Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של אחי ביקש שאני יחליף לו שמן גיר בפולקסווגן פאסאט שנת 2000 גיר אוטומט

ויש לי כמה שאלות:

1.איזה שמן גיר עדיף?

2.פילטר חילופי או מקורי?

3.איפה ממוקם הפילטר שמן של הגיר?

(לא פעם ראשונה שאני מחליף שמן גיר פשוט ברכב מהסוג הזה פעם ראשונה)

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

או.קי עם הייתי מבקש עזרה בזה אז לא הייתי כותב שאני מועניין לדעת איזה שמן צריך כמה ולמה,

אמרתי לא פעם ראשונה שאני מחליף ואני יודע את הסיכונים...

פורסם
חבר של אחי ביקש שאני יחליף לו שמן גיר בפולקסווגן פאסאט שנת 2000 גיר אוטומט

ויש לי כמה שאלות:

1.איזה שמן גיר עדיף? שמן גיר מקורי בלבד

2.פילטר חילופי או מקורי? הפילטר הינו פנימי ויש צורך לפרק את הקרטר בשביל לנקות/להחליף

3.איפה ממוקם הפילטר שמן של הגיר?

(לא פעם ראשונה שאני מחליף שמן גיר פשוט ברכב מהסוג הזה פעם ראשונה)

החלפת השמן יש לבצע בטמפ' של 30 מעלות צלזיוס כלומר צריך לחבר סורק לרכב ולנטר את טמפ' השמן בזמן ההחלפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא כמו במיצובישי? פילטר חיצוני? כי כשאחלפתי שמן גיר בגאלאנט אחלפתי על מנוע חם

אני יודע שעשיתי עבודה לא אכי מקצועית שיש כי נישאר עוד שמן בממיר מומנט (כמו שאבנתי אני לא הראשון בפורום ואף אחד עדיין לא אתלונן)

אבל השאלה היא עם בפאסאט זה כזה סיפור? אין לי גם בעיה לפרק את הקרטר פשוט האוטו לא שלי ופעם ראשונה לא בה לי לנסות על רכב של אחר

פורסם

עידכון, דיברתי עם הבנאדם ישירות והוא סיפר לי למה הוא מעוניין להחליף שמן גיר,

הסיפור אתחיל מזה שברגע מסויים הגיר אתחיל לעביר אילוכים בדפיקה. אמרו לו שזה התושבות במוסך, אחליפו תושבות לא עזר

הוא סיפר שהשמן לא אוחלף מאז האוטו על הכביש, אני אבנתי מכל הסיפור שאלך הגיר, אחלפת שמן לא שרק לא תעזור רק תגרום נזק... אז השאלה עכשיו היא צריך מכון גיר? ועם למישהו יש מכון גירים טוב בעזור המרכז?

• תוכן חדש...