Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוטים מהסוויטש הולכים לממסר ולעולם לא ישירות לסטרטר.

התנגדורת החוטים תמיד תהיה מתחת ליכולת המדידה שלך, ז"א על גבי הDMM אתה צפוי לקבל 0 אוהם התנגדות, כל התנגדות אחרת מצביעה על תקלה. את מדידת ההתנגדות לא לשכוח לבצע על סוויץ כבוי!

למעשה בפועל תמיד יש התנגדות כלשהי על החוטים, אבל עם מכשירי מדידה רגילים לא ניתן למדוד אותה.

כאשר זורם זרם רב (למתנע) וקיימת התנגדות (אפילו קטנטנה) ההספק (חום) שמתפתח על החוט הוא הזרם בריבוע כפול ההתנגדות. ומפל המתח על החוט הוא הזרם כפול ההתנגדות. בהנחה שזורם זרם גבוה שיכול להגיע לעשרות אמפרים אתה יכול להבין שגם התנגדות קטנה משפיעה מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה קודם כל,

אני אסביר,ניסיתי להחליף חוט פגום מהסוויץ' לסטרטר בחוט חשמל של הבית מה שגרם לקצר מטורף באותו רגע ששרף את החוט החשמלי.

מסתבר שבחוטים המקוריים יש התנגדות אחרת, כנראה נגד פנימי.

רציתי לדעת מהי ההתגדות, משמע איזה חוט חשמלי לחפש בכדי להחליף את הקומבינה הנוכחית שלי.

תודה רבה.

פורסם

שום נגד ושום התנגדות מיוחדת. קיימות 2 אפשרויות לתרחיש שלך:

1. החוט שהשתמשת בו דק מידי.

2. חיברת את החוט בצורה לא נכונה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חוט דק מדי לא היה "נשרף" מיד (בטח לא אחד שהולך לממסר)

כפי הנראה יש לך קצר או שחיברת לא נכון.

חבל לשרוף את הרכב, אם אתה לא ממש מבין תן לחשמלאי להחליף לך את החיוט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חברים, תודה רבה.

אני אסביר לכם מה גורם לי לקו המחשבה שלי.

החוט של הרכב, מעל הנחושת היה מצופה בציפוי לבן,ומעליו הציפוי של החוט עצמו.

החוט של הבית היה נחושת נטו,שמצופה רק בציפוי העליון.

ולכן,כשהחלפתי את המקורי בחוט של הבית- ברגע שחיברתי אותו לחוט השני נוצר קצר מטורף שגבל בלהבות.

ברגע שחיברתי לחוט של הבית בתור סיומת את החוט המקורי של הרכב זה לא קרה.

תודה רבה רבה!

פורסם

חברים,

תודה רבה אתם צודקים.

מסתבר שמה שגרם לקצר היה המערכת שהתקינו UMI נגד דליקה במערכת ההתנעה בזמנו.

מערכת של OMRON .

תודה רבה לכם,

שבת שלום.

• תוכן חדש...