Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

הזמנתי פנסי ערפל ל6 שלי והמתג שבא עם הערכה לא מתאים לרכב.

אני רוצה שהמתג יהיה במקום המתג הלא שמיש שיש עכשיו:

dsc00523h.jpg

הבנתי שללאנטיס 99-04 אמור להיות מתג שמתאים.

getimagephp.jpg

האם זה נכון? הוא יתאים ל6? והיו בארץ דגמים של הלנטיס שבאו עם המתג?

פורסם

הפעלת אורות הערפל בדגמים החדשים של מאזדה - היא בתוך ידית האורות עצמה משמאל .

יש אפשרות להתקין את מתג האורות של הדגמים הישנים .

לדעתי - אפשר להתקין גם מתג הפעלה אחר , התואם בגודל + נורת ביקורת פנימית .

אבל - צריך למצוא את חוטי החשמל של האורות , בתוך צמת החוטים ליד ההגה ולבצע התאמה .

לפעמים יש מחבר פלסטיק מוכן באזור שצילמתה - והוא מתאים לחיבור המתג.

בד"כ יש כבר הכנה ברכב לאורות הערפל + ממסר ( רליי ) בדוק בתיבת הפיוזים הגדולה בתא מנוע .

בספר הרכב גם מופיע מספר הפיוז והממסר .

ואמורים להגיע גם חוטי חשמל לאזור הפגוש הקדמי .

צריך וכדאי לפרק את כל הפגוש ( המגן הקדמי ) אז יש גישה נוחה להתקנה ולחיבור החשמל .

זו עבודה קצת מסובכת - צריך גם לפרק את כיסויי הפלסטיק מתחת למנוע .

גש למתקין אזעקות ותוספות לרכב - יש להם ידע וכלים לביצוע הפירוק וההרכבה נכון , ללא נזקים ושריטות לפגוש .

במידה ואתה עוקף את מערכת החשמל המקורית של אורות הערפל ברכב .

צריך לחבר ממסר מאורות המעבר - כך אורות הערפל יקבלו חיבור רק עם הפעלת אורות הרכב .

אם אין לך ניסיון בחשמל ברכב - לך למתקין לביצוע העבודה

מאזדה 6 , רכב קצת יקר וממוחשב - ותקלה של התקנה לא נכונה , תגרום לנזקים ושריפת רכיבי חשמל יקרים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
חברים מאזדה ישנה לא קיים בה מחשב מרכב ואילו במאזדה 6 הפיקוד מהכפתור הולך למחשב מרכב משם הוא נותן פקודה לריליי ורק אז נדלקים האורות.

ידוע - גם מחשב הוא צומת ,( הוא עובד עם יש או אין :lol: ) ותמיד אפשר לתת לו נתון דרך מתג אחר , אם יודעים ומבינים :idea:

לכן רשמתי התראה בסוף התשובה הקודמת

אם אין לך ניסיון בחשמל ברכב - לך למתקין לביצוע העבודה

מאזדה 6 , רכב קצת יקר וממוחשב - ותקלה של התקנה לא נכונה , תגרום לנזקים ושריפת רכיבי חשמל יקרים

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה על התשובות חבר'ה.

אני ממש לא התכוונתי להרכיב את זה לבד, אין לי שום יידע בעניין וממש לא בא לי להרוס משהו.

ההתקנה תתבצע אצל מתקין מוסמך.

השאלה הייתה יותר בכיוון של מה לעשות עם המתג כי מה שבא לא מתאים.

לא תמונה שלי אבל אלה אותם פנסי ערפל כמו שהזמנתי והם באים עם מתג כזה ואני ממש לא רוצה שזה יראה ככה:

MissingB1.jpg

פורסם

בד"כ למתקינים יש בחנות מספר דגמים של מתגי הפעלה , והם יכולים להתאים מתג הפעלה דומה .

גש למספר מתקינים ,אשר יש להם ניסיון בהתקנת פנסי ערפל , אפשר לחפש ב גוגל - הם מפרסמים התקנה ומכירה של פנסי ערפל

ושאל אם יש להם מתג אחר + עלות התקנה , והחשוב ביותר איך תבוצע .

התקנה דרך צמת החוטים המקורית ברכב

או התקנה חדשה עם צמת חוטים נוספת :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...