Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם!!!

לא היה כל כך מה לצלם.

תסמכו על יוסי שהאתאמות היו הטובים ביותר שאפשר לעשות בלי לפרק את הפודים והקיקים ולעשות חדש.

המגברים הם יצירת אומנות בפני עצמם.חוץ מזה העיקר זה לשמוע ולהנות.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית למדתי על בשרי את עניין המערכת הזולה, מספקת אותי יותר מאשר מערכת יקרה.

אני באמת סופר מרוצה מהמערכת שלי(למעט כיוון פאזות בלבד) היום ואני שמח שיש עוד אנשים כאילו כמוני.

אבל מה הבעיה שלי ושל דניאל ושל עוד כמה פה בפורום?:roll:

עד שלא הייה לנו את המערכת המטורפת לא נרגענו.

וזה טיפשי מצידינו אבל אין מה לעשות,זה טבע האדם,ומי שיש לו אז למה לא?!8)

לא כול אחד יכול להרשות לעצמו מערכת יקרה כול כך.

אבל הצעה קטנה גם מי שיש לו שישקול את העניין שוב,לפעמים מה שזול יותר מתאים לך יותר...

בהצלחה לכולם עם המערכות.

תמונות חבר יקר...

העם צמא לתמונות.:-P

נ.ב- דניאל שכחתי לשאול אותך איך הסאב 10" של סינפוני.?

למה הלכת על 10 ולא 12?

פורסם

אכן, מגברי CLASS A לא נועדו לעוצמה ואם זה מה שאתה מחפש לא ברור לי למה מהיום הראשון כיוונת את עצמך לשם.

אם היה מדובר במגבר Desiderio\Prestigio אז היה אפשר להבין, אבל אין שום מקום להשוואה בין DMA ל-Amplitude, צר לי.

דני מה פה ההשוואה ?

צר לי שצר לך יקירי,

DMA עולה בארה"ב כ2000 דולר,

Prestigio עולה משהו כמו 5000 דולר,

Desiderio עולה נדמה לי איזה 10000 דולר,

איך אתה משווה מגבר שעולה חמישית ? דווקא הסביבת השוואת מחירים הנכונה לפי תמחור ארה"ב זה האמפליטוד,

לדעתי המחירים שלהם בחול מאוד חופפים.

אגב דני - אם אתה רוצה את המגבר הטוב בעולם יש לי אחת מ250 יחידות במחיר טוב בשבילך :-)

פורסם

גורל,

ההשוואה במקום, אין לי מושג מאיפה השגת את הנתונים שלך אבל הם שגויים.

מחיר ה-RETAIL של Genesis בארה"ב הוא 2700$ (בימים שהוא יוצר), כיום הוא נמכר ביד שניה בכ-3K$+.

מחיר ה-RETAIL של ה-Prestigio Class A באירופה (שוודיה לצורך העניין), הוא כ-2700 אירו.

אני מסכים שה-Desiderio מקומו לא בדיון הזה.

לדעתי, החלפה של מגבר CLASS A במגבר CLASS A\B היא שינמוך, על אחת כמה וכמה DMA ב-AMPLItude.

האם שמעתי או לא שמעתי? מצטער, אני מסתכל על רמת הרכיבים, על העובדה שה-Genesis היה DM והאמפליטוד לא, על הטכנולוגיה ועל הבניה, על הפרדת הערוצים, כן, אני מרשה לעצמי לקבוע כזאת קביעה, ה-AMPLItude לא באותה ברמה, זאת דעתי בכל אופן. :wink:

לעניין הסט אני אפילו לא מתייחס, אין לי צל של ספק שדניאל לא ידע למצות אפילו לא רבע מיכולות המערכת הקודמת שלו, תמוה בעיני איך אפשר להחליף אלמנטים מבלי לשנות פאזות\כיוונים\מיקום אלמנטים ולהעיד על כך שגובה ועומק הבמה השתנו.

יותר מסביר שדניאל פשוט סבל מ-Clipping\בעיות כיוונים\אקולציה ושאר ירקות ולכן כל דבר שהוא יעיד על האבסלוט בעיני לא רלוונטי.

אם דניאל או כל אחד אחר אוהב את אופי הצליל של סינפוני יותר מאשר Genesis או כל מותג אחר לצורך העניין זה מצויין\מעולה\מקסים, על אחת כמה וכמה אם זה פותר כאבי אוזניים, אך לצערי זה לא מעיד כלום ושום דבר על מגברי Genesis והם בטח ובטח שלא צורמים\צועקים\חדים.

דני.

פורסם

דני ידידי

אני מנחש ומניח שאת כל ההשארות שאתה זורק כאן אתה מתבסס על קריאה בפורום וכל "מני ירקות".

לידעתך עשיתי כיוונים וכל "שאר הירקות". ההתקנה הייתה של יוסי שלפי דעתי יודע להתקין והתכין 2 3 מערכות בחייו,

ועדין הגעתי למסקנה זו.

חוץ מזה מאחל לך לקנות את הקלאס איי שלי ממני בהרבה פחות 3K $.

עד עכשיו האמפליטות עולה על הקלאס איי בכל פרמטר אפשרי.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

פורסם

אם אתה מבסוט כ"כ מהתוצאות סביר להניח שלרמקולים יש את החלק המשמעותי בעינייו ולא דווקא למגברים

השאלה הנשאלת אם בדקת את ההגברה של ג'נסיס על הדרייברים של סינפוני ?

ד"א תתחדש ותהנה.

פורסם
לידעתך עשיתי כיוונים וכל "שאר הירקות". ההתקנה הייתה של יוסי שלפי דעתי יודע להתקין והתכין 2 3 מערכות בחייו,

ועדין הגעתי למסקנה זו.

עד עכשיו האמפליטות עולה על הקלאס איי בכל פרמטר אפשרי.

דניאל,

התרד' הזה סתם מתדרדר לרמות לא מתאימות.

קנית- תתחדש, אם אתה מרוצה זה מה שחשוב ולא מה שמישהו אחר יגיד.

אבל יחד עם זאת, שאתה מעלה לפורום שרשורים לאחר התקנה, יש גם מקום לביקורת.

המערכת הקודמת שלך הייתה סופר איכותית, אבל התוצאה הייתה מאכזבת ביחס להשקעה, וזה נבע מכל מיני סיבות.

קודם כל-הוופרים שלך לא ישבו בנפח המתאים להם, והם ממוקמים מאחור בדלת ללא זווית וללא כלום שמאפשר להם לעבוד כמו שהם צריכים להיות.

שנית, אתה עבדת במין הכלאה של חצי פסיבי חצי אקטיבי, למרות שגם אתה בעצמך אמרת שעדיף שהDMA יהיה רק למידים.

ויהיה נכון לעבוד אקטיבית מלא, אבל בחרת שלא לעשות זאת.

לא היה שום כיוון נכון ברכב, כי הבסיס היה מוטעה.

הטוויטרים צרמו, המידים לא היו מורגשים והוופרים נעלמו אי שם מאחורי הכסא.

כיוון- זה לא.

עם כל הכבוד לאמפליטוד של סינפוני, שזאת חברה שאני אישית מעריך אותה אף יותר מג'נסיס בחלק מהיצירות שלה, אבל השילוב של DMX/DM/DMA כהגברה, הוא הרבה יותר איכותי מאשר האמפליטוד.

אבל הנקודה הכי חשובה לדעתי, היא טבועה בענין של אי ניצול הפוטנציאל שהיה במערכת הקודמת שלך.

זה לא משנה למה היית משדרג, גם אם זה לסט של בראקס מטריקס על הגברת גראפיק פרו או על ריינבאו רפרנס על הגברת טרו-טק.

בשורה התחתונה המערכת הקודמת שלך הייתה פשוט לא מנוצלת, וזה חבל שאתה שדרגת עכשיו מבלי לטפל באותם נקודות תורפה שהיו גם במערכת הקודמת.

אני מקווה שתקבל את זה כ"הארה" ולא הערה.

ותדאג לאותן נקודות תורפה, אחרת אתה בעוד חצי שנה-שנה שוב "תשדרג" למשהו אחר..

ניר,

under construction..

פורסם

תתחדש,

מעניין אותי שני דברים:

1. מה תוצאה?

2. ואיפו התמונות?

לגבי דיון ברמות וכו..., אני הייתי אומר שחבל.

הטכנולוגית מיוחדת של סינפוני הם לא במגברים האלה.

פורסם

בקשר לוופרים המיקום נשאר אותו מיקום ועכשיו הם נשמעים יותר טוב.

בקשר להגברה שנחשבת ליותר איכותי זה לא משהו שמעניין אותי. ואני אל מבין למה אותכם כן. העיקר שישמע יותר טוב.

בקשר לירידת הרמה חבל שזה קורה. אני ממש לא מכוון לשם.

יצא לי לנהוג בפרארי 599 GTB וב- F430 אם היית נותן לי לבחור הייתי בוחר את ה-F430 .ה-599 עולה פי אחד וחצי, מנוע אנזו 620 כוח לעומת 480,באה עם ברקסים קראמיים כסטנדרט,יותר מהירה,פרארי טוענים שגם מהירה יותר כל המסלול,יותר יפה(על טעם וריח אין להתוכח),ומציע שיכלולים שאין ב-F430 כמו מערכת יותר טובה מסך פנימי יותר אופציות של הזמנות אישיות מהצבע של השטיחים לרגלים ועד צבע החוט שרץ על ריפוד העור בדלת. ובכל זאת הייתי הולך על ה-F430.

חוץ מזה שאני לא מסכים עם העובדה שההגברה שלי עכשיו נחשבת לפחות איכותית.

אין מודדים איכות ניר? צליל אמרנו שכל אחד והאוזן שלו, מחיר זה כן פרמטר אבל המחירים הם פלוס מינוס זהים,רמת החברה שמייצרת את המוצר ניראה לי שעל מגבר הדגל של סינפוני לג'נסיס אין מענה. כן אנחנו מדברים על ידידנו הדסידריו.

פורסם

דניאל,

ההתקנה הייתה של יוסי שלפי דעתי יודע להתקין והתכין 2 3 מערכות בחייו, ועדין הגעתי למסקנה זו.
אין עוררין ואף אחד לא מתווכח, כולנו פה מסכימים שיוסי הוא מתקין על בכל פרמטר אפשרי, אבל התקנה מטרתה לתת בסיס טוב לכיוונים לא לפטור אותך מהם כלל וכלל.

אני מודע ליכולות של יוסי טוב מאוד, לכוון מערכת ברמה שהייתה לך לרמת ביצועים ביחס לכסף שהשקעת לוקח לא יום ובטח שלא יומיים.

האם אי פעם ביצעת מדידת RTA? האם שיחקת בפאזות? האם שינית את נקודות החיתוך? סלופים? גיין? אקולציה? יש לי הרגשה שלא.

הקרוס של Genesis חותך את המיד מ-350 עד 5, כל הקרוס הזה חתוך בסלופ 6, ז"א הוופר מנגן +350 והוא נמצא מאחורייך, אתה מבין בכלל כמה חסר לך במיקום הנוכחי של הוופר שלך? פסנתר? גיטרה? מציע לך להציץ בטבלה המצורפת.

ניראה לי שעל מגבר הדגל של סינפוני לג'נסיס אין מענה. כן אנחנו מדברים על ידידנו הדסידריו.
האם שמעת אי פעם על Project 15? אני מניח שלא, חוץ מזה לא זכור לי ש-Genesis נמצאת בתחרות עם חברה כלשהיא, ב-19 שנה ש-Genesis קיימים ומייצרים מגברים אני חושב שהם הוכיחו את עצמם יותר ממספיק.

HZ.JPG

פורסם

תתחדש גבר, ומצדיע לך על ההזדמנות לשבת ולשמוע סינפוני בחו"ל. שמעתי סינפוני פעם אחת והתרשמתי למרות שלא היה מספיק זמן לעכל את הצליל והלטמיע אותו.

רובכם משגע אותי בפורום, להשוות לא להשוות, הבחור אוהב לשנות הבחור יש לו כסף הבחור אוהב לפנטז על כמה מערכות, אז תנו לו ליהנות.

אין דבר כזה אוזן וצליל. יש מערכת טובה ציוד טוב ולבסוף רק מגיע תורו של הגוון והאוזן.

מי לא יאהב סינפוני

מי לא יאהב F#1 , מקנטוש, ג'נסיס .... אתם באשליות ידידיי, אתם יורקים בצלחת

יווו לאיפה הגענו מסתלבטים על סינפוני וג'נסיס. באמת עלייה דרסטית ברמת האודיו בשנתיים האחרונות

בהצלחה ידידיי

פורסם

**נערכו הערות לא רלוונטיות**

דני חברי היקר. לצערך שמעתי על ה-P15 ואף גם אותו שמעתי בנסיעתי לרוסיה.עזוב את המחיר שהו נמכר היום בשוק שזה סביבות ה-1500\2000 יורו. כן הם יצאו לשוק עם תג מחיר של 4000 דולר אבל המגבר התברר כלא יוצלח במיוחד ולכן המחיר עכשיו הוא בתח...

הם עשו מנורות? כדי לרכך את הסאונד כי זה האופי של מנורות- צליל רך.

מנורות זה רך אבל בלי כח ועם הרבה צבע / "לכלוך" coloration

חבל שסינפוני ועוד חברות בייתיתות מצליחות לייצר מגברים טרנזיסטוריים סופר רכים ועדיין עם המון זרם וכח בניגוד למנורות מה שגנסיסי לא הצליחו לעשות.

ובוא לא נמשיך להטעות אנשים על סמך שמועות וקריאה בפורומים כאלה ואחרים

נ.ב

חד משמעית הטכנולוגיה של סינפוני קיימת גם במגברי האמפליטוד

פורסם

לגבי ניסיון בפועל וטעם שונה של כול אחד מאיתנו אתה צודק דניאל באלף אחוז.

ולא סתם יש טכנולוגיות שונות וסט אפים שונים לאנשים, כי כול דבר נשמע שונה וטעים יותר לכול אחד, וכול המירוץ הזה (לקנות ציוד קבד יותר, חזק יותר, איכותי יותר....) להיות ראשון אף פעם לא יגמר.

לגבי טכנולוגיות, על מה אתה מדבר, על איזה טכנולוגיה בדיוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...