Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מרעיש פגו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קנייה של פגו 106XR שנת 1994 ידנית מנוע 1.4 יד שלישית הרכב עשה 124 אלף קילומטרים .

נמסר לי מהמוכר שיש ברכב רעש של "גירגור" בגיר כתוצאה ממיסב בגיר ,מישהו יכול לישפוך אור על הנושא ? זה רעש דיי מוכר מגירים ידנים :lol:מה ההשלכות של הדבר

באיזה עוד דברים להתמקד ולשים לב בפגו ?.

האם קיים ברכב הגה כוח ?

ואם כבר יש פה מומחי פגו מה ההבדל בגיר ובמנוע בין ה XR ל XS ?

איך האוטו כרכב ראשון לנהג צעיר ?.

פורסם

josito היקר אני מבין את הרצון שלך לעזור לי ומעבר לכך אתה בעלים של פזו כזו אז דעתך רלוונטית ,אבל אינני מאמין בדברים כמו " אל תתקרב לרכבים כאלה " אם האוטו מטופל בקביעות כל 10 אלף קילומטרים ועושה את כל הטיפולים מסודר אין סיבה שאני אתאכזב מהאוטו .. סך הכל האוטו יסע לא ?

זו ההזדמנות שתחדד לי עוד פינות על הפגו ותדגיש את החסרונות שלה

אגב אשמח עם מישהו יכול לשפוך אור על נושא הגיר .

פורסם

אני דווקא כן ממליץ לך להתקרב לרכבים כאל{א}..ה,לחבר שלי היה עד לפני שנה 106xs מודל 98 ידנית הוא קנה את הרכב עם 180000ק"מ ודי מוזנח אבל הוא עשה יישור קו והרכב שירת אותו כמעט 3 שנים בלי שום בעיה ואיכות נהיגה מעולה,תשים לב שהרכב תוחזק עם נוזל קירור ולא מים, האבן עושה הרבה צרות,לבדוק שהמזגן מקרר,שהוא תקין הוא מוציא קור חזק.לגבי הגיר יכול להיות שהחלפת השמן תשקיט במידה את הרעש ותדחה את החלפת המיסב {או שיפוץ הגיר שיהיה צורך},אני מציע לך לקבל עוד דעה מבעל מקצוע טוב לגבי מהות הרעש.

פורסם

אתה יודע שמיסב מרעיש לא יחזיק לנצח, תיקונו ידרוש פירוק גיר ותקווה שהמיסב הכושל לא יגרום לכישלון של התיבה.

לדעתי לא כדאי להתקרב לאוטו הנ"ל, כי זה סתם כאב ראש אחרי.

בקשר לרכבים צרפתיים, תעשה חיפוש קצר פה בפורום ותראה תגובות של אנשים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...