Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2002 ES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםלכולם

ברשותי הונדה.

לפני כחודש הלך לו הגיר ב135000 קמ. האם מישהו שמע מכיר עוד מקרים כאילו בהונדה מדגם זה? באותו זמן היה במוסך עוד מישהו (הונדה 2001) שהלך לו הגיר ב-120000.

שאלותי האחרות :

אני כעת ב-150,000 טימינג הוחלף על ידי מוסך לא מורשה באיזור ה110000. (בעל הרכב הקודם , הראה לי קבלה)

במורשה הסתכלו על הרצועה החיצונית של המנוע ואמרו שהיא הוחלפה ולכן 90% גם הטיימינג הוחלפה. האם לדעתכם כדאי "לפתוח מנוע" ולבחון את הטיימינג?

מה עלות הבדיקה המקובלת לדבר זה במורשה?

תודה רבה.

פורסם

עד כמה שידוע לי לא היתה בעיה בדגם הזה בגיר האוטו', היה לי דגם כזה טיפלתי בחברה החלפתי בזמן שמן גיר אוטו' של הונדה ATF-Z1 היום המכונית עד כמה שידוע לי אחרי 4 שנים אצל מכר עם 160000 ק"מ.

לגבי רצועת תיזמון ,לא הייתי משחק ובודק אותו ולפחות אותה מרכיב מקורית .

פורסם
עד כמה שידוע לי לא היתה בעיה בדגם הזה בגיר האוטו', היה לי דגם כזה טיפלתי בחברה החלפתי בזמן שמן גיר אוטו' של הונדה ATF-Z1 היום המכונית עד כמה שידוע לי אחרי 4 שנים אצל מכר עם 160000 ק"מ.

לגבי רצועת תיזמון ,לא הייתי משחק ובודק אותו ולפחות אותה מרכיב מקורית .

מקורית תעלה לי כמה אלפים לא?

דרך אגב אחרי שהחליפו לי את הגיר - אני מרגיש שהרכב כבד יותר - כאילו שצריך ללחוץ אל הגז יותר חזק על מנת שיקבל תאוצה.

אני גם מבחין בירידה פתאומית (ללא רעש) להילוך הראשון שאני מוריד רגל מהגז. (שוב מדגיש שזה ללא קול נקישה אבל מרגישים את הנפילה בהילוך - על ידי ירידה פתאומית במהירות כאילו הורדתי קלאצ')

לדעתכם תקין??

פורסם

עד כמה זכור לי רצועת טיימינג תעלה כ 220 ש"ח ,עשיתי טיפול בהונדה כולל רצועת מנוע נוספת עלה לי כ 1200 ש"ח כל הטיפול כולל שמן פילטר אויר מצתים .

לגבי הגיר אולי צריך לעדכן תוכנה לגיר בחברה (מאיר) יבדקו את המכונית ואת מה שאתה מציין ויתנו דיאגנוזה .

פורסם

לפי הכתוב , הגיר לא מתפקד כתקין , הורדת הילוך לראשון צריכה להתבצע במהירות 15 -20 קמ"ש כאשר מרפים מדוושת הדלק , השילוב היורד ל-1 מתבצע בעדינות ללא מכה..

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...