Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בועות בשמן מנוע לנסר 92 [נא להמשיך בשרשור המקורי]

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי

לפני כשבוע אמרתי שיש בועות בשמן מנוע הציעו לי להחליף שמן אז החלפתי שמן מנוע אך הבועות עדיין קיימות אך הרבה פחות.

ועשיתי בדיקה מסויימת שהתוצאה די מוזרה.

מלאתי שמן עד ל3/4 מהמינינום למקסימום,עד שלשלום זה היה כמעט על מקסימום,והיום אני רואה שהמדיד מראה לי שיש טיפה יותר שמן מעל המקסימום.

כל הבדיקות היו כשהאוטו קר אחרי כמה שעות.

לא יכול להיות שמים נכנסים לשמן,זה בטוח,כי מי הרדיאטור ירוקים מאוד של פריסטון עדיין מלאים בלי שינוי.

האם זה דלק?,עשיתי בדיקת צריכת דלק בנסיעות ערוניות בלבד,וזה היה פעמיים,פעם היתה 10.7 ק"מ לליטר ופעם היתה 11.2 ק"מ לליטר נסיעות עירוניות בלבד.

מה זה יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...