Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגלים היום?

יש מדוזות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד עניין קטן לטובת כל ה"גיבורים" שפוגעים באחרים ומציעים להם פיצוי עלוב כדי שלא "יסחטו" אותם: אני ממליץ לכל אדם שנפגע ונתקל ב"חכם" מהסוג הזה לגשת למוסך המרכזי ולדרוש תיקון מושלם שכולל פירוק, צביעה והרכבה של החלק.

אני רוצה לראות את אותו החכם עומד מול שופט וטוען שסוחטים אותו, כשלמולו נמצא תובע שמציג קבלה (בריאה מאוד) ממוסך מרכזי.

ידידי הנכבד,

אתה מכניס את עצמך לסרטים שלא היו ולא נבראו, קרא שוב בעיון את השרשור מתחילתו ותראה שאף אחד לא ממליץ על מוסך מדרכה (ההפך, הדגשתי שוב ושוב שהתיקון צריך להיות מקצועי ואיכותי), אף אחד לא בריון ואף אחד לא קינג קונג.

פשוט אני טוען שניתן לבצע תיקון מקצועי ואיכותי בעוד מוסכים חוץ מאשר במוסך הכי יקר במדינה (כאשר ברוב המקרים, נבחר המוסך הזה אך ורק כי הנפגע לא משלם על התיקון).

ידידי המכובד מנהל הפורום,

איך בכלל הגעת למסקנה שכתבתי עליך?

כתבתי על כל אותם אלה שפוגעים ואח"כ מנסים לחסוך על חשבון הצד הנפגע (לנוחיותך - מצ"ב הציטוט המדויק שכתבתי).

מי שינהג איתי בהגינות - יגלה שאני סופר-הוגן.

מי שינסה לעשות חוכמות - יגלה שהוא טעה בכתובת ובגדול.

פורסם

איזה אופציה אחרת יש?

חברת הביטוח שולחת שמאי מטעמה שמגן על האינטרסים שלה, מה אני אביא עכשיו שמאי מטעמי?

ומי יחזיר את עלות השמאי?

פורסם

אל תתרגשו יותר מדי.

היום רוב שמאים נותנים ירידת ערך סבירה לא מנסים לקצצ (בעקבות כמה תביעות שהם קיבלו)

הם נותן יותר ירידת ערך ריאלית!

אבל תבינו ירידת ערך היא לא מדע מדוייק זה לא מתמטיקה כל שמאי רואה את הפגיעה בעין אחר יכול להיות ששמאי הוא הכי ישר והכי אמיתי נותן לך 3 אחוז ואחר יתן לך 5% על אותו סוג פגיעה (כל עוד זה בגדר הגבול) זה בסדר.

פורסם

בקש ממנו שאת התיקון אתה תבצע , גש איתו למוסך/פחח שאתה מכיר וכך תהיה בטוח בעלות הראלית של התיקון, ואם לא מסכים שיתבע אותך .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...