Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג ספורטיבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הגעתי לסוף תקופת הליסינג סופסוף והחלטתי לחדש חוזה ולקחת רכב חדש דרגה 3-4 ספורטיבי.

הייתי כנראה מזמין את הסיאט קופרה דור קודם 2008 אם זה היה אפשרי אבל אפשר רק רכב חדש.

הייתי רוצה רכב שהוא יותר ספורט (התנהגות וכוח) מאשר פשוט משפחתית חזקה. (אני יודע שרמת המחירים של קבוצות 3-4 עושה את זה למשימה כמעט בלתי אפשרית)

רציתי להתייעץ איתכם אילו רכבים חדשים בדרגות אלו עם גיר ידני הייתם ממליצים.

בינתיים מה שעלה בראשי, זה הסיטרואן C4 1.6T (דרך אגב, זה בגדול אותו מנוע כמו ב Cooper S רק שבארץ הוא נותן 143כ"ס באירופה 150כ"ס ובקופר איכשהוא 178 כ"ס)

הונדה סיויק 5 דלתות ידנית. (בגדול אותה כמות סוסים כמו בסיטרואן רק נכנסים מאוחר יותר, בנוסף לזה קראתי איפשהוא שעשו אותה רכה יותר)

אשמח לתגובות/ייעוץ.

תודה,

--רן.

פורסם

קודם כל, אתה בטח מתכוון לאיביזה קופרה כי יש גם לאון קופרה שזה משהו אחר לגמרי.

לא הייתה אופציה לקחת את האוטו הזה בליסינג, אבל אם תחכה האיביזה החדשה אמורה להגיע בחודשים הקורבים לארץ גם בגרסאות הטורבו.

האיביזה בכלל לא דומה לC4 אלו מכוניות שונות בתכלית ובקטגוריה. אם כבר המכוניות שמתחרות באיביזה אלו: 207 GTIׁ(אותו מנוע כמו שאתה מדבר עליו במיני קופר), קליאו ספורט, פולו GTI, אוליי אלפא מיטו.

פורסם

הייתי שוקל את המכוניות שהזכרת אבל ככל הידוע לי הם במסגרת דרגה 5( 150 אלף+ ) לא?

יש צפי כמה תעלה האיביזה החדשה? כי הבנתי שהחדשה בטווח מחירים אחר לגמרי מהקודמת.

פורסם

פולו GTI נמצאת בקבוצה 4 עם מחיר של כמה שקלים מתחת ל150 אלף. (על פי אתר מוטוקאר)

אולי כדאי למשוך עוד כמה חודשים עם הליסינג (אני בטוח שחברת הליסינג לא תתנגד) ולחכות שיהיה יותר מבחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים, בהחלט שווה בדיקה.

מכל האפשרויות שהועלו הכי מדברות אליי הן הפולו GTI והמיטו ואולי ה207 GTI.

למישהו יצא לנסות את אחד הרכבים?

הקליאו נשמעת לפי התגובות בפורום מאוד מרגשת אבל מפריע לי קצת האפור-פלסטיקה בפנים.

אני אמור לקבל טווחי מחירים מדויקים ועדכניים מהקצין רכב אצלנו לגבי הקבוצות רכב ואז אקבע נסיעות מבחן החל מהמיטו דרך הפולו וה207. (נראה אם כל זה ייכנס ביום שישי אחד)

תודה על העזרה,

כרגיל אתם תותחים.

פורסם

הקליאו נשמעת לפי התגובות בפורום מאוד מרגשת אבל מפריע לי קצת האפור-פלסטיקה בפנים.

אם זה מה שמפריע, הייתי הולך על המיטו ללא ספק :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קח בחשבון שרמת התחזוקה של רכבי ליסינג היא מחפירה במקרה הטוב ומסכנת חיים במקרה הגרוע...

לא תמיד נעים לנסות לנהוג "ספורטיבי" על רכב ואז לגלות ששמו לך רפידות תחליפיות במוסך וצמיגי אליאנס שהוחלפו ללא סיבה בטיפול האחרון...

חפש את שרשוריו של Pavi והסיוט שלו עם אחזקת גולף GTI MK5 בליסינג...

לא אומר לך לא ללכת על זה, רק לבוא "מוכן" ולדעת את שעתיד להתרחש...

תתחדש, אגב !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דווקא ליסינג של מקום העבודה דרך "ניו-קופל".

כמו שנאמר, ניתן לתמחר כל רכב (גם פורשה 911 אם המשכורת שלך מאפשרת)

לגבי התחזוקה של רכב ספורט כאשר הוא בליסינג, בהחלט נקודה טובה.

העניין שווה סיכום מראש.

פורסם

ניו קופל אומרים שאפשר כל רכב, אבל אני אישית מתקשה לקבל מהם את 308 שהינו רכב סטנדרטי

כך שכדי לבדוק איתם לפני שבונים מגדלים

Tubes Rule

• תוכן חדש...