Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות רכב שיהיה בעיקר חסכוני בדלק אמין ושלא יהיה מיושן מדיי

עשיתי חיפוש והבנתי שביחס לדרישות שלי רוב ההמלצות הן בנוגע ל206 למרות שיש לי חששות לגביו.

עוד אופציה שעלת לי שראיתי את המודעות מכירה היא הפולו 16V שהוא נראה מאד נחמד דיי חזק דיי חסכוני בדלק פחות או יותר כמו ה206 ואפילו יותר זול בקצת ובנוגע לאמינות שלו צריכה להיות טובה לא? רק שלגביו אני יודע שתיקונים אמורים להיות יקרים השאלה היא כמה באמת.?

בכל מקרה אני לא שולל שם אופצייה אחרת כמו איביזה משהו בסיגנון למעט הפונטו שאני דיי נגעל מהצורה שלה ומחוסר האימון בפיאט.

בכל מקרה תודה על העזרה אשמח לקבל המלצות

פורסם

וואלה. אני יודע שה206 היא לא שיא הגאונות אבל על הפולו לא שמעתי יותר מדיי ביקורות פה לכן אני מבולבל

פורסם

הפולו תתן לך אחלה תמורה לכסף.

אם תטפל בזמן תפגין אמינות משופרת,גם החלקים וטיפולים כבר לא בשמיים.

הפולו שלי מוציאה 1:15 בינערוני ו1:13 עירוני (עם מזגן שניהם).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמה זמן אתה עם הרכב שלך? ראיתי שאתה מוכר אותו אפשר לשאול מה הסיבה?

דרך אגב ראיתי את ההוצאות שלך עליו והן דיי גבוהות בייחס לקליאו שלי בכמה רמות אפילו אבל אני מושבניק אז בנוגע לטיפולים אני משיג הכל פחות או יותר בחצי מחיר

פורסם

אני עם הרכב כמעט שנה וחצי,ומוכר ע"מ להשתדרג כמובן.

הוצאות גבוהות בגלל שעשיתי את טעות הטעויות - קניתי בגלל ההתלהבות (משמע - בלי בדיקה בכלל) ושילמתי ביוקר.

עשיתי יישור קו עצבני ביותר (בסביבות 7K) וזהו. ממשיכים הלאה :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

עשיתי חיפוש והבנתי שביחס לדרישות שלי רוב ההמלצות הן בנוגע ל206 למרות שיש לי חששות לגביו.

[...]

בכל מקרה אני לא שולל שם אופצייה אחרת כמו איביזה משהו בסיגנון למעט הפונטו שאני דיי נגעל מהצורה שלה ומחוסר האימון בפיאט.

יפה לראות איך נקודת המבט משנה את תוצאות החיפוש. לדעתי חיפוש עם דרישות כמו שלך היה מחזיר הרבה יותר המלצות על פונטו מאשר פולו או 206.

רק כדי שנוכל למקד את עצמנו טוב יותר - אנחנו מדברים על רכב ידני או אוטומטי?

במקרה של גיר אוטומט, אתה מגרד את תחתית ההצע של ה206 וזה אומר שהמבחר יהיה מצומצם וכנראה שתצטרך להתפשר בסופו של דבר על רכב במצב טוב פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי בעייה עם רכב ידני ואני נהנה ממנו לכן אני מתרכז בידני כמו שרשמתי בכותרת.

בנוגע לפונטו לא אמרתי שזה לא מה שמצאתי בחיפוש אמרתי שזה לא רכב שאני מעוניין בו בגלל ניסיון של חברים ומראה שאני לא אוהב.

ועל הפולו V16 לא מצאתי יותר מדיי מידע לכן שאלתי. פשוט הוא נראה לי רכב שעולה על ה206 ואותו כסף ואפילו קצת עודף

אז בכל זאת למה הוא פחות מדובר פה? מה החסרונות שלו?

:)

פורסם

אם תחפש תמצא הרבה שרשורים.

חסרונות? מחלות ילדות כמו חיישני ABS רגישים,מצערת עוד יותר רגישה ללכלוך. והעובדה שזה VW אומר חלקים יקרים (במורשה לפחות - במקומות אחרים פחות מן הסתם)

מצד שני גם ה206 לא חפה מחסרונות (כמו כל רכב אחר).

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...