Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2005

jgh4kmz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברה'

היו הרבה נושאים על מאליבו 2005 בפורום אבל לצערי התגובות לשאלות לא היו ממוקדות

לדוגמא מתחילים להשוות בין מאזדה 6 למאליבו ואת זה לא מעניין השואל או המתעניין במאליבו

לכן אני רוצה לשאול על המאליבו ומי שיודע על הרכב הזה שיעזור לי ולאחרים כמוני אבל בלי השוואות

וכך המאגר יהיה מדוייק על רכב אחד

אני מתעניין במאליבו 2005, רציתי לשאול על רמת האמינות של הרכב, צריכת דלק עירונית ובין עירונית( נהיגה רגועה בהחלט, 90קמ"ש בבין עירונית, ו 40 -50קמ"ש בעירונית), עלות טיפולים שוטפים, עלות ביטוח מקיף , אגרת טסט, מחלות ידועות, כמה אפשר להשיג מתחת למחירון וכו'

וכל מה שאפשר להוסיף עוד יותר טוב

אני אישית לא אכפת לי מירידת ערך הרכב, אבל כן רציתי לדעת מה אני קונה

תודה על העזרה שלכם

ובטוח שאחרים ייהנו מהתשובות הממוקדות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוהג במאליבו 2007 למעל משנתיים(עד כה אני מרוצה מאוד בכל ההיבטים שאליהם אתייחס להלן) ויש לי מכרים עם דגמי 2005 (מרוצים גם כן).

1. בשיוט נינוח על 90 קמ"ש כ 12 קמ' לליטר(11.05 אם אתה רוצה בדיוק) ובעיר כ 8 קמ' לליטר (משולב בין 9 ל 10 קמ' לליטר). בסה"כ תצרוכת מעולה למנוע V6 עם 3.5 ליטר בנפח כולל.

2. ביטוח לנהג (לא לנהג צעיר ו/או עם רקורד של תאונות) כ 3000 ש"ח המקיף והחובה סביב 1300 ש"ח.

3.הטסט סביב 2000 ש"ח(קבוצה 5).

4. טיפול כל 15 אלף קמ' או כשמד איכות השמן מגיע מ 100% לכמה אחוזים בודדים. אם אתה נוסע בעיקר בעיר זה אומר טיפול כל 8000 קמ' בערך (כ 600 ש"ח) או 850-950 ש"ח לטיפולים היותר גדולים של ה 15000. פלגים מחליפים פעם בעשור או 150 אלף קמ'(טיטניום) וטיימינג(שרשרת) לא לפני רבע מליון.

5. בשנתון 2005 היו בעיות מעטות עם תיבת ההגה והזרוע המרימה את מכסה הבאגז' אבל לא משהו מיוחד. רכב סופר אמין וניתן לגמוע אתו בלי בעיות מיוחדות כמה מאות אלפי קמ'(ראיתי מאליבו מהשכרה עם יותר מחצי מליון קמ' שנעשו תוך שנים בודדות וזה ללא פתיחת מנוע או בעיה עם הגיר, וזה המון!). רכב שעם טיפול מוקפד יכול לשרת שנים רבות ללא אכזבות או הפתעות.

6.המאליבו כמו אמריקאיות בכלל(והיום כמעט כל רכב) נמכרת מתחת למחירון אבל מיעוטן בשוק המשומשות יכול להקפיץ מחירה של מאליבו שמורה במיוחד ויש כמה כאלה באתר "יד2".

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואוו

פשוט תגובה לעניין

אני ממש מודה לך על המידע החשוב שסיפקת לי

אני שם לב שצריכת הדלק של הרכב הזה הינה צריכה נורמלית ( לאבא שלי יש טויוטה 2006 וצריכת דלק דומה בדיוק)

ולא כפי שחושבים בד"כ על רכבים אמריקאיים

בקשר לגיר אז כדאי לי לבדוק נושא זה לעומק ואולי בעת בדיקת הרכב כדאי לקחת אותו למכון בדיקה של גירים

אז בסה"כ אחזקת רכב כזה בחודש ( כל עוד הטיפולים בזמן) היא משהו בסביבות ה 600 ש"ח לחודש לא כולל דלק

הייתי שמח שעוד אנשים שנהגו ברכבים של מאליבו 2005 שייתנו את חוות דעתם על הרכב וכך המאגר על רכב כזה יילך וייגדל

תודה

ממש תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...