Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי מנורה שאומרת כי רפידות הברקס נגמרו ועליי להחליפם.

סבבה,האוטו עשה 20000 קילומטר מאז ההחלפה האחרונה ואין לי בעיה להחליף.

אבל!!!

ברגע שנדלקת המנורה האדומה הזאת,זה אומר שהכבל גם השתפשף ולכן צריך להחליף גם כבל שמשדר מהרפידות של הברקסים למחשב רכב בעלות של 100 שקל.

נורמאלי???

או שמנסים לחלוב אותי בכסף?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קנית BMW, תשלם על BMW.

נשמע לי סיפור ומחיר הגיוני לחלוטין.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

נשמע הגיוני ביותר, זכור לי מקרה דומה עם וולוו.

תחליף את הכאבל 100 שקל לפני מע"מ זה לא נורא. לא רוצה? אל תחליף אותו ותיסע כל הזמן עם הנורה דולקת...תזכור להחליף כל מספר קילומטרים.

ד"א הנזק נוצר בגללך, המשכת לסוע גם שהנורה דלוקה:) (אם היית נוסע ישר להחליף החיווט לא היה נאכל בכזו צורה.)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

לרוב מה שמדליק את הנורה של המתריעה על החלפת בלמים הנם שני חוטים היצוקים בתוך הרפידות בלם - והנורה נדלקת כשהרפידות נשחקות והמגעים נוגעים בדיסק וכך סוגרים מעגל.

לרוב מהרפידות יוצא חיבור. תבקש לראות את הרפידות והאם זה באמת ככה (ראיתי את המנגנון הזה בשתי מכוניות - יתכן ואצלך זה שונה).

ובכל מקרה - תמיד טוב לראות מה הוחלף וככה לפקח על העלויות.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
נדלקה לי מנורה שאומרת כי רפידות הברקס נגמרו ועליי להחליפם.

סבבה,האוטו עשה 20000 קילומטר מאז ההחלפה האחרונה ואין לי בעיה להחליף.

אבל!!!

ברגע שנדלקת המנורה האדומה הזאת,זה אומר שהכבל גם השתפשף ולכן צריך להחליף גם כבל שמשדר מהרפידות של הברקסים למחשב רכב בעלות של 100 שקל.

נורמאלי???

ידידי היקר,

רפידות מקוריות או של חברת ATE מגיעים עם הכבל+קונקטור.

המחיר סביר מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם
נשמע הגיוני ביותר, זכור לי מקרה דומה עם וולוו.

תחליף את הכאבל 100 שקל לפני מע"מ זה לא נורא. לא רוצה? אל תחליף אותו ותיסע כל הזמן עם הנורה דולקת...תזכור להחליף כל מספר קילומטרים.

ד"א הנזק נוצר בגללך, המשכת לסוע גם שהנורה דלוקה:) (אם היית נוסע ישר להחליף החיווט לא היה נאכל בכזו צורה.)

לא נכון,איך שנדקתה המנורה נסעתי 5 קילומטר הביתה וזהו האוטו עומד מאז.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
נורמאלי???

ידידי היקר,

רפידות מקוריות או של חברת ATE מגיעים עם הכבל+קונקטור.

המחיר סביר מאוד.

מרק מנסה לומר לך, שע"פ הוראות יצרן יש להחליף עם כל החלפת רפידות גם את הכבל +המדיד של מצב הרפידות.

במידה והרפידות המקורייות של ATE OEM מגיעות עם הכבל המדובר בתוך הקופסא, אזי שחיבים להחליף גם את הכבל במהלך החלפת הרפידות.

כמה דורשים ממך על רפידות?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
מרק מנסה לומר לך, שע"פ הוראות יצרן יש להחליף עם כל החלפת רפידות גם את הכבל +המדיד של מצב הרפידות.

במידה והרפידות המקורייות של ATE OEM מגיעות עם הכבל המדובר בתוך הקופסא, אזי שחיבים להחליף גם את הכבל במהלך החלפת הרפידות.

כמה דורשים ממך על רפידות?

במקום 370

300 שקל,מקורי

לא מתפשר על תחלפי,אפילו שעולה 120 שקל,תוצרת ספרד.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

בדקתי שוב פעם...ברכב שלך הקונקטור+הסנסור מגיעים בנפרד.

אתה יכול לרכוש תחליפים של ATE ולהתמקח על המחיר.

ATE היא ייצרנית OEM כמעט לכול הרכבים תוצרת גרמניה והם באיכות שווה למקורי.

אתה עוד תתפלא שתגלה כאשר נגמר המלאי של המקורי הם ירכיבו לך רפידות תוצרת ATE ויגידו לך שזה מקורי.

אתה שואל הרבה שאלות בפורום ונראה לי שאתה לא מיישם המלצות של בעליי ניסיון וחוזר על אותה אמירה "או מקורי של BMW במחיר שפוי או כלום..", חבל.

אני לא סגור בנושא שחייבים להחליף עם כול החלפה של הרפידות את כול הסט.

ברכב שלי המגעים של הכבל יצוקים בתוך הרפידה וכאשר הרפידה מגיעה לעובי של 2 מילימטר נוצר נתק במגעים והכבל גם נקרע ולכן זה מגיע כסט עם רפידות חדשות כחלק מתיכנון הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממה שזכור לי רפידות של ATE אתה תוכל להשיג באזור ה 200 ש"ח.

האם אתה מתכוון לעשות חריטה לדיסקים?

פורסם

נעשה סדר: הרפידות המקוריות של BMW הם תוצרת Jurid או Textar, ואילו הדיסקים המקוריים הם תוצרת ATE.

רפידות מקוריות לא מגיעות עם חיישן חדש.

ברגע שנדלקת הנורה חייבים להחליף את החיישן, גם אם לא נסעת מטר אחד.

אם תחליף רפידות לפני שתידלק הנורה, תוכל להעביר את החיישן לרפידות הבאות.

ולא, אל תחשוב לחסוך 100 ש"ח ולהישאר עם נורה דולקת. בפעם הבאה שייגמרו הרפידות תעשה נזק לדיסק, לקאליפר וראיתי מקרה שזה הגיע אפילו לנזק לג'אנט, שלא לדבר על מצב שלא יהיו לך בלמים.

עדיין לא הבנתי מה הבעיה, זה לא סכום גדול באחזקת רכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלום רב

ברכב זה יש חישן אחד בגלגל קידמי וחישן אחד בגלגל אחורי . החישנים מגיעים עים חיוט באורך כ70 ס"מ ובכל החלפת רפידות בלם יש להחליף את החישן( ע"פ הוראות היצרן ). בחישן זה יש בטן שמשתפשפת לאט לאט ולפי מצב השיפשוף המחשב מחשב את מצב הרפידות ועד שלא מחליפים את החישן לנקי חדש אז המחשב מתריע בליווי נורת אזהרה

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם

מצורפת תמונה של החיישן.

לפי התמונה ניתן לראות כי: ברגע שהרפידה נשחקת ומגיע לפני השטח של החיישן, החיישן נוגע בדיסק ומופעל.

האם הדיסק לא נחרט כתוצאה מהמגע עם החיישן?

ברקס ב.מוו.jpg

• תוכן חדש...