Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס קול לATP3 וכרטיס מסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טבים לכולם,

יש לי שתי שאלות:

1.לאחר התגובות שקיבלתי החלטתי לקנות את ה ATP3 ורציתי לשאול איזה כרטיס קול במחיר סביר אפשר להתקין על מנת למצות את הפוטנציאל של הרמקולים.

2. האם כדאי להתקין כרטיס מסך GeForce FX5600 256MB DDR AGP x 8 + TV OUT ב 900 ש"ח?

תודה.

פורסם
צהריים טבים לכולם,

יש לי שתי שאלות:

1.לאחר התגובות שקיבלתי החלטתי לקנות את ה ATP3 ורציתי לשאול איזה כרטיס קול במחיר סביר אפשר להתקין על מנת למצות את הפוטנציאל של הרמקולים.

2. האם כדאי להתקין כרטיס מסך GeForce FX5600 256MB DDR AGP x 8 + TV OUT ב 900 ש"ח?

תודה.

1. כרטיס קול למחשב זה לא הד-יוניט או מגבר ברכב, כל כרטיס קול ממוצע של קרייאטיב (Live Value) יעשה את העבודה, יש לי את הרמקולים האלה ואף רמקול לא מתקרב לרמה שלהם בכלל, וד"א יש לי קריאייטיב 128 פשוט.. ושומעים אחלה!

2. אני זוכר שבמבחני בנצ'מארק, Radeon יצא יותר טוב, אבל אתה יכול להיכנס לאתר כמו

http://www.ksp.co.il ולראות את המחירים ולבדוק מה אתה צריך..

בעי :wink:

Peugeot 206 1.4 XT

• תוכן חדש...