Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על טוויטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין לשדרג את הטוויטרים שלי.

ראיתי פה ביד שניה שתי טוויטרים שאני מתלבט ביניהם.

האחד זה DLS UPI, והשני זה HT 25 [הי אנרג'י].

מה אופי הצליל בשני הטוויטרים הנ"ל? מי יותר איכותי?

תודה מראש לעוזרים.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי את הסט של היי אנרגי ובסה"כ טוויטרים טובים מאוד, אני לא חושב שמישהו יכול להגיד לך מה יותר טוב, גם DLS (דומים למורל) וגם HERTZ הם טובים, האוזן שלך צריכה לקבוע מה יותר מתאים לך.

אתה עובד אקטיבית? אתה פתוח לעוד הצעות על טוויטרים? מה התקציב שלך? האם יצא לך לשמוע MT22/MT23 של מורל?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של היי אנרגי, אני יכול להעיד שאני מאוד אוהב את הטוויטרים, צליל חד יותר מהמורלים, אבל אם זאת לא חד מידי ,

ממליץ לך לשמוע גם את המורל, זה תלוי לאיזה אופי צליל תתחבר יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא שה MT23 לא נכנסים בתקציב, וכמו שאמרתי מצאתי את הטוויטרים הנ"ל ביד שניה. מה שכן אני נוטה לכיוון ההי אנרג'י כי אותו שמעתי ומאוד אהבתי, רק רציתי לבדוק אם אני לא מפסיד איזה משהו מיוחד עם הDLS.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שאתה יכול להפסיד כיון שכמו שציינתי שתי האופציות שלך טובות, אהבת את היי אנרגי, לך על זה, עם כיוונים נכונים אני בטוח שתוכל להפיק ממנו את המירב.

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...