Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכותרת האחורית של עיתון עיתון "ידיעות אחרונות" מאתמול, מופיעה כתבה שבה נמסר כי דר' משה בקר מהטכניון, מומחה לבטיחות תעבורתית וככה"נ גדול המצודדים בהעלאת מהירות הנסיעה בכבישי הארץ, נתפס על כביש מס' 1 בעודו נוהג ברכב מסוג פיז'ו 406 במהירות של 171 קמ"ש.

מעבר לכך שבאופן לא מפתיע, הכתבה שפעה פופוליזם מהסוג הזול ביותר מתובל בביטויים מבהילים המשמשים בדרך קבע בכתבות שכאלה ("לדברי גורם משטרתי, מדובר במהירות טיסה של ממש"), יש לי הרגשה שהלוואי ואתבדה, אבל הולך להתבצע כאן משפט ראווה.

לבי עם דר' בקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות הוא עומד מאחורי מה שהוא מאמין.

מקווה שהוא לא יצא בשן ועין ולא יוציאו אותו באמת שעיר לעזאזל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ממש טיסה.

שיפסיקו לעשות כותרות מכל דבר מטומטם.

מי ישמע איזו מהירות זאת 171, רק בארץ ישראל זה נשמע משהו מטורף.

כאילו שאנחנו נוסעים פה ברכבים מלפני 20 שנה.

פורסם

מקווה שהוא יצא בזול.

למרות שגם אני הייתי שמח לראות שאת הסיפור הזה מסתיים בנזק מינימלי, לצערי קשה לי לראות את המשטרה, הפרקליטות ומערכת המשפט נותנות ל"דג שמן" שכזה לחמוק להן מהרשת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מקווה שהוא יצא בזול.

הוא לחלוטין לא עומד מאחורי מה שהוא מאמין בו (כמו גם מקרה בועז מעודה שנתפס על אותה מהירות, שאול מופז שנתפס נוסע במכונית על 160, המפכ"ל שנתפס על 180 (לפני תחילת כהונתו) ועוד ועוד דוגמאות).

כל אותם אלה שנתפסים מכים פתאום על חטא. "לא שמתי לב" , "זה חד פעמי" , "לא מדדו אותי נכון" וכן הלאה וכן הלאה.

מעל 90 אחוז מהנהגים בארץ נוסעים מהר יותר מהמהירות המגוחכת הקבועה בחוק. לא מעט משייטים באיזור ה-150 וצפונה.

במקום שכאלה שנתפסים יבואו ויצביעו על האיוולת שבהגבלת המהירות הנוכחית (כשהייתי צעיר יותר, היו לנו במושב חמור ועגלה שפיתחו מהירות גבוהה מהמותר, בגלל שקיבלו חציר עם אספסת. זה היה חמור "תלתן ירוק" :wink:), הם ישר הופכים לבעלי תשובה גמורים, ומצהירים שמהיום והלאה ייסעו כמו טטל'ה.

אם מישהו זוכר את מגזין "אוטו" מס. 1, לקחו ממל"ז ולזרו על מכוניות שרים/ח"כים בדרכם לי-ם. כמעט כולם עברו על המהירות המותרת, לא במעט.

במדינה מתוקנת - דבר כזה היה גורם להתפטרות המונית או לשינוי התקנות, כך שלא 90 ומשהו אחוזים מהציבור יהיו עבריינים ללא סיבה.

בישראל - הממשלות והמפלגות ממשיכות להשתין עלינו בקשת, בלי שום קשר לשיוך בקשת הפוליטית. כולם נוסעים כמה שבא להם ושמים עלינו כזה גדול |--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->|

פורסם

אני מקווה שזה יהיה סוף סוף משפט ראווה מוכח, לגביי סוגית המהירות המותרת בישראל

המשפט לכשהתקיים יהפוך ל"דוקטורט" מהירות, וכמה פרות קדושות שמשטרת ישראל

והממסד המשפטי משתחווה אליו ישחטו באחת. בדיוק כאן יווצר הרעש הדרוש לשם

הצורך להעלאת המהירות המותרת בישראל.

מי שזוכר, לפני 28 שנה את המדבקה שחלקו ב טורבו - 120 ?

28wnnk2.png

פורסם
הוא לחלוטין לא עומד מאחורי מה שהוא מאמין בו (כמו גם מקרה בועז מעודה שנתפס על אותה מהירות, שאול מופז שנתפס נוסע במכונית על 160, המפכ"ל שנתפס על 180 (לפני תחילת כהונתו) ועוד ועוד דוגמאות).

כל אותם אלה שנתפסים מכים פתאום על חטא. "לא שמתי לב" , "זה חד פעמי" , "לא מדדו אותי נכון" וכן הלאה וכן הלאה.

מעל 90 אחוז מהנהגים בארץ נוסעים מהר יותר מהמהירות המגוחכת הקבועה בחוק. לא מעט משייטים באיזור ה-150 וצפונה.

במקום שכאלה שנתפסים יבואו ויצביעו על האיוולת שבהגבלת המהירות הנוכחית (כשהייתי צעיר יותר, היו לנו במושב חמור ועגלה שפיתחו מהירות גבוהה מהמותר, בגלל שקיבלו חציר עם אספסת. זה היה חמור "תלתן ירוק" :wink:), הם ישר הופכים לבעלי תשובה גמורים, ומצהירים שמהיום והלאה ייסעו כמו טטל'ה.

אם מישהו זוכר את מגזין "אוטו" מס. 1, לקחו ממל"ז ולזרו על מכוניות שרים/ח"כים בדרכם לי-ם. כמעט כולם עברו על המהירות המותרת, לא במעט.

במדינה מתוקנת - דבר כזה היה גורם להתפטרות המונית או לשינוי התקנות, כך שלא 90 ומשהו אחוזים מהציבור יהיו עבריינים ללא סיבה.

בישראל - הממשלות והמפלגות ממשיכות להשתין עלינו בקשת, בלי שום קשר לשיוך בקשת הפוליטית. כולם נוסעים כמה שבא להם ושמים עלינו כזה גדול |--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->|

.

דוחות מהירות בלבד מכניסות לממשל מיליארדי שקלים בשנה.

זה מאוד נוח ש90% עוברים את המהירות המותרת.

אגב אם מדברים על אחוזים: לפני שבוע עשיתי בדיקה לתצרוכת הדלק לרכב, נסעתי על 90 קמ"ש לאורך כביש 4 לכיוון צפון

מיותר לומר שלא היה רכב אחד במשך עשרות קילומטרים שנשאר מאחורי ולא עקף אותי.

פורסם

הבעיה היא, עם התרוץ שהוא נתן: "האוטו האיץ" (משמע - אין לי שיקול דעת והרכב מבצע דברים מבלי שיש לי שליטה עליהם)

לפחות היה ישר כמו הגברת המבוגרת שנתפסה על מהירות בכביש 471 ואמרה הכביש היה פתוח אז האצתי (משמע - אני אחראית למעשי ועשיתי שיקול בהתאם לתנאי הדרך).

לכן אם הוא היה אומר את האמת שהכביש פתוח ורחב ורב מסלולים, ורכבו יציב וחדיש ואין סיבה לנסוע 100 קמ"ש בתנאים אלו. הוא היה יוצא צדיק.

ולא כך היה הדבר.

פורסם
אני מקווה שזה יהיה סוף סוף משפט ראווה מוכח, לגביי סוגית המהירות המותרת בישראל

המשפט לכשהתקיים יהפוך ל"דוקטורט" מהירות, וכמה פרות קדושות שמשטרת ישראל

והממסד המשפטי משתחווה אליו ישחטו באחת. בדיוק כאן יווצר הרעש הדרוש לשם

הצורך להעלאת המהירות המותרת בישראל.

בחלום בלילה. יסגרו את המשפט בשקט בשקט, כמו שסגרו את שאר תיקי המהירות הדומים (ידוען/מקורב כלשהו ומהירות גבוהה).

פורסם
כאילו שאנחנו נוסעים פה ברכבים מלפני 20 שנה.

גם מכוניות מלפני 20 שנה יודעות לנסוע במהירויות כאלה. כך כדוגמא אלפות, בומרים, מרצים (MERC = מרצדס) וכד'.

זה לא קשור לגיל הרכב. רוב משפחתיות מלפני 20 שנה יכלו לינסוע במהירות כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא להפתעתך, אותו הדבר יהיה גם במהירות של 120 קמ"ש, וגם 140 קמ"ש, תמיד יעקפו אותך...:|

צודק,תמיד יהיה אחד שלא מספיק לו שאתה נוסע על 150 קמ"ש הוא חייב לעקוף.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...