Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

www.golmat.co.il

היום ראיתי משאית שלהם ונראה לפי התמונות שיש להם מוצרים מעניינים, נכנסתי לאתר וראיתי כמה דברים יפים בתחום הבידוד לסאונד.

יצא למישהו לעבוד איתם?

יריעת בידוד לא רעילה מחומר אקרילי בעובי של 2.5 מילימטר - נשמע מעניין ולמען האמת אני לא יודע אם זה נחשב דק או עבה.

רציתי להביא את זה לידיעתכם וגם לדעת אם מישהו התנסה עם החומרים שלהם.

עריכה - הלינק המעניין לנו הוא:

http://www.golmat.co.il/general/SubCategory.aspx?CategoryID=4&SubCategoryID=33

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת בפורומים אחרים קראתי אל המוצרים של גולמט אנשים אכן משתמשים במוצרים אלה לטובת סאונד.

אבל מה שאתה הצגת בלינק זה סופג רעשים, זה לא מנעה ויברציות ולכן לדעתי לא ניתן להשוות אותו לדינומת או סקונד סקין

פורסם

חלק מספיגת רעשים זה גם מניעת וויברציות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איילR סיפר לי בזמנו על חומר דומה שמשמש לבידוד חדרי קולנוע ביתי בבתים פרטיים. ממה שאני זוכר היה מדובר ביריעות PVC כבדות שלמעשה משמשות כחומר חוסם. אני מאמין שהחומר הנ"ל (sound barrier) בהחלט יעשה את העבודה, חומר ששוקל 5 קילו למ"ר זה חומר מספיק כבד ודחוס כדי להשקיט הרבה דברים. עם זאת בגלל שברכב עסקינן - המקום היחיד שאפשר יהיה לעבוד איתו הוא על רצפת הרכב, אין בכלל טעם לנסות ולהתקין אותו בדלת או בצורה ניצבת.

המוצרים שלהם מעניינים מאוד, ואני בטוח שהספוגים שלהם הרבה יותר זולים מסונקס. שווה לברר מחירים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת ה sound barrier נשמע מאוד מעניין

קצת נראה שיחס העובי למשקל לא הגיוני אבל בתור חומר לרצפת הרכב נראה ממש טוב

דיברתי איתם זה מגיע בחבילות של 5 מטר אורך על מטר רוחב

המחיר הוא 100 ש"ח למטר מרובע ז"א לגליל כזה המחיר הוא 500 ש"ח

לפי מה שהם אומרים הדרך היחידה להחזיק אותו בצורה ניצבת היא רק בעזרת ברגים

פורסם

אדי, יש להבדיל בין חומרים אקוסטיים ייעודיים דוגמת הסונקס, לספיגת ובליעת רעש ולמניעת החזרי קול, שאינני רואה כיצד שימוש בהם יכול להיות בכלל ברכב הכולל זכוכיות רבות, וחומרים רבים נוספים הבעייתים מבחינה אקוסטית, לבין חומרי בידוד-איטום לתוספת מאסה עבור מניעת וויברציות ולמניעת "בריחת" ומעבר קול החוצה ופנימה.

פורסם

תראה - אם צריך לחזק את היריעות עם ברגים אז זה די סוף הסיפור מבחינת תחום הרכב...

חבל - נראה דווקא חומר מצויין לבידוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

במקרה אחד מהאנשים מאחורי המפעל הזה איתי במילואים , בזמנו דיברתי איתו על זה , זה אכן לא מיועד לתחום של הרכב אם כי באמת מדובר במקום רציני עם מוצרים מקצועיים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ארץ קטנה עם שפם...

Pioneer TS-X150

פורסם
אדי, יש להבדיל בין חומרים אקוסטיים ייעודיים דוגמת הסונקס, לספיגת ובליעת רעש ולמניעת החזרי קול, שאינני רואה כיצד שימוש בהם יכול להיות בכלל ברכב הכולל זכוכיות רבות, וחומרים רבים נוספים הבעייתים מבחינה אקוסטית, לבין חומרי בידוד-איטום לתוספת מאסה עבור מניעת וויברציות ולמניעת "בריחת" ומעבר קול החוצה ופנימה.

בדיעבד, לא הייתי מתנגד לשכבת סונקס בעובי 2 ס"מ על הרצפה, בתי הגלגל הפנימיים והבגאז' באוטו הישן שלי. במכסה המנוע יצרתי סנדביץ' של 3 שכבות מהחומר של ראאמאודיו (שעובד על אותו עיקרון כמו הסונקס) שהפחית מאוד את רעשי המנוע.

אם למישהו יש רכב שנדמה לו שהרבה רעש \ רזוננס נכנס מאיזור הרצפה (ואן לדוגמה) -> שכבת סונקס + היריעות המוזכרות מעלה יעשו עבודת בידוד מושלמת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חומר הזה לא "דביק" כמו כל חומרי הבידוד המיועדים לרכב?

או שזה אותה השיטה רק שבגלל משקלו הוא לא יחזיק כשהוא ניצב?

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

החומר הנ"ל לא דביק

תראה - אם צריך לחזק את היריעות עם ברגים אז זה די סוף הסיפור מבחינת תחום הרכב...

חבל - נראה דווקא חומר מצויין לבידוד.

לא מסכים, כמו שאיתמר אמר זה נראה חומר מצוין לבידוד הרצפה ובתי הגלגלים

אני דווקא חושב לנסות , הבעיה היחידה שאני חושב עליה זה ריח לוואי של החומר

לא ראיתי גם נתונים באיזה טמפרטורות הוא אמור לעמוד

פורסם

רושם באתר של החברה שהוא עמיד מטמפ' -50 עד +80

ואם הוא לא דביק,וכמובן שאי אפשר עם ברגים,

אז איך יהיה אפשר לשים אותו על רצפה ברכב מבלי שהוא יזוז?

הרי גם ברצפה הוא צריך סוג של קיבוע מינימלי

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם
החומר הנ"ל לא דביק

לא מסכים, כמו שאיתמר אמר זה נראה חומר מצוין לבידוד הרצפה ובתי הגלגלים

אני דווקא חושב לנסות , הבעיה היחידה שאני חושב עליה זה ריח לוואי של החומר

לא ראיתי גם נתונים באיזה טמפרטורות הוא אמור לעמוד

אבל אני בכלל רוצה לבודד את הדלתות :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...