Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאנו רכב יונדאי טרגט שנת 2001 ואנו מעוניינים לרכוש אותו.

ממצאי הבדיקה מפורטים להלן:

1. רעש מערכת תיזמון שסתומים, דרוש תיקון במנוע ('מנוע מזייף -לא עובד בצורה עגולה' לפי הסבר הבוחן)קורוזיה נזילה בחיבורים, צינורות מים פגומים, תושבת מצנן פגומה, סיבוכי מנוע לא יציבים.

2. לתקן זוית היגוי, חופש במערכת היגוי נזילות שמן משאבת הגה/פולי עקום

3. תיקון פח וצבע/לחיצות פח, לחיצות בקורת רוחב (ליקויים בעלי משמעות נמוכה)

4. תיקון פגושים, חסרים פסי חיכוך, ריפוד פגום, כיפוף בפגוש, פתיחת מכסה מנוע לקויה (ליקויים בעלי משמעות שולית)

5. צמיג רזרבי פגום

6. פנס אחורי שבור, לתקן מערכת איתות

7. נזילת שמן תיבת הילוכים, תושבת גיר פגומה

מעבר לזה, לא היה לרכב תאונות, ואין פגיעות בעלי משמעות גבוה ו/או פגיעות כלשהן בשסי.

פניתי למוסכניקים והם לא ידעו להעריך כמה בערך יעלו התיקונים לעיל, הם טענו שהרוב נראה ככסתח של חברת הבדיקה.

אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה אנא עזרו לי לומר כמה בערך שווים סך התיקונים בהערכה גסה, האם ריפוד פגום עולה הרבה כסף? האם יש דברים לעיל מחשידים מאוד מחינת נזק עתידי.

אני אעיר כי הק"מ נראה תקין וסביר לרכב בין שנים אלה ואולם מכיוון שאין הרבה רכבי 7 מקומות המוכר מתעקש על מחיר מחירון ולא רוצה להוריד בכסף. האם שווה 'לפוצץ את העסקה' או שבסה"כ כדאי לקפוץ על המציאה.

תודה

פורסם

כשאתה כותב "ריפוד פגום" - למה אתה מתכוון?

אם מדובר בקרע קטן או בתפר שהחל להפרם אז זה באמת לא רציני. ברוב המקרים גם לא באמת מתקנים את הריפוד אלא מתקינים כיסויי מושבים בכמה מאות שקלים.

אני לא מכיר את השוק של הרכבים האלו ובכמה הם נסחרים בפועל מעל או מתחת למחירון, אבל כן נדרשת כאן הוצאה. לא נורא, אבל זה עדיין כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אגיד לך משהו, ואולי זה משהו אמוציונלי ולא משיקול הגיוני, אין דבר כזה לא מוריד "כי אין הרבה רכבי 7 מקומות"!

מה זה הקשקוש הזה? רכב שנת 2001, יש דברים לתקן ולסדר, הורדה של 2000- 3000 זה מינימום רק כדי שבאמת יהי טעם לשקול את העסקה! למה מה, מדובר על איזה רכב ספורט נדיר? סה"כ יונדאי טרג'ט. אני כמובן לא יכול להבטיח לך, אבל יש לי הרגשה שהאם הוא מתעקש על מחירון ייקח לו זמן למכור את האוטו.

חסרים מיניוואנים אחרים? מה עם MPV? קאיה קארניבל (אם לא אכפת לך דיזל).

לא יודע, אני פשוט חושב שגם על מוכר וגם על קונה להיות גמישים, אם מישהו בא בגישה שהוא לא מוריד שקל - שיבושם לו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

העניין לא פשוט כלל ועיקר. היום לאור המיתון קשה למצוא רכבי בנזין 7 מקומות שאינם חדשים . המחרים שלהם מאוד גבוהים וזאת הסיבה שעד כה הרכב לא נמכר למרות שהמצב הטכני שלו טוב ואולי אפילו מאוד.

הפחד שלי לקנות רכב במחיר מחירון ולהוסיף עליו 5000-6000 תיקונים ואז מה עשיתי?!....

• תוכן חדש...