרם.

התשובה היא, 'כן'.

שי הקטן שואל,' האם את יודעת מה אני חושב? "

אימא שלו משיבה, 'אני לא רוצה לשמוע מה אתה חושב! פשוט לך לבית הספר '.

שי בא הביתה לארוחת צהריים ומבקש את אימא,' האם הם למעלה עדיין? "

התשובה היא, 'כן'

שי אומר,' את יודעת מה אני חושב? "

אימא שלו משיבה, 'לא משנה מה אתה חושב! אכול את ארוחת הצהריים ולך לרון

החבר שלך להכין שעורים... '

אחרי שחזר מרון, שי בא הביתה ומבקש שוב,' האם סוזי וגיא למעלה עדיין? "

אימא שלו אומרת 'כן'

הוא שואל, 'האם את יודעת מה אני חושב? "

אימא משיבה לו, 'בסדר, עכשיו תגיד לי מה אתה חושב? "

הוא אומר: "אתמול בלילה גיא הגיע לחדר שלי לבקש ווזלין ואני חושב .....

שנתתי לו את הדבק למטוס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אדם אתה לא בסדר, ככה אומר לי, חשבתי שאני מקורי :(:(

חח

בכל מקרה, הרעיון עובד אבל נתקלתי בכמה בעיות , קודם כל על הצמיגים להיות חלקים, כלומר ברגע שהצמיג עדיין עם החורים לניקוז, הרעיון יעבוד רק במחצית.

אם צמיגים חלקים זה פשוט יהיה אדיר,

אדם, עד לפני כמה זמן אני היתשתמשתי בזה אבל בלב ברירה בגלל חוסר כוח. למה אתם משתמשים בזה בהונגריה במפלצות V8?

עוד בעיה שנתקלתי, מיכל של 2 ליטר מספיק ל2 דקות וזה כלום. הבעיה שברגע שאתה שם מיכל של יותר מזה קודם כל , כל האוטו משתגע, ודבר שנמי גם מתחיל להשפריץ על כל הבגז

A.R.T Performance

פורסם
אדם אתה לא בסדר, ככה אומר לי, חשבתי שאני מקורי :(:(

חח

אדם, עד לפני כמה זמן אני היתשתמשתי בזה אבל בלב ברירה בגלל חוסר כוח. למה אתם משתמשים בזה בהונגריה במפלצות V8?

יוהאן , אין ספק שהראש שלך עובד טוב , אז מה עם אתה לא מקורי :-D.

אישית אנחנו או כל מי שיש לו רכב חזק לו משתמשים פה במתקן זה , הסיבה לשימוש היא בדיוק אותה סיבה כמו שלך , רכב חלש על משטח אוחז או הרצון של הנהג להאריך את חיי הצמיגים מסיבה כלכלית (בכל זאת יש פה קרוב ל 200 דריפטרים רשומים בפדרציה והביקוש לצמיגים משומשים גבוה ,לכן הם עולים יחסית הרבה) ,או מהסיבה השניה של חיסכון בזמן החלפת הצמיגים באימון , בכל זאת דמיין אימון עם מאה רכבים שמחכים בתור לעלות לעוד מקצה , אתה יודע איזה באסה זה שאתה יודע שאתה הולך להפסיד מקצה בגלל החלפות צמיגים.

אדם

פורסם

אחלה רעיון.

בתור מעצב חבר'ה, אני בטוח שאפשר לפתור את בעית המיים שמשתוללים לכל כיוון.

הבעיה היחידה היא, למה לעצב ולבנות את זה רק למדינה אחת שיש בה מחסור במיים...

בסה"כ, לא הגבתי גם אז, כי לא היה ממש טעם לוויכוח, אבל לא בובזו יותר מדי מיים, אם כי יכול להיות שזה צרם.

מה שכן, זה הפריעה לצילומים נורא, כל סיבוב שפריץ על העדשות והלך הצילום.

שיהיה לנו בדריפט...

ההודעה נערכה והוחזרו מספר נקודות ומספר אותיות ח' למחסן. יאשה.

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...