Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנגו שנסע לאחור פגע ברכב שלי שחנה בניצב למדרכה.הפגיעה היא במפגש של שתי הדלתות.כתוצאה מהפגיעה הרכב זז הצידה כחצי מטר.

כלפי חוץ הנזק לא נראה גדול,אבל ישנן 3 בעיות:

1)בדלת הנהג פתיחת החלון נהייתה קשה למרות שחיצונית לא רואים עליה כמעט פגיעה,כמו כן,לא ניתן לפתוח את הדלת מבפנים,אלא רק מבחוץ.

2)הדלת שאחרי הנהג נכנסה פנימה,קשה לפתוח אותה,ועוד יותר קשה לסגור.

3)אחרי התאונה כשנסעתי עם האוטו,שמתי לב שההגה קשה בפנייה שמאלה.

השאלות שלי הם:

האם פגיעות מסוג זה נחשבות קלות לתיקון מבחינת זמן ומחיר (אני יודע שפחח יענה לי יותר טוב,אבל אני צריך להיערך מראש)?

האם ייתכן שישנה פגיעה בקורה האמצעית (הרכב הפוגע נסע לאחור במהירות נמוכה)?

מה יכולה להיות הבעיה לגבי סעיף 3?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

חשוב לבדוק אם לא נפגע העמוד האמצעי , פגיעה בעמוד נחשבת ל-"פעיעה בשלדת המרכב". יש לבדוק גם לא נפגע הסף התחתון.

לגבי הגה קשה , לדעתי אין קשר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ההגה התחיל להיות קשה בדיוק אחרי המכה.הרכב נגרר הצידה כחצי מטר כתוצאה מהמכה,ובגלל זה נראה לי שיש קשר.

הסף התחתון לא נפגע,המכה היא על הדלתות בלבד.

פורסם
קנגו שנסע לאחור פגע ברכב שלי שחנה בניצב למדרכה.הפגיעה היא במפגש של שתי הדלתות.כתוצאה מהפגיעה הרכב זז הצידה כחצי מטר.

האם כתוצאה מתזוזת הרכב, הגלגלים שלו נחבטו או נלחצו אל המדרכה?

זה יכול להסביר את האפשרות לפגיעה בחלקי המתלה.

פורסם

DANNIEL-חיצונית לא רואים שום דבר פרט לפגיעה בדלתות.

DORKI-הגלגלים לא נלחצו אל המדרכה כי הרכב עמד בניצב לה,אבל החלק האחורי של הרכב נדחף,והקדמי נשאר במקום.

• תוכן חדש...