Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר על סוזוקי בלינו 98 .

אישתי נסעה על הרכב וממש לקראת סוף הנסיעה כשהיא כמעט ועצרה - כבה הרכב ונדלקה נורית CHEC ENGEN .

היא כיבתה את הרכב ניסתה להתניע שוב ללא הועיל - רק המזגן/מערכות חשמליות עבדו ללא התנעה של המנוע. לאחר ניסיון נוסף הרכב נדלק.

לקחתי את הרכב לסיבוב בדיקה והכול היה תקין..

אשמח לחוות דעת ממה יכולה לנבוע התקלה.

תודה מראש.

פורסם

אין כל קשר לבעיה, במידה ונדלקה נורת התקלה זה מבשר טובות זה אומר שאם תיגש לסרוק את הרכב קוד התקלה עדיין נשמר בזיכרון של מחשב הרכב כמובן עד גבול מסויים אם תדחה את זה יותר מידיי יכול מאוד להיות שלא יופיע אפילו קוד תקלה ואז תצטרך לחכות שהרכב יכבה שוב מה שמאוד לא בטיחותי ומסוכן.

יש לי שאלה קטנה כאשר המנוע נכבה כל הנורות דולקות גם המצבר ולחץ השמן אתה בטוח שלא זה מה שקרה?

פורסם

בעת כיבוי פתאומי של הרכב נדלקות כל הנורות, אני לא חושב שנורת ה check engine נדלקה בגלל תקלה.

עם זאת לא מן הנמנע שנרשם קוד תקלה בזכרון המחשב שלא מדליק נורה באופן קבוע.

לא ציינת אם הרכב רגיל או אוטומט, אם הרכב כבה בגלל שהיא לא לחצה על הקלאץ' לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי שאלה קטנה כאשר המנוע נכבה כל הנורות דולקות גם המצבר ולחץ השמן אתה בטוח שלא זה מה שקרה?

מדובר באוטומט..

סליחה אבל לא הבנתי את השאלה לגבי הנורות הנוספות. מה הכוונה ב "זה מה שקרה?" - אולי זה קשור לשמן?

פורסם

לא, אני אמרתי משהו ואיתמר חזר על דברי, כאשר הרכב נכבה זה כמו שאתה רק פותח סוויץ כל נורות הבקרה בלוח שעונים דלוקות כולל הצ'ק אנג'יין.

יכול מאוד להיות שהבעיה כיבתה את המנוע ונדלקו כל הנורות,ללא קשר לשמן מים או כל פרט אחר במנוע כאשר המנוע נכבה הכל נדלק.

הכי טוב לגשת לסרוק תקלות במוסך ולחזור הנה עם ממצאים המון סיבות יכולות לגרום לכיבוי המנוע.

פורסם

קודם כול תודה אני אעשה את זה.

שאלה קטנה,החיבור למחשב חייב להתבצע במוסך מורשה סוזוקי או שאפשר לבצע זאת גם במוסך מורשה של סוברו לדוג'?

פורסם

החיבור וסריקת התקלות יכול להתבצע בכל מוסך שיש לו מכשיר אבחון שמתאים לדגם שלך ברר איתם האמת לא נראה לי שיהיה להם אבל להרבה מוסכים פרטיים ללא מותג קיים מכשירים אוניברסלים שאיתן ניתן להוציא קודי תקלה ממחשב ניהול המנוע.

• תוכן חדש...