Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש כמה חברות שעומדות בתקן זיהום אוויר, מישהו יכול לומר לי איזה חברות ואיפה אפשר לרכוש אחד כזה

נ.ב

אם כבר פתחתי, מישהו יודע כמה אינץ' הג'אנטים של רובר 216?

תודה מראש ומצטער עם ההודעה לא תקינה, רונאל

פורסם

ממתי אגזוז אחראי לזיהום אוויר?

אגזוז אחראי "לבליעת"עודפי הרעש ,ע"י כך שהוא בנוי בפנים בצורת חדרים .

אגזוז זרימה חופשית מהיותו פתוח לחלוטין ,יגביר את עוצמת הרעש היות והגזים נעים בחופשיות מקצה לקצה ,אבל לא ישפיע על נושא הזיהום[ואם כן,אז בצורה מזערית שבבדיקה לא תורגש].אלא רק על נושא הרעש.

אם עסקינן בזיהום ,הגורם המשפיע ביותר הוא הממיר הקטליטי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דוד שאיכשהו יעבור לך טסט הם הדודים של סופר ספרינט,ואנסא [רמוס ודראגון קצת רועשים יותר]לרובם יש תו תקן ,אבל ברוב המקרים הנייר על האגזוז שווה ערך לנייר טואלט אצלייך בבית שימוש,אל תבנה יותר מדיי עליו[הוא לא קביל במקרה של בוחן ממורמר,או טסטר מגעיל].

מחירי דודים בממוצע נעים מכ800 שקלים עד 2000 שקלים ליקרים שבחבורה.

פורסם

תודה על העזרה, אז אתה אומר שלרוב הדודים יש "ניירת אישורים" אבל לא יעזור אם הבוחן עבר לילה קשה?

נ.ב

כמה יכול לעלות דוד של רמוס?

ועד כמה הוא יהיה יעיל?

פורסם
תודה על העזרה, אז אתה אומר שלרוב הדודים יש "ניירת אישורים" אבל לא יעזור אם הבוחן עבר לילה קשה? משהו בסיגנון,אבל נייר תמיד יכול לשפר את המצב מאשר בלי נייר על האגזוז.[בטסטים לרוב זה עוזר]

נ.ב

כמה יכול לעלות דוד של רמוס?אני מעריך החל מ1200 שקלים.יד שניה יעלה הרבה פחות .

ועד כמה הוא יהיה יעיל? יעיל. על הרובר שלך ,צנרת מקורית,ממיר,דוד אמצעי, בתאוריה גזים יפלטו במעט יותר חופשיות,אך על הצנרת המקורית שלך כולל הדוד בניים והממיר זה כוסות רוח למת,בוא נאמר תקבל רעש ותוספת של 0.0001 סוסי פוני צוהלים.

12345..

פורסם
12345..

הדוושה תרגיש יותר טוב בוודאות עם צנרת פתוחה, גם עם פילטר אוויר פתוח אבל בשביל לשפר את הרכב באמת צריך לעשות ימבה שטויות אחרות כמו להחליף את הסעפת פלסטיק המגעילה הזאת של היניקה ולעבור לסעפת של VVC עם קוטר פורט יותר גדול.

משם אפשר להחליף לקאמשפטים חמים ואז לקנח בחיזוק הקראנק.

אז תוכל להגיד שיש לך רכב משופר.

או לחלופין להחליף לגיר PG1 עם מנוע של MG ZR על כל המשתמע מכך( צמות , מתלים, ברקסים וכו' )

שיהיה בהצלחה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

לצערי כבר יצא לי להביא מנוע אז אין טעם

ובמה יתרום השינוי מסעפת יניקה מפלסטיק להחלפת סעפת יניקה VVC

פורסם
אני היחיד שחושב לעצמו איך מפילטר סעפת קמאפשט ואגזוז הוא צריך לחזק את הקראנק :?:lol:

תפתח את הפורום של רובר באנגליה תבין, תאמין לי שעשו שם לא אחת ולא שתיים מהרכבים האלו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תשמע חבר אתה קצת לא מבין על מה אני מדבר , הצעתה לו לשים קאמשפט פילטר מערכת פליטה, ואז אמרתה לו לקנח בחיזוק הקראנק ... , בשביל ? מה זה יתן לו בדיוק , כל מה שאמרתה לא הולך לתת תוספת כוח שהיתי תורך בשבילה לפתוח מנוע ולהתחיל להתעסק עם קראנק וכולי , מיותר .

פורסם

תשמע לאור הוא מבין דבר או שניים:wink:.

לגבי הסוגייה של הדוד, המלצתי היא ללכת על צנרת נטולת מחסומים, כגון 2.5" לאורך כל הדרך עם ממיר ספורטיבי(לשם החוקיות) ודוד שקט. עצם החלפת הדוד ללא שינוי מהותי מסביב לא מקנה דבר, במיוחד ברכב מוגדש.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...