Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב שנוסע, משמע, לא משנה לי כמההוא מהיר, מה התאוצה שלו, העיקר שנוסע.

אני צריך שלרכב יהיה את יחס הדלק-אחזקה הכי זולים שיש, גם ידני אם זה מוריד מצריכת הדלק.

המשכורת שלי נמוכה כי אני עוד בתיכון ואני חייב אוטו זול שיחליף לי את הנסיעות באוטובוס לאימונים בעיר הקרובה.

אין לי מושג כמה אוטו כזה עולה, בוא נגיד עד 5K-15K.

באמת לא איכפת לי איך הוא נראה ומה המהירות שלו. (רק שיעלה את העליה לירושלים בכביש 443)

פורסם
פונטו 1100 sole מינימום ביצועים מקסימום חיסכון

כמה צריכת דלק שלה לקילומטר ?

ויש לך איזו שהיא הערכה כמה הביטוחים והטיפולים יעלו לי בערך לחודש ? (לא כולל דלק)

פורסם
ק"מ לליטר, בסביבות ה14 ק"מ לליטר מחוץ לעיר.

ביטוח, זה תלוי בנתונים שלך, גיל ניסיון וכו'.

לנהג חדש זה בסיבות ה4k לשנה.

אווצ', הרבה כסף הביטח.

ואני שומע פה רכבים שעושים 25 לליטר ו20 לליטר, זה אמיתי?

פורסם

פיאט אונו 1.1, יש המון כאלה במחירים לא גבוהים.

והביטוח לא אמור להיות יקר מדי, בכל מקרה אף פעם אל תשתעבד לדלק, עדיף להנות מהרכב.

פורסם
פיאט אונו 1.1, יש המון כאלה במחירים לא גבוהים.

והביטוח לא אמור להיות יקר מדי, בכל מקרה אף פעם אל תשתעבד לדלק, עדיף להנות מהרכב.

אונו או פונטו ?

עדיף להשתעבד לדלק ^^

פורסם
אונו מיושנת יחסית לפונטו.

תשיג פונטו בתקציב שלך זה יהיה עדיף.

העניין עם התקציב מאוד משמעותי, גם אם זה 50-100 שקל לחודש.

מה ההבדל בינהן?

פורסם

פיג'ו 205 מודל 94-98 נכנסת בתקציב עם מנוע 1400 גיר רגיל

חסכונית בדלק, אחזקה די זולה וסוחבת יפה גם בעליות.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

מומלץ מאוד פולו מנוע 1000

סוחבת שחבל על הזמן,

אוכלת 1:17

הגה כח,גיר רגיל.

מזגן מצויין (יותר טוב ממכוניות בעלות שנתון גבוה יותר),

אחזקה?מה זה?טיפולים בזמן,ולא יקרים.

לי יש כזו שנת 98 ,

כל מה שכתבתי נתונים אמיתיים.

פורסם

סוחבת שחבל על הזמן,

כל מה שכתבתי נתונים אמיתיים.

כל השאר אולי נכון, אבל "סוחבת שחבל על הזמן" יכול לתאר אופנוע ליטר, בוודאי לא מכונית.

לפותח השרשור:

כל רכב שעונה על הקריטריונים שלך יהיה בהכרח ישן ובהכרח איטי. קצב סביר בעליות יחייב רגל כבדה יחסית על הגז, משמע צריכת הדלק תעלה. מניסיון של הרבה נסיעות משותפות עם חבר בשרייד 1.0 מיקנעם לאוניברסיטת חיפה דרך העליות של דאליית אל כרמל, הקצב יהיה איטי.

מכיוון שתקנה רכב ישן ואין לך העדפה מוטורית לשמה אלא פרקטית, אל תשתעבד לדגם אחד אלא מבין הדגמים שהוצעו לך כאן תשתדל למצוא את השמור ביותר והמטופל ביותר, על מנת שלא תשקיע יותר מדי ביישור קו ותיקונים. תוסיף לרשימה גם ג'אסטי, שרייד וסוויפט 1.0.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1:20 בלי לרדת יותר מדי בשנתון - סקסו דיזל.

תמצא אחת שמורה, ותקבל עודף מ-15K על רכב שנת 2001. עדיף בהרבה על איזה אונו עלובה.

פורסם
1:20 בלי לרדת יותר מדי בשנתון - סקסו דיזל.

תמצא אחת שמורה, ותקבל עודף מ-15K על רכב שנת 2001. עדיף בהרבה על איזה אונו עלובה.

בינתיים יש לי כמה רכבים כמו רנו קליאו,פונטו, פולו, סובארו ג'סטי והסקסו (שאגב הכי קורצת לי)

שמעתי שהטיפולים בסקסו עולים יותר, זה נכון ?

פורסם

אם הדבר הכי חשוב לך זה חיסכון בדלק ואמינות אז גאסטי זה הרכב היחיד שיתאים לך , אחרי ישור קו הרכב יהיה אמין מאוד, כל השאר זה פשרה בין אמניות לאיכות נסיעה.

רכב צרפתי גם לאחר ישור קו מיד ראשונה והסטוריה ממורשה יעשה בעיות - בעלי וחובבי הצרפתיות קוראים לזה בלאי טבעי,

בעלי היפניות לרוב לא יודעים מה זה בלאי טבעי אבל סובלים בדרך כלל בבלאי מואץ של הגב שלהם ומתפשרים בבטיחות ובנוחות.

אני מכיר בחור שיש לו במשפחה 306 ו גאסטי , הגאסטי פעם בשנה מחליפה שמן ה 306 לפחות פעם בחודשים שלושה במוסך.

גם אצלי ה 205 למרות שהאוטו מאוד שמור ומטופל לפי הספר מבקר מדי פעם במוסך - לא משהו שנתקעים איתו אך דברים שכן זקוקים לטיפול .

האם אני עדיין מוכן לנסוע בגאסטי ? אז ממש לא

אבל בכל זאת לשקולך.

דיזל זה נחמד אבל המשאבה והמזרקים יקרים במידה ויתקלקלו , אני בדעה שאם מחפשים מינימום הוצאה זה יפנית קטנה וידנית בסגנון הגאסטי.

• תוכן חדש...