Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריי פורום יקרים

מצאתי שתי רמקולים בתיבה אחת. 4 פורטים לכל צד.

הגומי של המברנה כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו שאני רגיל לראות ביום-יום.(מקווה שזה מובן מספיק)

הוא בגודל בערך 30 ס''מ .זה רמקול מאחוריי רמקול אם מחיצה בפנים,4 פורטים וצמר סלעים

יש להם מגנט מרובע גדול ולא רשום עליו כלום

אז מה זה בעצם ברמקול הזה? סאב?(לא ניראה לי כי יש עליו כיפה)

למה הוא נועד? מישהו ניתקל בו? ויש כיסוי רשת על כל רמקול (על התיבה כיאילו) בצבע ירוק זית

העלתי תמונה:

תודה לעוזרים!

[ATTACH]159885[/ATTACH]

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

איך זה קשור לאודיו לרכב?

נראה כמו סאב ביתי מאולתר שעבר הרבה בחייו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אודיו קינג יש לך עוד מידע עליו?

תודה,וכן אולי אני ישים אותו ברכב של חבר בגלל זה אני שואל מזה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

נראה כמו רמקול בגיל של אבא שלי.

אין לי שום מידע פשוט הייתי חייב להגיב לדבר הזה.

מניסיון עם רמקולים ישנים כאלו על מגברים של רכב פשוט נשרפים תוך שניות ולא עמידים לכמות הבאסים ששומעים באוטו.

אובר גיין קורע אותם בקלות.

תסתכל טוב טוב כשאתה מכוון אותו אל תכוון אותו כשאתה יושב בתוך האוטו באוטו הם נשמעים מעולה כשאתה פותח בגא'ז ומסתכל עליו, הממברנה פשוט נקרעת לגזרים. סאבים כאלו גם בסביבות רכב נקרעים תוך שנייה, מספיק מברג בבגא'ז וסיבוב חד והופה חור.

פורסם

נראה כמו רמקול הגברה של בתי ספר/מתנ"סים או איזה מועדון לפני הרבה שנים,

לא חושב שזה סאב.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תשים אותו ברכב, יקח בערך שבועיים לפי המצב שלו עד שהוא יתפורר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מת לדעת מה יקרה עם אני יחבר את זה אצלי במערכת בבית מה השכנים יגידו עם בא לך ליתרום את הרמקולעל מנת לעצבן את השכנים המעצבנים אני ישמח לקבל אותו,נימאס שהם שמים מוזיקה ושאני מגביר טיפה ישר צועקים עלי

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

בשביל זה מספיק שתקנה זמזם של אזעקה מקיטים של ניסוי באלקטרוניקה וחשמל מכל רשת עשה זאת בעצמך.

תדביק אותו למקל מטאטא בצד אחד ולסוללה של פנס רנ-אור בצד השני...

השכן מעצבן? - תקבע את המקל של המטאטא ממש ליד הפתח של סלון הבית שלו ותחבר את הזמזם לסוללה... :-D

תראה מה קורה אחרי פחות משתי דקות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאונוס מאיפה יש לך כאלה רעיונות?,אני הולך לנסות משהו חדש היום להביא רמקול 4'' פול ראנג' ולחבר למקל של מטאטא לחבר חוט ארוך ולשים להם בתוח החלון יאלה שיחזרו מהעבודה ב12

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...