Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F1 סילברסטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא.

אז היום במוקדמות, המילטון לא עלה למקצה 2. אבל זה לא ממש מה שמעניין.

מאסה לא עלה למקצה 3. אבל גם זה לא ממש מעניין.

מה שמעניין זה שרד בול כנראה יישרו קו עם בראון GP ככל הנראה. מקומות 1 ו3 שלהם. ווטל ווובר בהתאמה.

בראון עם באריקלו במקום ה 3.

דעיכה של באטן? מכונית עדיפה לשם שינוי של רד בול? לא יודע. נקווה שמחר יהיה מעניין יותר מהמרוצים האחרונים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דעיכה של באטון...?

אתה קצת נסחף , לא ? בסך הכול מה שקרה שם, בזמן שהוא היה על הקפה טובה הוא הודיע למכונאי הראשי שלו שהוא מרגיש איבוד אחיזה בחלק האחורי של הרכב והתקבלה החלטה שם להכניס אותו לפיטס לבדיקה, דבר שבדיעבד עלה לו במיקום גבוה יותר לקראת הזינוק .

באטון נמצא במרוץ הכי אמוציונלי ואולי חשוב שלו העונה, הגראן-פרי הבריטי, הגראן-פרי הביתי שלו ואת הסחורה הוא מקווה לספק מחר, אל מול הקהל הביתי שלו.

מנסל נהנה מהקהל הזה בסוף שנות השמונים ותחילת ה-90 , לאחר מכן היה זה דיימון היל, בשנתיים האחרונות כולם רצו את המילטון ועכשיו זה באטון .

אין שום דעיכה בבראון-GP בטח לא דעיכה אצל מי שמוליך באליפות העולם וניצח עד עתה כמה ? חמש משש..?

סך הכול יהיה לנו מעניין בזינוק ואולי עצם זה שהוא מזנק בחלק מעט יותר אחורי על הגריד, בהנחה שלא יעשה איזו תאונה לא צפויה בפנייה הראשונה, לפחות ההקפות הראשונות יספקו לנו אקשן .

ועוד לא דיברנו על כמויות הדלק שאיתם נסעו הנהגים ב-Q3.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איך אתה מגן על באטן, תענוג!

בכל מקרה, אם באטן לא בשורה הראשונה זה משהו מוזר העונה. חוץ מזה, ברור שהקצנתי את הכל, למדתי את זה מהחתולים הסמוראיים (בכל סוף פרק הקריין היה מתחיל להגזים עם השערות של מה יהיה בפרק הבא).

:wink:

גם אני חושב שמחר יהיה מעניין. או מעניין מאוד במידה ויהיה גשם לסירוגין.

אל תשכחו,

פורסם

לשם שינוי מירוץ לא משעמם. אז נכון, לא ברמה של שלוש השנים האחרונות אבל עדיין, פחות משעמם מהרגיל.

ווטל ווובר ברחו לבראון GP כאילו הם איזה מקלארנים או פרארים מסכנות... (סתם, הייתי חייב לעקוץ :wink:)

המכונית החדשה של רד בול באמת נראית כחתיכת הצלחה.

מאסה נהג יפה והצליח להגיע למקום 4 המכובד.

ובאטן, מקום שישי והאמת שהייתי בטוח שנראה ממנו עקיפות, אך תלונות ממנו על תת היגוי סיימו את המחשבות על עקיפות.

צמצום של 3 הנהגים שרודפים אחרי באטן באליפות הנהגים. כך גם של רד בול באליפות היצרנים.

רק שימשיך ככה ויהיה פחות משעמם.

אל תשכחו,

פורסם

ואני דווקא חושב שהיה מרוץ משעמם.

ווטל מזנק ובורח אל האופק, כמעט 20 שניות הפרש אחרי 20 הקפות ולאחר מכן השמיים הם הגבול.

וובר ובריקלו לא באמת איימו עליו או אחד על השני, הקרב ביניהם הוא טקטיקת פיטס רגילה, שום דבר משמעותי.

הדבר היחיד שהיה באמת מעניין היה קרב לא משמעותי בין המילטון ואלונסו שסיפק מעט אקשן, כל השאר...

לא באמת היו קרבות או עקיפות רציניות במרוץ היום וזה די הרבה מכיוון שזה האופי של סילברסטון, ביחוד כאשר הוא יבש.

אין מצב של ישורת ארוכה ואחריה פנייה עם בלימה רצינית, מה שהיה נותן מעט אקשן.

בעבר פניית ברידג' סיפקה את זה ושונתה, היה שיקאן לפני ברידג' שגם סייע וגם הוא הלך לעולמו .

המסלול בסילברסטון הוא מסלול לנהגים, שנהנים מרצף הפניות המהירות שמאל-ימין, ממש כמו שמרק וובר נהנה לספר במסיבת העיתונאים.

הוא לא מסלול לקהל בבית .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...