Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל הולך לכיוון אחר

אם לא אכפת לך איך יראה הרכב וכל עניין הביצועים ולא יודע מה אתה יכול בשקט לקנות לך רנו קנגו.

עם פול טנק אתה יכול לנסוע מקריית שמונה עד אילת ועוד להסתובב שם ולהגיע בחזור עד דימונה(כמובן בנסיעה רגועה).

אחזקה מאוד מאוד מאוד זולה יש ים קנגו על הכביש, לא כמו פעם אבל בחיים לא תתקשה למצוא חלפים שהם מאוד זולים ד"א.

ביטוח זול הכל זול ברכב הזה אפילו הסולר היום הוא הכי זול מבין כל הדלקים ככה שזה משתלם מכל בחינה אפשרית.

ואתה יכול למצוא אחד בתקציב שלך אפילו בשנתון 2002 תאמין לי ממש לא חסר.

בהצלחה.

פורסם

כן, בליאונה (היפאנית) שלי לא ידעתי מה זה בלאי טבעי - כי פשוט הכל התקלקל בשלב מסוים :shock:.

אגב - 30 אלף ק"מ על צרפתיה בת 11 עם 320 אלף ק"מ על השעון - שקט מופתי.

הסקסו דיזל אכן בחירה מעולה לטעמי.

פורסם

אם כבר 205 (שאכן בחירה מומלצת ושפויה מאוד) אז עדיף את הדגם משנת 94 הוא מגיעה מוזרק , מזגן מקורי מעולה, ואין בדיקת זיהום אויר שיש לרכבים 95 ומעלה כלומר אין את כל ההתעסקות בניקוי מזרקים וממיר. וניתן לרכוש בכ5-6 אלף ש"ח.

וכמו שאמרתי אין לרכב בעיות שישביתו אותו תוך כדי נסיעה אך קיימות בעיות (לפחות לפי טענת חלק מחברי הפורום) של אלטרנטור - שפוץ איכותי מעלים בעיה זו . וציריות אני התקנתי ציריות חדשות סיניות כבר נוסעה איתן כ 30K ק"מ נקרעה לי גומיה אחת אבל חוץ מזה הן בסדר גמור . בסה"כ תמורה מעולה לכסף הקטן שהאוטו הזה עולה.

והכי חשוב שפע חלפים ובזול.

ול drsubaru אני לא יודע מה עשיתה ללאונה שלך שהיא התקלקלה אבל הדבר היחיד שהיה טוב ברכב הזה ששהוא לא מתקלקל וזאת גם למה המתנחלים והפלסטינאים מאוד אוהבים אותו כי הוא נוסע ונוסע ונוסע ללא שום צורך בטיפול .ואני מכיר מספר אנשים שהיתה בבעלותם סובארו ושיעידו על כך.

גילו נאות : אין ולא היתה לי סובארו אך היכרתי אנשים שהיו בעלי לאונה וגם גאסטי וכולם חד משמעי מדברים על אמינות מושלמת.

ולצערי גם יצא לי לנסועה בסובארו (גאסטי לאונה לגאסי דור ראשון) וזאת כנראה הסיבה שאני כל כך לא אוהב את הרכב הזה חוץ מאמינות אין כלום.

פורסם

לא הייתי ממליץ על הסובארו ליאונה

בגלל הסיבה שבני דודינו כל כך אוהבים את הרכב סביר להניח שהוא יגנב

ובייחוד באיזור ירושלים זה סיכון מיותר

רכבים שכן הייתי ממליץ עליהם:

סאקסו דיזל, קסארה דיזל, קנגו, 205 שנת 94

קח בחשבון שאם אתה מתכנן ליסוע לירושלים עדיף מנוע בגודל סביר 1600 בגלל העליות הרבות

לא תמיד רכב עם מנוע קטן יתאים לך...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה רבה, קראתי פה הכל והחכמתי,

דבר אחת לא הבנתי. מנוע דיזל או בנזין ?

מצד אחד הדיזל יותר זול אבל התחזוק שלו יותר יקר, אז מה עדיף?

פורסם

מה עדיף אתה צריך להחליט , אם זה היה רכב חדש אז אין ספק דיזל אבל בגיל הזה האחזקה של דיזל יכולה להיות מאוד יקרה.

פורסם

קח ג'אסטי 1.0. - רק חשוב להקפיד שיהיה שמור ומטופל.

צריכת דלק מעולה, אמינות (כמעט מושלמת), חלפים בזול ובשפע.

יחסרונות - את העליה תעלה לאט ובזהירות, לא נוחה ולא בטיחותית.

לפני כארבע שנים רכשתי כזו והחזקתי במשך שנתיים ונסעתי בה 18,000 ק"מ.

במשך כל אותו זמן השקעתי 2 צמיגים חדשים וטיפול 10,000 אחד, מכרתי באותו מחיר בדיוק שקניתי.

גם ברכב שתקנה תצטרך לעשות יישור קו, זה יהיה הרכב הכי זול לרכישה ואחזקה

פורסם

חרף השם הטוב שיצא לג'אסטי הרי שבכל הכבוד, נסועה של 9,000 ק"מ בשנה היא לא אינדיקציה לאמינות, גם לא ברכב ישן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...