Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היכן ניתן באזור הצפון (חיפה והקריות, סובב כנרת) לשמוע סטים לרכב?

הבנתי שלא משנה כמה אחפש דרך האינטרנט לעולם לא אמצע את הסט שמתאים לי מבלי לשמוע אותו,

וכמו שרובכם טוענים פה, מה הטעם יהיה להשקיע בסט יקר, אם האוזן שלי תסתפק בסט יותר זול.

אשמח לקבל המלצות על מקומות, או אנשים ספציפיים שניתן יהיה לשמוע אצלהם סטים שונים, כך שאוכל להחליט מה אני רוצה וצריך.

אם זה יעזור לאלימינציה אז אני מחפש סטים SQ ולאו SPL.

יותר נכון יהיה לומר שאני מעוניין בסט שניתן יהיה לשמוע בו טוב, מבלי להגביר ווליום עד הסוף ולקרוע את האוזן.

כמו כן, האם מומלץ למשל לקחת איתי דיסק של מוזיקה שאני שומע בדר"כ כדי לשמוע את הסטים ולהרגיש בהבדלים?

פורסם

יש לך את אוטוס בצ'ק פוסט, אומנם הרמקולים הם בקיר הדגמה ולא ברכב אבל גם טוב.....

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

זה נמצא בסוף הכביש איפה שהמסילת רכבת חוצה את הכביש מתחת לגשר, מאחורי הקיוסקים. קצת לפני הקיוסקים שמאלה וזה נמצא ממש שם.

ותביא איתך דיסק שאתה אוהב.

פורסם

3K אבל אני יכול למתוח אותו לכיוון ה-3.5K ואוליי טיפה יותר אבל ללא התקנה, את ההתקנה אני אעשה לבד, אבל אצתרך לא מעט עזרה בכיוון.

התקציב הוא לסט קומפוננט מגבר וערכת חיווט טובה.

בעתיד ולפי הצורך אוסיף עוד חלקים, כרגע זאת תיהיה ההתחלה.

קראתי כבר אין-ספור REVIEW על רמקולים, והכיוון שלי הוא FOCAL, MOREL, RAINBOW, אבל לעולם אין לדעת, אוליי סט פשוט יענה על הצרכים שלי ולא יהיה לי צורך להשקיע את כל התקציב.

אני מוכן להשקיע יחסית סכום יפה, היות ואני מקווה שהמערכת תמשיך איתי הלאה לרכבים הבאים (כרגע אני מתנייד על סובארו DL)

פורסם

עם כל הכבוד וזה כמובן יותר טוב מכלום , שמיעה מקיר היא לא מדד רציני ובהחלט יכול ליצור רושם הפוך מאופי הצליל שיהיה לסט ברכב.

הדרך הכי טובה היא להגיע למפגש שם יש המון מערכות עם ציוד בכל הרמות , דילוג בין הרכבים זה הדרך הכי יעילה בשבילך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ד"א יש שם סט של ריינבו על הקיר שאני אישית מאוד אהבתי, הסט הכי זול שלהם, הוא עולה בערך 800 ש"ח.

פורסם

עופר, שם לב שזו הייתה האופצייה הראשונה שלי, להגיע לרכבים של אנשים ולשמוע אצלהם סטים שונים, ורק בתור אופצייה שנייה, להגיע לחנויות ולהקשיב שם.

אגב מתי ואיפה מתקיים מפגש שכזה באזור הצפון, או איפה אפשר למצוא מידע על אחד המפגשים הנ"ל.

(אם הם מתקיימים רק במרכז זו בעיה מבחינתי).

פורסם

לפי דעתי עדיף להצטרף לאיזה מפגש צפון קטן או משהו ולשמוע כמה סטים שתרצה מהמגוון, יתן לך אינדיקציה הרבה יותר טובה איך הסט נשמע בתוך רכב ולא על הקיר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כמו שכתבתי, אני רוצה להגיע למפגש באזור הצפון (למה צפון ולא מרכז, כי אני משרת, ואני יוצא חצאים ושלישים, ולהגיע מטבריה לנתניה (הבנתי ששם יש מפגש צפונמרכז - אבל הוא כבר היה, והבא יהיה רק בדצמבר) זה לא להיט) כך שאוכל להקשיב לסטים שונים ברכבים שונים.

אבל ממה שהבנתי אין חיה כזו, ולכן אני פונה אל אנשים שיש להם סטים בטווח המחירים הנ"ל והם מאזור חיפה\קריות,

ויש להם כח שאדם שהם לא מכירים יגיע אליהם ויתנחל להם ברכב לכמה דקות יאפשרו לי לעשות זאת.

אגב, בנתיים רק שני אנשים הציעו את עזרתם - ועל זה, תודה!

נ.ב. לחכות עד דצמבר זו לא אופצייה, כי בחודשים יולי אוגוסט יש לי זמן שביחידה שלי נותנים "רגילה", וזה רק ביולי אוגוסט, אז אם אני ארצה להתקין את המערכת זה הזמן, ואם לחכות עד דצמבר, זה אומר לחכות שנה שלמה עד יולי אוגוסט הבא.

פורסם

למה אין חיה כזו מפגשי צפון? יש ואפילו היה אחד לפני כשבוע עם אני לא טועה.

עם תגיע לאחד המפגשים שנערכים בנשר בביג תוכל לשמוע כמה וכמה מערכות ואפילו לדבר עם כמה חברה שהם מתקינים ומפיצים של אודיו לרכב.

• תוכן חדש...