Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אותם חברים שאומרים שאני אשם בזה שנשארתי כל התקופה אצליהם

אז התשובה שלי היא שבתור בן אדם שלא מהתחום אני תיארתי לעצמי שמוסך מורשה הוא המקום היחיד לפתור בעיות יחודיות של מאזדה ואם הם לא מצליחים אז כנראה שהבעיה באמת מסובכת!!!!!

עכשיו אני מבין אחרת מטעויות לומדים!

מזל שיש פורום כזה מעולה עם מומחים אחרת כבר הייתי מוכר את המאזדה

פורסם
ניצן ידידי, אני כבר המון זמן מתעסק ברכבי המאזדה ומכיר אותו ואת תקלויות היטב, נעזרתי בך כדי לנסות לאתר את הבעיה שהתגובת דוושה מאוחרת, ייצעת לי לנקות את שסטום הEGR שכבר ניקתי ולא עזר והבעיה הייתה בכלל בהוספת נגד על חיישן הIAT שאגב אני בעצמי גילתי את הערך המתאים, 0.8 אום כמו שאמת לא מתאים זה לא עוזר בכלל ניסתי, רק 3Kאום עוזר.

לגבי צינור יניקת האוויר על הנושא הזה כלל לא דיברנו ואני מכיר את התקלה הזו.

אני לא מזלזל בך או משהו חלילה אני מעריך ומכבד אותך מאוד כבעל מקצוע ותותח אמיתי, אך גם אני מבין ברכבי מאזדה.

יקיר . לא להיתבלבל שמו של הבחור שמאבחן מאזדות הוא ניסן , ולא ניצן .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
טעות באיבחון תקלה במוסך מורשה זה לא אסון כולנו בני אדם ויכולים לטעות.

פותח השרשור טוען שהמוסך המורשה בדק את הרכב אין ספור פעמים ומשך את התקלה 3.5 שנים ואתה כמאבחן תקלות במוסך מורשה טוען שהבדיקה של צינור האויר היא בדיקה בסיסית .

א האם זה לא נראה לך מוגזם לא לאבחן תקלה זו במשך תקופה זו?

ב מה אתה מצפה מלקוח מאוכזב ובצדק לומר את מה שעל ליבו לומר ?

א. אני חושב שזה יותר ממוגזם וחבל וצר לי שבגלל דברים כאלה מדברים כל עלינו ככלל.

ב. אותו אני מבין חוץ מזה שלא פנה למוסך אחר אני מאמין שהיו עולים על הבעיה בחמש דקות

הראשונות.

ועכשיו יש כאן טענות של אנשים לגבי המוסכים המורשים ויותר מיכול להיות שחלקם בצדק, אך קחו למשל אותתי כדוגמא כאשר סיימתי את לימודי הנדסאי הרכב שלי עבדתי אצל מוסך מורשה בתחילה שזה בסה"כ אדם פרטי שמעוניין להכניס כמה שיותר כסף ולכן הייתי משתכר מכ- 4500 ש"ח בחודש.

לקח לי בדיוק חצי שנה להעלם לו משם כי ידעתי שאני שווה הרבה יותר, וכנראה שזו הסיבה שהמוסך המדובר לא עולה על תקלה בסיסית כמו זאת שדרך אגב זו תקלה שיכולה להיות בכל רכב שחיישן הMAF נמצא ליד הפילטר אויר.

שורה תחתונה שישלמו כמו שצריך לבעלי מקצוע טובים ואז לא יקרה מצב כמו זה.

ועוד דבר אחרון שאנ יחייב להוסיף עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד לאנשי הפורום שמבינים ועוזרים לאנשים, לי יש אפשרויות של חומר טכני שלהם אין, וזה גורם ניכר וחשוב שמעלה את המיומנות שלי ברכבים הללו אומנם זה לא העיקר אבל דיי משמעותי באבחון נכון.

לדוגמה כאשר הייתי צריך סרטוט חשמל בשביל לסדר לחבר שלי משהו בטיוטה היילקס הייתי בבעיה כי לא ידעתי כיצד המערך החשמלי עובד ברכב נעזרתי כאן בחבר פורום אשר נתן לי את השרטוט הנכון וזה עזר לי רבות לפתור את הבעיה.

שורה תחתונה במוסכי רשת של כל חברה יש חומר טכני שעם איש איבחון נכון זה שילוב מנצח.

• תוכן חדש...