Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי פיאט פונוט hgt 2001 ובצד ימן חסר לי בורג הלכתי וקניתי בורג. ואז גליתי שההברגה לא טוב ואין אפשרות לסדר אותה מה אלי להחליף בשביל שאני יוכל לשים בורג

2rcsj1y.jpg

פורסם
אתה מתכוון נאבה. את נאווה אי אפשר להחליף.

טוב, תודה, ערכתי את ההודעה.

אגב, הייתה שם עוד שגיאת כתיב, שפיספסת :lol:

פורסם

באופן עקרוני יש סיכוי לא רע שגם אפשר לתקן, אם כי אני לא בעד.

בעבר היה דיון ארוך בנושא ובו בעלי מקצוע מכובדים טענו שאין בעיה עם תיקון, כל עוד הוא נעשה בצורה מקצועית (מה שאצלנו במדינה בעייתי משהו). לכן במידה ואתה לא מומחה בנושא עדיף שתלך על חדש/מפירוק. אני מאמין שהמחיר יהיה סביר.

פורסם

אצלי הלכה ההברגה בקיה ותמורת 150 שקל להברגה+ אום + עבודה יש לי הברגה חדשה.

ההברגה הלכה בתוף האחורי תוך כדי פירוק הגלגל לצורך בדיקת ברקסים בטיפול 10K ואני הייתי ליד המכונאי וראיתי איך הוא מפרק את התוף מהרכב ומחליף להברגה חדשה מהניילון.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לכן במידה ואתה לא מומחה בנושא עדיף שתלך על חדש/מפירוק. אני מאמין שהמחיר יהיה סביר.

זו גם היתה דעתי. עדיף לא להסתבך

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...