Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן XM

אקסל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעוץ-ברצוני לרכוש סיטרואן XM מבקש יעוץ בקשר להחזקה,חלקי חילוף,ומוסך שיודע לטפל טוב ברכבים אלה

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

בצע חיפוש בפורום, המכונית נדונה כבר בפורומים הטכניים ובפורום יעוץ ברכישה.

בפורום אספנות נכתב בעבר ע"י IlanSh מדריך רכישה מצויין לדור הראשון של ה- XM. גם אותו מנוע החיפוש יוכל למצוא לך.

האחזקה תהיה ככל הנראה לא זולה כלל - מדובר במערכת מתלים ממוחשבת שכמותה הגיעה לארץ רק ב- XM (בחו"ל שולבה גם בדגמים מתקדמים של הקסנטיה). הדור הראשון סבל מבעיות חשמליות רבות ומתסכלות, השני טוב יותר אך גם רחוק משלמות.

בדור הראשון הגיעה גם עם תיבות ידניות, בשני רק עם תיבה אוטומטית הידראולית לא מבריקה במיוחד של ZF.

באמצע שנת 1997 דגמי 3000 סמ"ק קיבלו תיבה ממוחשבת ומצויינת, אבל אלו נדירים מאוד.

ההגה בדגמי 3000 סמ"ק (עד אמצע 1997) הוא אותו ההגה שהותקן בסיטרואן SM - מתוחכם מאוד וכמעט איש לא יודע לתקנו בארץ. עלויות תיקון\החלפה גבוהות מאוד.

פורסם

זו שמפורסמת ביד-2 היא הגרסה טרום העדכון.

זה אומר שהיא מצויידת בהגה המצויין וה(מאוד) יקר לתיקון, בתיבת הילוכים אוטומטית לא ממוחשבת ובמנוע 3000 סמ"ק מהגרסה הישנה יותר.

יש לה 2 כריות אוויר והיא מוצעת למכירה זמן רב (כמו רוב ה- XM-ים).

על זאת שנמצאת ליד הבית שלך אני אשמח לקבל פרטים כי גם אני מתעניין במכונית כזו. :-)

האם אתה מבין עד הסוף למה אתה נכנס?

עלות הרכישה הראשונית של הרכב היא כנראה ההוצאה הכי משנית בסיפור הזה.

פורסם

ארנון קראתי את המדריך של אילן לגבי הXM

תודה רבה עזרת לי מאד

פורסם

זאת שנמצאת ליד ביתי היא עדין לא למכירה (בקרוב היא תהיה)

היא מושקעת מאד אבל אני לא בטוח שהיא שנת 97

(תסלח לי על הבלגן אני לא שולט טוב במחשב)

• תוכן חדש...