Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים במוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תסלחו לי על השאלה המטופשת אבל מעולם לא לקחתי רכב למוסך ואין לי מושג כיצד זה עובד.

אני עומד לקנות רכב משומש מליסינג ואני רוצה לקחת אותו למוסך המורשה של היבואן כדי להקבל הצעה לטיפול שוטף ולרענון כללי שיכלול בדיקה של הרכב ויישור קו כללי כללי לרכב ורענון של כל מה שצריך אפילו אם לא חלק מטיפול סטנדרטי.

כיצד הדברים עובדים במוסך ? האם אני מגיע ואומר שאני רוצה הצעת מחיר ואומר להם את מה שציינתי למעלה ? האם הם יבדקו את הרכב לפני הצעת המחיר ? האם בדיקה כזו תעלה לי כסף ? אולי הם יתנו לי הצעת מחיר טנטטיבית בלי בדיקה ?

אודה מאוד אם תוכלו לומר לי כצד הדברים אני עובדים, אני קלולס לחלוטין וממש אין לי מושג.

תודה.

פורסם

כדאי לך לגשת אל המוסך עם המכונית וגם עם טופס בדיקת המכונית במכון (אל תוותר על בדיקה כזאת במכון שאתה בוחר בו) וא תבקש ההערכה מהמוסך גם על ממצאי המכון, מה יש לבצע דחוף ומה לא, עלויות, זמנים וכו'.

לפי מס' הק"מ שהרכב עבר ונידע על עברו הטיפולי (קבל אותו מחב' הליסינג, אם היא מסטודרת) יגידו וימליצו לך במוסך מה דורש טיפול, עלויות וכו'.

דרך אגב, באיזה מכונית מדובר?.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...