Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סאב עוצמתיי.[המטרה שכל הזעקה תפעל שאני יעבור]חח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***.

יש לי חיווט g0 באוטו.מונובלוק היפוניקיס 2000 ב1 אום.

התקציב שלי הוא 2000 ש"ח.

היה לי סטרוקר על המונובלוק הזה ולצערי הוא נשרף אחרי יום[נקנה מיד שניה].ו

אם למישהו יש רעיונות לסאב מפלצתי אני ישמח.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

הודעה שלי מהבוקר לחבר אחר. מתאים לך בול:

אם אתה באמת רוצה להרעיד שכונות ולא לשחק בקקה, כלומר - אם אתה רוצה SPL אמיתי של ילדים גדולים, לך על אחת מההצעות הבאות לסאבים ותמשיך משם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2071377&postcount=1

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2074446&postcount=5

בהצלחה.

פורסם

IDMAXXX חדש, ועל הדרך תקבל גם סאב מדוייק ולא סתם בהמה יוגוסלבית

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

IDMAX הוא לא סאב SPL ובהספקים המדוברים פה בהתנגדות המדוברת פה יש סבירות גבוהה שהוא יתפחלץ עוד הרבה יותר מהר מהסטרוקר המדובר. זה סאב SQL מצוין , אבל הוא לא SPL.

מה ששמרלוק הציע זה אופציה טובה. W7 גם אופציה מגניבה

פורסם

IDMAX זה לא סאב SPL. זה אכן סאב חזק אבל לא SPL. אמנם בתיבה תואמת אכן תוכל להוציא ממנו עוצמות לא רעות בהנתן ההגברה הנכונה, אך SPL עבור:

"[המטרה שכל הזעקה תפעל שאני יעבור]חח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***"

זה לא IDMAX. ממש לא..

פורסם

איזה סטרוקר קנית שנשרף מ 1200 RMS

היום הסטרוקרים משהו כמו 2000RMS

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לפי דעתי הייתה בעיה בסאב.

אבל שטויות קיבלתי את הכסף בחזרה.ועכשיו יש לי כ2000 שקל לסאב.

ולמה 1200 אר אמ אס.

ומה דעתכם על 2 kicker l7 אני יכול להביא במחיר מצויין.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

פורסם

בתקציב כמו שלו הייתי חושב פעמיים אם לקנות סאבים שעבדו בהספקים של 1000 -1500 WRMS מיד שנייה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם אתה רוצה באמת בהמות ולא סוסים וכאלו.

תגדיל את התקציב שלך בקצת לא יותר מידי כמעט ב50 אחוז יהיה לך מבחר יותר מטורף.

ובתקציבים של 3 אלפיות מסתובבים הרבה סאבים משוגעים.

איזה אוטו יש לך? אולי אפשר לדחוף שמה איזה 18.

פורסם

המגבר 4000 וואט 2000 rms.

וחברה ביקשתי שתעזרו לי.אני גם יודע שיש סאבים ב אלף4 שקל כמו הסטרוקר.

אבל התקציב שלי 2000 כרגע.

פורסם

כמו שאמרו קודמי , אם תמתח את התקציב לכיוון ה3K , מסתובב לו פה בפורום BTL 15 למכירה.

בעיניי לא תמצא "בהמה" טובה יותר.

פורסם

אני הייתי הולך לSPL נטו.

או על הBTL. הבהמה.

או על שני קדנס WILDBEAST SERIES או על אחד. DAYTONA SERIES

שניהם יפרקו לך את הרכב כמו שאתה לא מאמין!!

וזה בגלל שהם נצילים במיוחד. יחסית עוצמות שלהם.

אגב שמעתי רכב עם הוויאלדביסט מוגבר כראוי. הוא בהחלט באס מפרק שמשות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...