Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

יש לי 2 בעיות חשמל מוזרות ברכב אני אכתוב כל אחת בנפרד כי סביר להניח שהן לא קשורות.

ראשונה.

כשהאוטו מונע במצב עמידה,אם אני משחק עם ההגה ימינה שמאלה,אורות הרכב בפנים ובחוץ נהיים עמומים ושוב חוזרים

למצבם הרגיל בהתאם למשחק עם ההגה.

כלומר כל תנועה עם ההגה גורמת לעימעום האורות כל עזיבה של ההגה מחזירה את האורות למצב הרגיל.

שניה.

פה הבעיה יותר מורכבת.

כשאני משלב הילוך רוורס כשהרכב מונע,אור הרוורס באחוריי הרכב לא תמיד נדלק(דבר שמשפיע על חיישני הרוורס שלי שמוזנים מהפלוס של האור רוורס).

יש כמה מצבים שהאור כן נדלק תמיד:

1)כשהאוטו כבוי ורק עם סוויצ' פתוח.

2)כשהאוטו עומד מונע במדרון (כלפי מטה).

3)יש לציין שמידי פעם כשאני נוסע רוורס עם חצי קלאצ' אז העסק עובד.

אשמח לעזרתכם .

בתודה אורון.

פורסם

שלום לך.

לגבי האורות בזמן משחק עם ההגה - תקין בתנאי שהשינוי הוא קטן. תן טיפה גז ותנסה לשחק עם ההגה ותראה שזה לא קורה.

לגבי האור רוורס, מתי זה התחיל? לאחר ההתקנה של חיישני הרוורס?

האם הם מקורייים?

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לגבי הנושא עם ההגה.

לא מדובר במשהו קריטי קצת עימעום באורות לא משהו רציני.

לגבי החיישנים בעיה עם האור רוורס היתה לפני ההתקנה.

• תוכן חדש...