Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגירת חשבון בנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי חשבונות בשלושה בנקים (ברחבי הארץ), ואני מעוניין לסגור שניים מהם. אני צריך לגשת אישית, או שניתן לבצע את הפעולות דרך פקס/טלפון? בנוסף, אני מעוניין לדעת כמה זמן נמשך התהליך, ואם יש טיפים וכו' אשמח לשמוע.

פורסם

אתה חייב לגשת לסניף ולבקש לסגור את החשבון.

אם אין לך חובות כלשהם בחשבון או חיובים עתידיים של כרטיס אשראי, העניין צריך להיות מוסדר תוך דקות ספורות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תקרא בהמשך אותו סעיף:

"הבנק יציע ללקוח ללקוח לחתום על הסכם למתן הוראות באמצעות הטלפון והפקסימיליה..."

פורסם

קראתי את זה.

שוב, זה חוזר לאותה נקודה: כדי שתוכל לתת הוראות באמצעות הערוצים הישירים (טלפון, פקס וכד'), אתה צריך לחתום.

חתימה מתבצעת בסניף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בפועל, תהליך הסגירה יכול לקחת כחודש לאחר החתימה, בעיקר בגלל ביוקרטיה פנימית של הבנק.

כמובן בזמן הזה אתה כבר לא משלם עמלות ולא יכול להשתמש בחשבון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וכמובן שבחלק מהבנקים לוקחים עמלה על זה.

חצופים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

דבר עם הבנק שאתה עובר אליו, והם יטפלו בנושא התשלומים מול חברת האשראי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...