Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק,תמיד יהיה אחד שלא מספיק לו שאתה נוסע על 150 קמ"ש הוא חייב לעקוף.

מה אכפת לך? שיעקוף אותך גם ב-236 קמ"ש... כל עוד הוא לא מסכן אותך, מה זה באמת משנה?

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יעקוף אותי יכנס במשאית ממול בעוד שאני משייט באותו נתיב על 150.:shock:

וחוץ מזה כן אכפת לי שאנשים נוהגים כמו מטומטמים מסכנים את עצמם ואת כל משתמשי הכביש.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
בחלום בלילה. יסגרו את המשפט בשקט בשקט, כמו שסגרו את שאר תיקי המהירות הדומים (ידוען/מקורב כלשהו ומהירות גבוהה).

אני מקווה(מאוד) שאתה טועה.

מצד שני במדינה הזאת הכל יכול להיות (הוליווד קטנה עלינו).

ע"ע עו"ד קרלסבד, שהרג אמא וילד

הילד מדניה שנהג במרצדס SL והרג באחת הירידות בחיפה , זוג הורים והשאיר 4 יתומים .

שלא לדבר על זוג אנשי ה"עולם התחתון" שדרסו את מיטל אהרונסון....

מערכת המשפט פשוט בדיחה גרועה.

בעליי ממון/קשרים יוצאים בלי לקבל עונש.

ומסחטת הכסף של מצלמות, נייחות/ניידות מהירות הם עיקר עבודת המשטרה.

נהיגה במהירות , נחשבת בישראל לפשע גדול יותר מהריגת אדם.

פורסם

weezy:

גם אם אתה נוסע 250 ולא עוקף, אין לך מה לחפש בנתיב השמאלי וגם לא באמצעי. וכשאתה לא שומר על הימין אתה מעכב את התנועה ומהווה הפרעה, בכל מהירות.

izac:

מעבר לססמאות, גם עו"ד קלגסבלד וגם ההוא מדניה קיבלו עונשים לא קלים. לפחות העונש שקיבל עו"ד קלגסבלד הוא בלתי פרופורציונלי לעונשים שמקבלים במקרים כאלה. אבל, כמובן, הכי קל ללכלך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע אם מה שנכתב שם נכון אבל הוא ככל הנראה אמר "לא שמתי לב שהרכב האיץ לכזאת מהירות, הייתי מרוכז בכביש". כלומר מצד אחד הוא לא שם לב שהוא נוסע כל כך מהר (איך אפשר לא לשים לב? זה לא 120 וזו לא מכונית פאר אוטובאנית) ומצד שני הוא היה מרוכז בכביש... מעניין אם השופט יקבל את הטיעון העלוב הזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במעבר משוויץ להולנד דרך גרמניה קרוב ל 1000 K , בכביש אוטובאן מהירות מותרת 130 ק"מש ,ובחלק מהכביש אין הגבלת מהירות ולאורך כל הנסיעה לא היתה אפילו תאונה אחת, גם בהלוך וגם בחזור , מה גם שאנשים עברים שם 200 ק"מש. מה שכן הכבישים שם לרוב יותר טובים מבארץ.

לא מבין למה בכבישים כמו כביש 1 , וכביש 6 שהם בנוים למהירויות ויחסית כבישים טובים לא מאשרים לפחות 120 קמ"ש .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
גם מכוניות מלפני 20 שנה יודעות לנסוע במהירויות כאלה. כך כדוגמא אלפות, בומרים, מרצים (MERC = מרצדס) וכד'.

זה לא קשור לגיל הרכב. רוב משפחתיות מלפני 20 שנה יכלו לינסוע במהירות כזאת.

אין שום קשר בין יכולות לנסוע 170 לבין הרצוי שיסעו.

רכבים היום בנויים בצורה שכזאת שנסיעה ב 170 קמ"ש תהיה סבירה למדי, המתלים קשיחים יותר, האחיזה גבוהה יותר (צמיגים רחבים יותר) מערכות בקרת אחיזה, בלימה טובה יותר ואפילו אווירודינמיות משופרת.

לעומת זאת רכבים מלפני 20 שנה יהיו ברובם הרבה פחות יציבים במהירות הזאת.

אומנם יש רכבים בני 20 שירגישו נוח מאוד במהירות הזאת, כמו שיש רכבים חדשים שירגישו נוחים במהירות 200+. אבל כשמתייחסים לצי הרכב הכולל, ההבדל בין אז והיום הוא גדול מאוד.

פורסם

אין קשר בין מהירות שרכב יכול לנסוע לגיל שלו, בהנחה שרכב הזה תקין. הקשר היחידי הוא בהשוואה בין דגמים ספציפיים בלבד.

גם פרארי או פורשה בנות 20 לא ירגישו יציב על 170? אלפא 164 לא תיסע 170 ביציבות ונוחות? BMW 730?

יש ויש. גם עכשיו בין מכוניות חדשות לא חסרות מכוניות שבפועל אי אפשר לנסוע איתם בביטחה במהירויות האלה.

קח לדוגמא אופל קדט עם מנוע 1600, על אילו מהירויות נסעו אליו בכיבישים ללא מגבלת מהירות בגרמנייה?

יש הבדל בין יכולות רכב על קו ישר לאחיזה בפניות. לכן דיון "רכב חדש" - "רכב ישן" פשוט לא נכון בבסיסו.

בכביש מהיר אין יותר מידי פניות חדות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
במעבר משוויץ להולנד דרך גרמניה קרוב ל 1000 K , בכביש אוטובאן מהירות מותרת 130 ק"מש ,ובחלק מהכביש אין הגבלת מהירות ולאורך כל הנסיעה לא היתה אפילו תאונה אחת, גם בהלוך וגם בחזור , מה גם שאנשים עברים שם 200 ק"מש. מה שכן הכבישים שם לרוב יותר טובים מבארץ.

לא מבין למה בכבישים כמו כביש 1 , וכביש 6 שהם בנוים למהירויות ויחסית כבישים טובים לא מאשרים לפחות 120 קמ"ש .

אבל שמתרחשות תאונות באוטובאנים, הן לרוב מיסתיימות בלא מעט ניפגעים.

בהולנד ישנה הגבלת מהירות בכבישים המהירים, ובייחוד בכביש שמוביל מהגבול הגרמני לכיוון אמסטרדם, והקנסות שמוטלים על עברייני מהירות כבדים מאד.

כשתפסו אותי במהירות של 157 קמ"ש, ניפרדתי לשלום מ 1000 גילדן, וזה לא מעט..

אם ד"ר בקר אכן ניתפס על 171 קמ"ש, מד המהירות במכוניתו הצביע על קרוב ל 190 קמ"ש, וזה מהר מאד בכל קנה מידה.

אני תומך בהעלאת המהירות המירבית - 120 בכביש 6 ו 110 ביתר הכבישים המהירים.

ותזכרו שישנה תנועה כבדה של משאיות ואוטובוסים, והפרשי מהירות בינם לבין מכוניות פרטיות די מסוכנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין קשר בין מהירות שרכב יכול לנסוע לגיל שלו, בהנחה שרכב הזה תקין. הקשר היחידי הוא בהשוואה בין דגמים ספציפיים בלבד.

גם פרארי או פורשה בנות 20 לא ירגישו יציב על 170? אלפא 164 לא תיסע 170 ביציבות ונוחות? BMW 730?

יש ויש. גם עכשיו בין מכוניות חדשות לא חסרות מכוניות שבפועל אי אפשר לנסוע איתם בביטחה במהירויות האלה.

קח לדוגמא אופל קדט עם מנוע 1600, על אילו מהירויות נסעו אליו בכיבישים ללא מגבלת מהירות בגרמנייה?

יש הבדל בין יכולות רכב על קו ישר לאחיזה בפניות. לכן דיון "רכב חדש" - "רכב ישן" פשוט לא נכון בבסיסו.

בכביש מהיר אין יותר מידי פניות חדות.

ברכבים שציינת אולי הדבר נכון, אבל בוא נראה איך תרגיש כשתשייט ב-170 קמ"ש בסוזוקי סוויפט שנת 88' במשך מספר דקות. זה לא נעים בכלל.

Xbox12341

פורסם
הוא לחלוטין לא עומד מאחורי מה שהוא מאמין בו (כמו גם מקרה בועז מעודה שנתפס על אותה מהירות, שאול מופז שנתפס נוסע במכונית על 160, המפכ"ל שנתפס על 180 (לפני תחילת כהונתו) ועוד ועוד דוגמאות).

כל אותם אלה שנתפסים מכים פתאום על חטא. "לא שמתי לב" , "זה חד פעמי" , "לא מדדו אותי נכון" וכן הלאה וכן הלאה.

+1 :mm_yeah:

משה בקר עושה רושם של מישהו שמאוד אוהב יחסי ציבור וחושב שהוא חכם יותר מכולם. מה הוא תרם בכל ה-20 ומשהו שנים שהוא מופיע בועדות בנושא בטיחות בדרכים?

פורסם
הבעיה היא, עם התרוץ שהוא נתן: "האוטו האיץ" (משמע - אין לי שיקול דעת והרכב מבצע דברים מבלי שיש לי שליטה עליהם)

לפחות היה ישר כמו הגברת המבוגרת שנתפסה על מהירות בכביש 471 ואמרה הכביש היה פתוח אז האצתי (משמע - אני אחראית למעשי ועשיתי שיקול בהתאם לתנאי הדרך).

לכן אם הוא היה אומר את האמת שהכביש פתוח ורחב ורב מסלולים, ורכבו יציב וחדיש ואין סיבה לנסוע 100 קמ"ש בתנאים אלו. הוא היה יוצא צדיק.

ולא כך היה הדבר.

היה בספרד משפט דומה על בחור שנסע בAUDI A6 או A8 במהירות מופרזת (שזה אומר מעל 250 אני חושב תקנו אותי עם אני טועה) ובית המשפט הוציא אותו נקי בטענה שהרכב בנוי למהירויות האלה ותנאי הדרך איפשרו לו לנסוע .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
ברכבים שציינת אולי הדבר נכון, אבל בוא נראה איך תרגיש כשתשייט ב-170 קמ"ש בסוזוקי סוויפט שנת 88' במשך מספר דקות. זה לא נעים בכלל.

וסויפט שנת 09' כן מתאים כדי לנסוע על 170 בבטחה?

יעוד של מכוניות קטנות זה עיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ע"ע עו"ד קרלסבד, שהרג אמא וילד

הילד מדניה שנהג במרצדס SL והרג באחת הירידות בחיפה , זוג הורים והשאיר 4 יתומים .

שלא לדבר על זוג אנשי ה"עולם התחתון" שדרסו את מיטל אהרונסון....

מערכת המשפט פשוט בדיחה גרועה.

בעליי ממון/קשרים יוצאים בלי לקבל עונש.

קרלסבד זו עיירת נופש בצ'כיה (קרלו ויוארי), היא לא הרגה אף אחד. עו"הד עליו דיברת קיבל עונש כבד יחסית (בהשוואה לאחרים שגרמו לתאונות דומות).

הילד מדניה שילם לעו"ד תותח, בדיוק כמו שכ"א אחר יכול לשלם לאותו עו"ד. בכל אופן, המדינה ערערה והוא קיבל עונש כבד גם כן (בצדק גמור).

אנשי "העולם התחתון" עדיין לא נשפטו. אני מעריך ומקווה שהם יקבלו עונש ראוי לפשע שביצעו (יש הבדל גדול בין עבירת תנועה לבין התיק הזה, גם מבחינת הגדרת חומרת העבירה בחוק).

פורסם
+1 :mm_yeah:

משה בקר עושה רושם של מישהו שמאוד אוהב יחסי ציבור וחושב שהוא חכם יותר מכולם. מה הוא תרם בכל ה-20 ומשהו שנים שהוא מופיע בועדות בנושא בטיחות בדרכים?

עושה רושם, חושב שהוא הכי חכם..

אתה מרשה לעצמך להסיק מסקנות כלפי איש שאתה כלל לא מכיר אותו ואת פועלו.

קצת צניעות לא הייתה מזיקה לך, מציע לך ללמוד את מעשיו ופועלו לפני שאתה מחווה דעה על אופיו וכדומה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...