Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[CITROEN C5 2005 2.0] רעידות בהגה מעל 110

omri75
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

מעל 110 (ובעיקר, אין לי מושג למה - בכביש 6) יש רעידות בהגה, זה התחיל אחרי שקיבלתי מכה קלה בגאנט הימני קידמי, (טוב לא קלה, נכנסתי לבור בכביש) את המכה לא כל כך הרגשתי הודות ל HYDRACTIVE אבל הרכב הרגיש ועוד איך.

מיד ניגשתי לפנצרמאעכר לבדוק את הצמיגים, ואכן צמיג קידמי ימני "התעוות" ובוצע ישור גאנט.(לא מגנזיום).. הוחלפו זוג צמיגים קידמים ל UNIROYAL RAINTYPE בעלות "זניחה" של 1200 שקלים.

לפי הבחור שתיקן את הגאנט, כעת הגאנט מיושר.

יצאתי משם, אך הרעידות המשיכו - אומנם פחות, הרבה פחות. השבוע זה כבר ניהיה בלתי נסבל, כמעט כמו שהיה אחרי הפגיעה.

110 רועד, 120 רועד = 130 רועד ביותר. כולל רצפת הרכב. המכונאי שלי אמר של C5 יש מחלה אם ציריה קצרה, על מנת לבדוק שילבתי לניוטרל ב 120 , הרעידות בהגה ממשיכות.

המלצות??

לצורך העניין - בעת בלימה אין רעידות כלל, ההגה ישר כפלס, והאוטו לא מושך ימינה ו\או שמאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר נוסף וחשוב שיש לציין, אך היה גם לפני המכה , איציק אם תוכל לעזור, בבדיקת דיאנגוסטיקה מתקבל הפלט

Steering Wheel Angle sensor value recived incorrect

Permenent Fault

אך בבדיקת ה משתנים של ה SUSPENSION אני אכן רואה את המעלות סיבוב כאשר אני מסובב את ההגה.

מצורף דוח

ECO.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלף בין הג'אנטים הקדמיים לאחוריים, וכך תוכל לדעת אם הרעידה נובעת מג'אנט עקום/צמיג לא מאוזן. אם לא יהיה שינוי ברעידות תצטרך לבצע בדיקות עמוקות יותר. בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, איזון לכל 4 הגלגלים.

הייתה לי תופעה ב C5 שכל האוטו כולל הרצפה והכסאות ואני רעדנו מעל 100-110

הבעיה נפתרה כמעט לגמרי אחרי איזון לכל 4 הגלגלים.

אגב, אני לא יודע איך זה בגלגלים לא מגנזיום אבל בגלגלי המגנזיום ב C5 יש צורך במתאם מיוחד של סיטרואן כדי להרכיב אותו על מכונת האיזון כי אין חור במרכז החישוק, יש אותו למעט מאוד פנצ'ריות.

תנסה למצוא פנצ'ריה שמסוגלת לבצע איזון על הרכב, יש מעט כאלה.

אם לא עוזר בדוק מיסבים, תרים גלגל גלגל לפי תור ותיראה אם יש לו משחק.

קח בחשבון שלא בהכרח הגלגל שחטף את המכה גורם לבעיה, אותו יישרו ואיזנו אבל אולי האחורים חטפו משהו קל יותר ולא מורגש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיוון פרונט לא ממש קשור לרעידות.

כיוון פרונט לא תקין יגרום להגה למשוך לצד מסוים או לא להתמרכז ביציאה מסיבוב ולאכילת צמיגים. זה לא מה שהבחור מתלונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...