Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי עם חבר שלי לחנות מערכות בבת ים, חבר שלי רוצה לקנות לעצמו מערכת חמודה שתהיה איכותית וסבירה בעןצמה! יש לו סאב שאני נתתי לו מתנה של אינפיניטי שמקבל 225 אראמאס, יש לו קומפוננט של אודיו באן שמקבל 125 אראמאס ויש לו פיוניר 260 וואט

לעניינינו--- המוכר הציע לחבר שלי מגבר של חברת אלפיין( בפרוש אלפיין ולא חיקוי ולא חברה נוספת שקראה לעצמה v12( המגבר הוא 5 ערוצים- 4 * 100 אראמאס + 200*1 אראמאס לסאב

עכשי והשאלה שלי האם למישהו יש ביקורות על המגבר הזה- או אתר שיוכל לתת לי פרטים עליו! אם למישהו יש את שתיהם שיזכה לברכה גדולה!

תודה מראש- קובי!.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

תבדוק שזה באמת ההספקים שרשמת פה כי עליי כבר עבדו (מגבר ראשון :oops: ) ואמרו לי שאחד המגברי 5 ערוצים שלהם הוא

4x75 + 1x180 RMS

ובסוף אלה היו ה-MAX

לא נראה לי שאלפיין מייצרת מגברי 5 ערוצים עם הספקים גבוהים כמו שציינת... :?

פורסם

אני חושב שזה המגבר שנתנו לי קישור אליו למעלה! ככה הייתה הצורה שלו!

בכל אופן תודה! תודה רבה יותר נכון!

המגבר הזה שווה 2500 שקל ????

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

המגבר שאתם מציגים אותו הוא 4 ערוצים(F-540?).המגבר 5 ערוצים של אלפיין הוא F-450והנתונים שלו ב-4 אוהם הם 4*50 RMS ועוד ערוץ חמישי 1*200 RMS.בכל מקרה המחיר מצויין .

• תוכן חדש...