Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע השימוש בסלולרי אסור בתחנות דלק? הסבר לכיוון המדעי בבקשה...

לפני זמן מה מילאתי דלק ודיברתי בטלפון. המשאבה פעלה מאוד לאט. המתדלקת הסבירה לי שזה כנראה בגלל הסלולרי....? - הגיוני?

פעם שמעתי שגלי הטלפון (קרינה אלקטרו מגנטית) עלולים לגרום לפיצוץ....?

ועוד שמועות מכל וכל...

מישהו שיודע מוכן לעשות סדר וגם לתת הסבר יותר מדעי?

תודה מראש...

אלון

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא זוכר את הפרטים הטכניים כ"כ, אבל עקרונית הגלים של הפלאפון איכשהו משבשים את התקשורת בין המשאבה למונה (משהו בסיגנון) ובעצם זה עלול לגרום לכך שחלק מהדלק שתודלק יהיה "בחינם".

פורסם

את הסיבות האלה לא שמעתי אבל...היו מקרים בהם אנשים נשרפו כתוצאה מדיבור בסלורי בעת מילוי דלק.

לבנזין יש אידוי פשוט נפלה ולכן קל מאוד לגרום לפיצוץ...

בניגוד לסולר(דיזל) שאפילו גפרור לא ישרוף אותו...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אם ידועה לכם שיטה שבה גלים אלקטרומגנטיים יכולים לגרום לניצוץ, אנא שתפו את כולנו... :lol:

אתה מוזמן לבשל CD במיקרוגל שלך.

מצרכים:

1. דיסק CD שאתה לא צריך

2. מכשיר מיקרוגל (לא נגרם לו נזק בתהליך)

3. כוס מים

אופן ההכנה:

הכנס את כוס המים למיקרו.

הנח את ה-CD על הכוס, הפוך (כלומר עם התוית למטה), במרכז המיקרו עם מרווח של ס"מ-שניים לפחות מכל הצדדים.

הפעל בעוצמה מירבית ל-8-12 שניות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני לא זוכר את הפרטים הטכניים כ"כ, אבל עקרונית הגלים של הפלאפון איכשהו משבשים את התקשורת בין המשאבה למונה (משהו בסיגנון) ובעצם זה עלול לגרום לכך שחלק מהדלק שתודלק יהיה "בחינם".

דלק חינם?

נראה לי שמישהו קצת עבד עליך :roll:

פורסם
אם ידועה לכם שיטה שבה גלים אלקטרומגנטיים יכולים לגרום לניצוץ, אנא שתפו את כולנו... :lol:

מצרכים:

1. דיסק CD שאתה לא צריך

3. כוס מים

אופן ההכנה:

הכנס את כוס המים למיקרו.

הנח את ה-CD על הכוס, הפוך (כלומר עם התוית למטה), במרכז המיקרו עם מרווח של ס"מ-שניים לפחות מכל הצדדים.

נו ומה קורה? :roll:

פורסם

מצרכים:

1. דיסק CD שאתה לא צריך

3. כוס מים

אופן ההכנה:

הכנס את כוס המים למיקרו.

That's for me to know and for you to find out... :p

פורסם

בכמה מדינות באירופה היו מקרים של פיצוץ בתחנת דלק עקב גלי הפלאפון (אין לי מושג איזה גלים אלה).

לא רק זה, בתקופות מסוימות של השנה יש לנו בגוף הרבה חשמל סטטי. ה"זץ" הזה שמרגישים לפעמים שסוגרים דלת של אוטו. אותו "זץ" גם יכול לגרום לפיצוץ אם הוא בא במגע עם דלק. בגלל זה מומלץ קודם לפרוק על משהו את המטען החשמלי מהגוף ורק אז להוציא את המשאבה ממיכל התדלוק. גם מקרים כאלה היו כבר.

פורסם

פורסם לפני מס' חדשים בפורום זה:

חברת הדלק Shell הזהירה לאחרונה את הציבור הרחב אחרי שלוש תקריות בהן טלפונים ניידים הציתו אדי דלק בעת מילוי:

במקרה הראשון היה הטלפון מונח על גבי מכסה תא המטען בזמן התדלוק; הוא צלצל והאש הרסה את המכונית ואת משאבת הבנזין.

בתקרית השניה בן אדם נפגע מכוויות בפניו כאשר ענה לטלפון בעת תדלוק

במקרה השלישי נפגע אדם מכוויות בפלג גוף תחתון כאשר הטלפון, שהחזיק בכיס המכנסיים, צלצל בעת תדלוק.

כדאי לדעת שטלפונים סלולריים עלולים להצית דלק או אדים

טלפונים סלולריים שאור הצג נדלק כשהטלפון מצלצל או כשמפעילים אותו משחררים אנרגיה מספיקה לניצוץ הצתה.

אין זה מן הראוי להשתמש בטלפונים סלולריים בתחנות דלק, או כשממלאים דלק במכונה כלשהו כגון: מכסחת דשא, חרמש ממונע, מסור מוטורי וכו'.

אין זה מן הראוי להשתמש בטלפונים סלולריים, ואף רצוי לכבות אותם, בסביבת חומרים אחרים המתנדפים מהם אדים דליקים, נפיצים או אבק כגון: מדללים, חומרים כימיים, גזים, אבק מקמח וכו'.

לסיכום לפנינו ארבעה כללים לתדלוק בטוח:

1. דמם/י מנוע

2. אל תעשן/י

3. אל תשתמש/י בטלפון הסלולרי – תשאיר/י אותו ברכב או כבה/י אותו

4. אל תכנס/י בחזרה לרכב בזמן התדלוק

בוב רנקס ממכון ציוד הנפט (ארה"ב) עובד אל תשדיר המעורר את תשומת לב הציבור בהתפרצויות אש כתוצאה של חשמל סטטי בתחנות דלק. החברה שלו תחקרה 150 תיקים מסוג זה. התוצאות היו מפתיעות למדי:

1) בכמעט כל 150 התיקים היו מעורבות נשים

2) בכמעט כל המקרים חזר הנפגע לשבת ברכב בזמן התדלוק ורק בסיום יצא על מנת להוציא את ידית התדלוק ממיכל הדלק. בפעולה זאת התחילה האש כתוצאה מחשמל סטטי.

3) רוב הנפגעים נעלו נעליים עם סוליות מגומי

4) רוב הגברים לא נוהגים לשבת ברכב בזמן התדלוק. לכן מעורבות גברים בסוג זה של תאונות נדירה.

5) לעולם אין להשתמש בטלפון סלולרי בעת מלוי דלק

6) האש נובעת מאדי הבנזין כשהם מגעים למגע עם מטען חשמל סטטי

7) היו 29 מקרי התפרצות שרפה כשהמתדלק חזר לשבת ברכב ולאחר מכן נגע בידית התדלוק. הדבר חזר על עצמו ברכבים של יצרנים ובדגמים שונים. התוצאה של חלקם היה נזק גדול לרכב, לתחנת הדלק ולמתדלק.

17 מקרי התפרצות שרפה התחילו לפני, תוך כדי או מיד אחרי הסרת מכסה מיכל הדלק ולפני תחילת התדלוק.

מר רנקס מדגיש לאולם לא להיכנס בחזרה לרכב בזמן מילוי בנזין

אם מתעקשים בכל זאת להיכנס לרכב בזמן המילוי וודא/י נגיעה במתכת כאשר סוגרים את הדלת. כך מתפרקים ממטען חשמל סטטי בגוף לפני הוצאת ידית התדלוק.

כמצוין מכון ציוד הנפט יחד עם עוד מספר רב של חברות עכשיו מנסים להפנות את תשומת הלב של הציבור בסכנה זאת. ניתן למצוא עוד מידע באתרhttp://www.pei.org/ בפריט "Stop Static"

אתם מתבקשים להעביר מידע זה הלאה למשפחתכם ולחברים, במיוחד אלה שיש להם ילדים איתם ברכב בזמן מילוי דלק. במידה ומקרה כזה קורה להם אין לדעת אם הם יספיקו לחלץ את הילדים בזמן.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מצרכים:

1. דיסק CD שאתה לא צריך

3. כוס מים

אופן ההכנה:

הכנס את כוס המים למיקרו.

That's for me to know and for you to find out... :p

אני אנסה את זה :lol:

ואם קורה משהו אני שובר אותך!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
פורסם לפני מס' חדשים בפורום זה:

חברת הדלק Shell הזהירה לאחרונה את הציבור הרחב אחרי שלוש תקריות בהן טלפונים ניידים הציתו אדי דלק בעת מילוי:

במקרה הראשון היה הטלפון מונח על גבי מכסה תא המטען בזמן התדלוק; הוא צלצל והאש הרסה את המכונית ואת משאבת הבנזין.

בתקרית השניה בן אדם נפגע מכוויות בפניו כאשר ענה לטלפון בעת תדלוק

במקרה השלישי נפגע אדם מכוויות בפלג גוף תחתון כאשר הטלפון, שהחזיק בכיס המכנסיים, צלצל בעת תדלוק.

כדאי לדעת שטלפונים סלולריים עלולים להצית דלק או אדים

טלפונים סלולריים שאור הצג נדלק כשהטלפון מצלצל או כשמפעילים אותו משחררים אנרגיה מספיקה לניצוץ הצתה.

אין זה מן הראוי להשתמש בטלפונים סלולריים בתחנות דלק, או כשממלאים דלק במכונה כלשהו כגון: מכסחת דשא, חרמש ממונע, מסור מוטורי וכו'.

אין זה מן הראוי להשתמש בטלפונים סלולריים, ואף רצוי לכבות אותם, בסביבת חומרים אחרים המתנדפים מהם אדים דליקים, נפיצים או אבק כגון: מדללים, חומרים כימיים, גזים, אבק מקמח וכו'.

לסיכום לפנינו ארבעה כללים לתדלוק בטוח:

1. דמם/י מנוע

2. אל תעשן/י

3. אל תשתמש/י בטלפון הסלולרי – תשאיר/י אותו ברכב או כבה/י אותו

4. אל תכנס/י בחזרה לרכב בזמן התדלוק

בוב רנקס ממכון ציוד הנפט (ארה"ב) עובד אל תשדיר המעורר את תשומת לב הציבור בהתפרצויות אש כתוצאה של חשמל סטטי בתחנות דלק. החברה שלו תחקרה 150 תיקים מסוג זה. התוצאות היו מפתיעות למדי:

1) בכמעט כל 150 התיקים היו מעורבות נשים

2) בכמעט כל המקרים חזר הנפגע לשבת ברכב בזמן התדלוק ורק בסיום יצא על מנת להוציא את ידית התדלוק ממיכל הדלק. בפעולה זאת התחילה האש כתוצאה מחשמל סטטי.

3) רוב הנפגעים נעלו נעליים עם סוליות מגומי

4) רוב הגברים לא נוהגים לשבת ברכב בזמן התדלוק. לכן מעורבות גברים בסוג זה של תאונות נדירה.

5) לעולם אין להשתמש בטלפון סלולרי בעת מלוי דלק

6) האש נובעת מאדי הבנזין כשהם מגעים למגע עם מטען חשמל סטטי

7) היו 29 מקרי התפרצות שרפה כשהמתדלק חזר לשבת ברכב ולאחר מכן נגע בידית התדלוק. הדבר חזר על עצמו ברכבים של יצרנים ובדגמים שונים. התוצאה של חלקם היה נזק גדול לרכב, לתחנת הדלק ולמתדלק.

17 מקרי התפרצות שרפה התחילו לפני, תוך כדי או מיד אחרי הסרת מכסה מיכל הדלק ולפני תחילת התדלוק.

מר רנקס מדגיש לאולם לא להיכנס בחזרה לרכב בזמן מילוי בנזין

אם מתעקשים בכל זאת להיכנס לרכב בזמן המילוי וודא/י נגיעה במתכת כאשר סוגרים את הדלת. כך מתפרקים ממטען חשמל סטטי בגוף לפני הוצאת ידית התדלוק.

כמצוין מכון ציוד הנפט יחד עם עוד מספר רב של חברות עכשיו מנסים להפנות את תשומת הלב של הציבור בסכנה זאת. ניתן למצוא עוד מידע באתרhttp://www.pei.org/ בפריט "Stop Static"

אתם מתבקשים להעביר מידע זה הלאה למשפחתכם ולחברים, במיוחד אלה שיש להם ילדים איתם ברכב בזמן מילוי דלק. במידה ומקרה כזה קורה להם אין לדעת אם הם יספיקו לחלץ את הילדים בזמן.

עמית

טוב שזה לא הגזמה מטורפת... מה אתה חושב שכל פעם שאני נכנס לתחנת דלק אני יתארגן כאילו אני טס לחו"ל עשה לי טובה 3 פיצוצים לכמה תידלוקים שנעשו בכל העולם באותה תקופה.... אם זה 0.1 אחוז אני יהיה מופתע.... צריך לקחת דברים בפורפורציה

למה? ככה!

פורסם

אין זה מן הראוי להשתמש בטלפונים סלולריים בתחנות דלק, או כשממלאים דלק במכונה כלשהו כגון:

חרמש ממונע,

קודם כל,אולי זה נשמע קצת חולני,אבל היתי רוצה להיות בתחנה שזה קרה."הלו? היי מאמי.נשרפות לי הביצים.אני אתקשר אח"כ".

דבר שני- מזל שקראתי את הת'רד.מעכשיו,כשאני אשתמש בחרמש הממונע שלי,אני לא אעיז לדבר בפלאפון.

ד"א- בתחנות קורים דברים הרבה יותר חמורים.רוב האנשים לא טורחים אפילו לכבות מנוע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מצרכים:

1. דיסק CD שאתה לא צריך

3. כוס מים

אופן ההכנה:

הכנס את כוס המים למיקרו.

עכשיו בוא אני אסביר לך איך עובד מיקרוגל. מיקרוגל פולט גלים אלקטרומגנטים באורך גל גדול מאוד (נו, נגיד של 2 ס"מ...). אורך הגל הזה מנדנד את המולקולות של מה שאתה שם בתוך המיקרו, וכתוצאה מתנודות נוצר חום.

אני אישית עדיין לא שמעתי על קרן אלקטרומגנטית כלשהי, שמסוגלת ליצור ניצוץ.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...