Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחשקים ביותר??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol: אני רואה שגם החשבון בנק מיותר (בכל זות רכב הכי יקר בעולם עם אני לא טועה )

וכל אוהבי האודי,הזכרתם לי עוד משהוא ששכחתי (למרות שאני לא בטוח שזו קלאסיקה ),הaudi rs2 אין על הרכב הזה .

audirs2.th.jpg

פורסם
:lol: אני רואה שגם החשבון בנק מיותר (בכל זות רכב הכי יקר בעולם עם אני לא טועה )

וכל אוהבי האודי,הזכרתם לי עוד משהוא ששכחתי (למרות שאני לא בטוח שזו קלאסיקה ),הaudi rs2 אין על הרכב הזה .

audirs2.th.jpg

זו אינה RS2 אלא S2.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מאיפה להתחיל ?

רשימת החלומות ארוכה , ואני לא מדבר על חלומות של " איזשהו רכב שרירים " אני מדבר על אלה שאני מוכוון רכב ודגם ספציפי.

אחד מחלומות הילדות הראשונים ניצב/ת בחניה אפילו פעמיים , וזה מה שמופיע בחתימה.

לפני שידעתי מה זו חיפושית הייתה לי תמונה של טרנספורטר וסטפליה משנות ה70 וזה כנאה החלום הותיק ביותר( גיל 6 בערך) .

כמובן שבאס ספליט משנות השישים , ו"קופלווגן" , מכאן כל שאר המקוררי אוויר זה חלומות אבל לא הראשוניים .

ועם קשר קלוש אבל מאותו מותג טרספוטר סינכרו .

מהמותג הצמוד כמובן פורש 356 ו911 שנות ה70 .

מחוץ למותג הזה.

כמו גנדי גם לי יש משיכה למכונות שמוציאות עשן וטוחנות סלעים , אונימוג בעדיפות ל406 בראש הרשימה ואחר כך טטרה .

לנדרובר סידרה 1

ויליס

סובארו טנדר 4X4 דור ראשון (סובארו 4X4 בכלל)

ובסופו של דבר החלום המוטורי הכי גדול שלי הוא הנגר , למלא אותו אני כבר אמלא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

או, זה החלום של כל חובב/אספן רכב אני חושב- הנגר משלו, עם חימום/קירור, וכלי מוסך צמודים!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כל מילה מיותרת.

4_1938-Bugatti-Type-57SC-Atlantic_L_700.jpg

bugatti-atlantic-57sc_01.jpg

זכיתי לראות ולגעת בבוגאטי כזאת באוטושטאט בגרמניה, ליד עוד כמה יצירות פאר מכל השנים (קאדילק V16 ועוד).

ללא ספק אחד היצירות היפות שראיתי בחיי

כבר חתמתי...

פורסם

למהארי ? מה פתאום.. זה רכב הכי פשוט בעולם. בדיוק כמו דה שבו. איזה הידראוליקה ?

2 בוכנות, בלי רדיאטור, קירור אוויר. אפילו בלי מפלג.

מינימליזם - זה שם המשחק במכוניות האלו. להבדיל מ DS

• תוכן חדש...