Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

runx T-sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מישהו מכיר את גירסת ה TS של הראנקס? ראיתי כאלו בחו"ל ורציתי לדעת האם קיים בארץ? האם ניתן להשתיל לראנקס שלי מנוע כזה? איזה שינויים אאלץ לעשות ברכב אם אחליט להוסיף טורבו ואצל מי מומלץ לעשות את זה בארץ?

שכחתי לציין שיש לי ראנקס 2006 שזקוקה (לדעתי) לתוספת כח...

יש לכם רעיונות כללים לגבי אפשרות להוסיף כח?

על הנייר לרכב 110 כ"ס אבל בבדיקה שעשיתי נמדדו רק 90.

הרכב עם 30 אלף ק"מ.

דבר נוסף - בהדלקה הראשונה של הבוקר יש ריח של דלק מהאגזוז. אני חושב שכנראה הפלאגים מזייפים אבל אמרו לי שלא הגיוני אחרי 30 אלף. האם הגיל הכריע אותם?

על איזה פלאגים+חוטי הצתה אתם ממליצים לרכב הנ"ל? (מידע על עלויות + חנויות זמינות יהיה תוספת נחמדה)

פורסם

באירופה הוא נמכר במרכב 3 דלתות בשם Toyota Corolla Compressor

רכב די נחמד, מנוע 1794 סמ"ק ו-215 כ"ס

corollacomp06_011600_w800.jpg

corollacomp06_051600_w800.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראית מצויין.

לא מבין למה לא מביאים אותה לארץ.

עם ישראל היה מחבק אותה באהבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
באירופה הוא נמכר במרכב 3 דלתות בשם Toyota Corolla Compressor

רכב די נחמד, מנוע 1794 סמ"ק ו-215 כ"ס

באמת חלום :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...