Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

כמה חברים מתכננים לחגוג יום הולדת 24, ולשם כך מחפשים מקום שיוכל לאכלס כ-30 אורחים.

הדרישות: מקום מרווח, לא רועש מדי (כך שאפשר יהיה לנהל שיחה), שתיה ברמת מחיר סבירה

(רוב המוזמנים סטודנטים), אם יש גם אוכל אז בכלל יופי, באזור ת"א-ר"ג-פ"ת והמרכז.

הוזמנתי לארוע, שטרם ידוע היכן יתקיים, אבל מתוכנן ליום חמישי בערב. עקב היחסים הבעייתיים שלי

בעבר עם מקומות כמו "קפה נגה" ו"דאבלין" החלטתי לעזור בחיפושים אחרי לוקיישן מוצלח יותר הפעם.

לצערי, אינני מכיר "מקומות", בתקופה שגרתי בארץ לא יצאתי הרבה, ולכן אין לי מושג עד כמה הבקשה

שהצגתי בכלל סבירה. במידה ולא נמצא מקום טוב, המסיבה תעבור כנראה לבית של אחד החברים, מה

שלא רצוי שיקרה.

אשמח אם תוכלו להמליץ על מקום שעונה (פחות או יותר) לדרישות.

בתודה מראש. :bday:

פורסם

שלום,

תנסו לסגור לכם איזה חדר VIP באחת

ממסעדות האיזור הרצוי.

אני יודע שבמוזס בהרצליה יש חדר VIP נחמד,

כנ"ל לגבי מסעדת "בורגוס" (BBB) בפ"ת,

ויש בעוד מקומות היצע של חדרים כאלה בדיוק למטרה

כמו שלכם.

וגם אני כמו מר פיק מעליי, לא יודע ולא מכיר את

הסדרי הבטיחות באש של המקומות הנ"ל :-)

בהצלחה.

פורסם

בטמפל באר בסינמה סיטי יש חדר לארועים פרטיים. כמובן שיש מינימום להזמנה (משהו כמו 1500 - 2000 ש"ח לערב) אבל הוא נפרד לגמרי משאר הפאב, כמובן שאתה נהנה ממבחר הבירות והאוכל שיש במקום, והבונוס הגדול הוא שיש מערכת סאונד נפרדת לחלוטין לחדר הזה ככה שאפשר לשים שם מוזיקה שמתאימה לכם ולהחליש או להגביר איך שבא לכם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...