Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגעתי קלות (פקק של רמזור) בפיגו 207 חדשה בפגוש האחורי. הנזק שריטות קלות. בעל הרכב טוען בטלפון כי צריך להלחיף פגוש וחיישנים וזה עולה 1500 שקל. אני חושב שהמחיר זול מדיי והוא מנסה לסחוט ממני את הכסף של הביטוח כי הוא יודע שזה סכום השתתפות עצמית ואני לא ארצה להפעיל ביטוח.

יש עצה איך לפעול?

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בישביל זה יש ביטוח

דווח לביטוח וזהו.

מה יהייה הלאה זה כבר בעיה שלו.

יאיים מגישים תלונה במשטרה.

הפעלת ביטוח בשבילי עולה 1300 שקל + 3 אחוז בשנה. הכוונה שלי: האם כדאי לי להתעמת איתו ולהגיד הנזק לא רציני, "תראה הצעת מחיר - קבלה וכו'", ולנסות לסגור איתו על מחיר של נגיד 1000 שקל?

אני די בטוח שאם יופעל ביטוח הוא ישלח שמאי והשמאי יגיד שהנזק הוא כמה מאות שח בלבד.

פורסם
הפעלת ביטוח בשבילי עולה 1300 שקל + 3 אחוז בשנה = הכוונה שלי האם כדאי לי להתעמת איתו ולהגיד הנזק לא רציני תראה הצעת מחיר - קבלה וכו' .. ולנסות לסגור איתו על מחיר של נגיד 1000 שקל ...

אני דיי בטוח שאם יופעל ביטוח הוא ישלח שמאי והשמאי יגיד שהנזק הוא כמה מאות שח בלבד.

התכוונתי חברת הביטוח שלי תשלח שמאי שיעריך כמה מאות שח בלבד

פורסם

מגן אחורי ל207 עולה 3270 ש"ח אז מגן לא מחליפים בוודאות.

אך תחשוב הגיוני הוא בטח הלך למוסך מורשה פיג'ו.

כשמאי שעובד עם כל מוסכי הרשת לובינסקי במרכז אני אומר כך:

1.פו"ה מגון אח' 200-250ש"ח

במידה וזה רק צבע זה בין 450-500 ש"ח

אם יש צורך בשיפוץ זה עוד 300-400 ש"ח

תוסיף כמה קליפסים שחייבים להחליף במהלך פו"ה (שנשברים) +מע"מ הגעת לסכום זהה למה שנאמר לך.

וזה לא כולל ירידת ערך שהוא יכול לקבל עם אבחר לפנות לכמה שמאים בענף שהולכים על לארג'

פורסם

במידה ואכן מדובר בשריטות קלות בלבד, התיקון אצל כל פחח סביר לא צריך לעלות מעל 500-600 ש"ח.

היה לי מקרה דומה מאוד, דרשו ממני 2200 ש"ח.

בעצת חבר עו"ד שכבר מתורגל בנסיונות הסחיטה האלה הודעתי לביטוח לדחות את התביעה על הסף ולא להתדיין כלל ובמקביל

שלחתי לפוגע מכתב רשום שהערכת המחיר שלו שערוריתית ומנופחת וכל זאת בכדי לעשות רווח אישי על חשבוני.

אני מעריך את הפגיעה ב 500-600 ש"ח ואשמח לשלם לו אותם או שלחילופין יעמיד את הרכב לבדיקה של שמאי מטעמי.

לא שמעתי ממנו מילה או תגובה.

שנה אחרי זה קיבלתי הזמנה למשפט שהוסבה באופן אוטומטי לגישור.

באתי לגישור עם המסמכים הרלוונטים (צילום של הפגוש ביום התאונה+המכתב ששלחתי ברשום+ספח אישור דואר רשום), הוא כבר תיקן את הפגוש כך שלא היה ראיות לבחון / להעריך (ובאופן פלאי אין לו קבלה על התיקון) והמגשר קבע שלא רק שהוא ניסה לעשות רווח קל עליי אלא גם שאני מיוזמתי ניסיתי ללכת לקראתו והוא לא הגיב ולסיכום גם תיקן את הפגוש ולא הצליח להמציא קבלה.

יצאתי משם בלי צורך לשלם אפילו שקל.

וזה לא כולל ירידת ערך שהוא יכול לקבל עם אבחר לפנות לכמה שמאים בענף שהולכים על לארג'

אריק, אני מבין שאם על שפשוף בתמבון אתה תביא הצעת מחיר של 12KL ש"ח אני צריך להגיד תודה שלא הבאת את האבא של השמאי הקומבינטור המושחט הנ"ל שיעשה מהאוטו טוטל-לוסט!

אעלק "שהולכים על לארג'", למה לא לקרוא לילד בשמו? קומבינטורים שגורמים לכולנו לשלם פרמיותצ יותר גדולות כי הם מרפדים את הכיסים שלהם ושל עוד כמה מקורבים.

אין בעל מקצוע ישר והגון בעולם כולו שיתן ירידת ערך לרכב על שפשוף בטמבון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אישתי פגעה לשכנה בפגוש של מאזדה לנטיס חבוטה (אבל באמת אוטו מוזנח)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=210799

והיא החליפה חצי אוטו על חשבוני.

אנשים חלאות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה נסגר שם עם המזדה?

לא עדכנת את השרשור.

פורסם

אני לא רוצה להיות בוטה אך בכל זאת!

אתה מדבר כמו בשוק!

לכל דבר יש מחיר והמחירים שאני נוקב הם המחירים הריאלים בשוק.

תמיד יש מוסך חאפר שבשביל לצבוע מגן יבקש 400 ש"ח ויצבע את המגן ללא פירוק (על האטו) והתוצאה תיהנה בדיוק כמו טנק מרכבה.

אני חוזר ואומר לפרק מגן מהרכב זה 200-250 ש"ח.

וכמה גרם צבע ולקה צריך בשביל לצבוע האם אתה יודע מר' מומחה לכל דבר ?

וכמה עולה לקנות צבע בחברה טובה כמו PPG אן DUPONT אתה גם בטח יודע ! וכמה שכבות צריך לצבוע גם?

וכמה סולר לוקח תנור צביעה בשעה?

במקום לקשקש עם הלשון אני ממליץ לך לפתוח מוסך פחחות וצבע ותפשוט רגל לאחר חודשיים.

נ.ב לידיעתך היום כל מוסך נורמלי וסביר(לא מדרכה וחפלפ) לא מרוויח כמעט כלום על העבודות צבע שהוא מבצע.

על מנת להרוויח הוא צריך לחחיב עבור כל חלק 500-600 ש"ח (כמובן בהתאם לסוג צבע)

בצבע פנינה רק תוספת של עבקת פנינה לבקבוקון של 250 גר' עולה בסביות 700 ש"ח

ובקשר לירידת ערך יש פרמטרים ולא נראה לי שאתה בקיא בהם, אני אומר שיש מקום לירידת ערך על שיפוץ מגן ואם אני ואתה הולכים ראש בראש בבית משפט אני לוקח ובגדול.. וגם לא ירידת ערך מינורית אלא בגלל התחכמות שלך כמה אחוזים.

אם תמשיך להיוותכך אני גם יפרט לך פה לפני כלום שמה שאתה אומר זה בולשיט

פורסם

פו"ה טמבון + יישור + צביעה עולה בסביבות 750 ש"ח + מע"מ במקום שמכבד את עצמו. זה גם מה ששילם הבחור עם הג'יפ שנתן לי נשיקה מאחורה בקליאו בפעם האחרונה.

לכן אני חושב שאם נגרם נזק לחיישני החניה יכול להיות שהצעת המחיר סבירה.

ד"א, לא יכול להיות שהחלפת טמבון עולה 1500 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פו"ה טמבון + יישור + צביעה עולה בסביבות 750 ש"ח + מע"מ במקום שמכבד את עצמו. זה גם מה ששילם הבחור עם הג'יפ שנתן לי נשיקה מאחורה בקליאו בפעם האחרונה.

לכן אני חושב שאם נגרם נזק לחיישני החניה יכול להיות שהצעת המחיר סבירה.

ד"א, לא יכול להיות שהחלפת טמבון עולה 1500 ש"ח.

אני רואה שבכל זאת יש מישהו שמבין עניין

ותאמין לי יצאתה בסדר גמור במחיר והמוסך בטח לא רואה אותך בפעם הראשונה.

פורסם

האמת שהצעתי לבחור ללכת לחבר שלי שהוא פחח ועושה לי עבודות אחרי שעות העבודה במחירים מוזלים (העדפתי ללכת אליו כי הוא עושה עבודה ברמה גבוהה יותר). הוא דרש 500 ש"ח אבל כמובן שלא יכל לתת הצעת מחיר מסודרת (יכל איכשהו לארגן קבלה אבל מקומבנת) אבל ההצעה הזו לא התאימה למי שפגע בי (בעל עסק פרטי שכנראה רצה להכניס את זה להוצאות שלו) והוא ניסה להוריד עוד במחיר אז חזרתי למוסך הראשון והוא כבר שלח לו הצעת מחיר מסודרת וסידר את כל התשלומים מולו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וזה לא כולל ירידת ערך שהוא יכול לקבל אם אבחר לפנות לכמה שמאים בענף שהולכים על לארג'

אין בעל מקצוע ישר והגון בעולם כולו שיתן ירידת ערך לרכב על שפשוף בטמבון.

וגם לא ירידת ערך מינורית אלא בגלל התחכמות שלך כמה אחוזים. ערך

אם תמשיך להיוותכך אני גם יפרט לך פה לפני כלום שמה שאתה אומר זה בולשיט

זה שאתה מקושר עם שמאים קומבינטורים זה כבר כולנו הבנו.

עם סוג ואופי השמאות שאתה תגיע מולי בבית משפט,אתה לא צריך לפרט ולא צריך להסביר לי למה אני אפסיד בבית משפט, אני חושב שכולנו מבינים איך מורידים כמה אחוזים (לא ירידה מינורית)בירידת ערך על שפשופ בטמבון.

אם אתה באמת מגיע לבית משפט ומוציא מאנשים אלפי שקלים על ירידת ערך (לא מינורית) על שפשופים בטמבון, אני מקוה שאתה אח"כ ישן טוב בלילה.

750 יפה זה בארך מה שאני אמרתי

250 פו"ה

450 צבע

זה מה שאמרת בערך?

בערך זה מושג גמיש אצלך!

כי אצל אלעד (רדרוז) 750 ש"ח זה מה ששילמו בפועל.

אצלך זה 750 ש"ח+כמה קליפסים+מע"מ ופתאום 1500 זה מחיר שפוי?

• תוכן חדש...